reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Grudzień 2007 - wątek główny!!!

siemka!!!:-):-)

Asia poszło,poszło...ja juz byłam przed 6:00 zeby spotkac sąsiada Lecha W. z rodzinką ale nie udało mi sie ich spotkac....a tu w tv widze,ze oni byli tuz przed południem...echhh moze nastepnym razem:-)
A Ty była??? ;-)

pozdrówka:-):-):-)

reklama
a u nas niedziela minęła obijająco...
wpadli moi rodzice na chwilkę,potem poszliśmy na dwór bo akurat padać przestało...
spakowałam męża i mam wolne.
jutro mi z domu wybywa...............................
no i my pewnie też-co będziemy sami siedzieć jak kołki...pojedziemy do babci.

hejka

ale tu pustki ostatnio, kobiety przywoluje Was do porzadku

Asia Bolero jest na tym pozimie co ogrodek reestauracyjny, w tym pasazu na przeciwko jest MArks&Spencer. Jak bys stala na przeciwko tych stoisk z zarciem to po prawo w dali masz sklepy dzieciece, 5-10-15 i inne, a po lewo od tych sklepow jest marks .... a prawie na przeciwko Bolero.. Zobacz sobie na stronie arkadii, nr 128 w pasazu canaletto

Ostatnia edycja:
Ja jestem:tak:
Mężowy ogląda "rodzinę soprano":sorry: a ja szukam szczęścia w internecie ale tylko się złoszczę bo net mi dzisiaj chodzi jakby chciał a nie mógł:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:
Aha, jeszcze Olivia mi straszliwie żebra okopuje co nie jest przyjemne:-:)-(

to jeszcze ja.

czy tylko mi sie wydaje czy Wam tez ze te suwaczki babybomowe stoja w miejscu, rocznice miaqlam 3 czerwca a ciagle stoi na 9 lat. Poza tym jak policzylam kuby wiek to mi inaczej wychodzi :eek::eek::eek: ze 2 tyg i 5 dni :baffled::baffled:.

chyba wroce to innych bo te jeszcze niedorobione chyba

Jutrzenko-Kuba już chyba dochodzi do siebie...choć ma jeszcze te kupki trochę rzadkawe to już nie takie jak na początku....jutro muszę zawieść na badanie..
dziś już nawet trochę zjadł... więc chyba będzie dobrze???
co do mnie to ciągle jestem jakaś wzdęta...i mi jakoś tak nie za dobrze...

reklama
Sylwia-przybij Oliwce żółwika od cioci....skoro mała sie tak wierci :-D:tak:
Jutrzenko-mój suwaczek się przesuwa...

wiecie co idę się legnąć do wyra.

pa kochane.

Ostatnia edycja:
Do góry