reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Grudzień 2007 - wątek główny!!!

kasia Pablo tez mial kiedys 3 dniówke.
przez 4 dni temp praktycznie nie spadała ponizej 39/38. i w czwartym dniu na ciele pokazała sie drobna wysypka.
pooglądaj Kube moze juz coś się wykluło na skórze:tak:brzuszek i raczki szczególnie:tak:

reklama
hej

kasia dobrze że kubie nic poważnego ni jest w sumie
viki majorka mmmmmmmm

a ja chyba sie pochwaliłam z tymi truskawkami bo kuba ma no może nie rozwolnienie ale takie rzadsze kupki jakies i od 2 dni robi po 5 dziennie ale nie wiem czy to od kubusia czy od truskawek :no::no::wściekła/y:

wczoraj ogladałam film ciekawy przypadek benjamina buttona jak nie ogladałyście to polecam super :-):-) naprawde super

miłergo dnia dla wszystkich

I JA SIĘ WITAM:-)

kasiamaj- to dobrze że Kubusiowi lepiej, oby mu już przeszło:tak::tak:
dota- ja to nie wezmę od ciebie psa bo mam już dwa i stanowczo mi wystarczy:tak::tak:
viki- ale wam fajnie, Majorka,ach
grzechotka- nie oglądałam tego filmu ,ale jak mówisz że fajny to zobaczę:tak:
kata- miłej lektury
kachawawa- ja mam ten sam problem z ubraniami a w ciąży nie jestem:sorry:

a u mnie nic ciekawego się nie dzieje:no::no:

Przywitam sie tylko zebyscie sie nie martwily ;-) i zmykam. Nie napisze nic bo przez te dni co mnie nie bylo poczytywalam Was chwilami ale i tak nie pamietam juz co i jak.

Sylwia chociaz Ty sie o mnie troszczysz ;-);-) hehe nie kac, bylam na weselu kierowca, wiec o suchym pysku wrocilam ;-);-), po prostu mam zapier..... w pracy i nie mam czasu na nic :angry::angry: a w domu jakos juz nie mam weny ani sily.
Kurde juz tylko miesiac i bedzie Oliwcia, ale Ci fajnie, :tak::tak:

Dotka no wiesz pod drzewem lub w krzakach :eek::eek::eek:, chcesz zebym wilka zlapala :eek::eek: ale jakies inne cholerstwo :crazy::crazy:

Viki ale Ci zazdroszcze :tak::tak:, suuuper.

i tyle bo robota mnie zasypuje ze wszsytkich stron :no::no::no::no:

zycze wszystkim zdrowka i do uslyszenia :-):-)

dzien dobry:-):-):-)

Achhh jak ta Paula mnie zna:tak:predzej by mi serce pękło niz bym psa oddała,przeciez to mój synek.....jest niegrzeczny no ale sama go rozpiesciłam i teraz mam:tak::-D

My przygotowujemy się na przyjazd Krzysia...hihi...o 16:00 bedzie w domku!!!

A tak to u nas po staremu, w porzadku:tak:

pozdrawiamy Was babeczki:-):-):-)
ps. Jutreznka jakie piekne suwaczki:-)

Dobry dzień:-):-)

Ale mi się spac chceeeeeee ale muszę jeszcze trochę wytrzymac bo niedługo do lekarza spadam:-)

Też zauważyłam że ostatnio moda jest na BBsuwaczki;-)

Jutrzenka i R dużo, dużo szczęścia i miłości z okazji Waszej rocznicy:-)

Dzień dobry :-)

Dotka znam Cię troszkę, znam... ;-)

Kasiamaj przez 3 dni była wysoka temp. ,zero innych objawów a na 4 dzień właśnie wysypka.... w kąpieli się mocniej wyłaniała od ciepła :-) oby to było to. Oglądaj Kubusia ;-):tak:

Grzechotka odstaw może truskawki i się zorientujesz ;-)

Ela, Viki a co wy takie rozmowne...

A i jeszcze Viki Desperados smakował :-);-)

Ela jak idzie kicanie na osiołku Oliwce? :-)

Aga jak u was nudy to weź u Doty lekcję pisana monologów :-D zawsze coś z niczego może skleisz... :-D

Jutrzenka pracusiu. :-)

Kacha jak samopoczucie? :-)

no hej po przerwie
mój J zrobił mi dziś niespodziankę i wrócił 3 godz wcześniej do domu.więc zajął się Kubą a ja trochę poleżałam i teraz jestem z Wami.
Kuba może i ma się trochę lepiej...ale przez dwie godz.to myślałam że wyjdę z siebie-turlał się po łóżku i ciągle wołał ŁA ŁA....nie wiem czy coś go bolało???marudził płakał coś mu nie pasowało!!!i wiecie co od rana jeszcze nie spał..................

Viki-Paula-dzięki!!!!-na razie nie ma wysypki-temp.37.4*C
Grzechotko-nasz po kubusiach normalne robi tyle tylko że pomarańczowe-a jaki mu dajesz smak?-u nas tylko marchew jabłko banan.
a po truskawce miał kupę rzadszą.....(nie wodnistą)-po dwóch dniach jak już nie dostał truskawki to i kupy wróciły do normy....może to przez te ziarenka w truskawce-jelita pracują inaczej????i jest szybsza przemiana????

wróciliśmy od p.doktor-dała jeszcze skierowanie na krew-jutro mamy pobrać i dalej podawać przeciw gorączkowe p.bólowe.-diagnoza bliżej nieokreślona.......:sorry::no::crazy:
stwierdziła że czeka na wysypkę.......(a co jeśli się nie pojawi?)
hmmm....no to czekamy-albo się pojawi albo i nie....-mam nadzieje że te wyniki krwi coś rozjaśnią sprawę co Kubie dolega...:baffled:

reklama
Kasia u nas pani doktor dała skierowanie na mocz bo w takim przypadku mogą podejrzewać np. jakieś zapalenie dróg moczowych.
Ale nie zdążyłam złapać tego moczu i dwa dni później wysypka więc wszystko okazało się jasne. ;-) trzydniówka.

Do góry