reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Grudzień 2007 - wątek główny!!!

Czesc :-)
Ja sie dzis pakuje... strasznie sie juz ciesze na jutrzejszy wyjazd....:-)

Asia- no niestety takie ceny sa:tak: Ja bede placila 65zl od osoby za noc ze sniadaniem. A ze zabieram mame na 10 dni, to juz 130 zl za dobe plus dziecko do lat 3- 10 zl za dobe, takze lekko nie jest.....:no::no::no: Ale mysle ze jak dobrze poszukasz to cos tanszego znajdziecie....:tak:

reklama
asia :-D a co do kwater: mój t. też szuka i powiem ci, że ta cena za pokój (nie osobę) to nie jest dużo :no: pewnie coś znajdziemy w końcu! kuzynka zarezerwowała w zeszłym roku na 2 dni przed wyjazdem :-)
kasia dzięki! młoda nie ma już gorączki tylko katar gęsty ją męczy aż jeść i pić nie może bo powietrza przez nosek nie ma jak wciągać :sorry: a odciągać też sobie nie daje :sorry: w zeszłym roku było to samo więc jeszcze trochę musi się pomęczyć :confused2:
joanna jakieś takie monotematyczne te twoje posty ostatnio :-D
alex szerokich lotów! :-)

do słownika kini doszły słowa "tam" (wskazujące) i "ten" (jak ma coś do wyboru) ;-) fajnie, że już idzie się z nią dogadać :-)

Kata-nie ma za co!!!-masz rację fajnie jak już można usłyszeć coś więcej od dziecka jak tylko yyyyyyyyy :sorry::-)-czytałaś (o tej książeczce?)pytałam niżej....

J pije piwo a młody płacze bo ten mu nie chce dać :sorry:-mały piwosz mi rośnie.
dużo zdrówka dla małych smarkusiów.:tak:i kaszlaczków.:tak:

Dobry wieczór :)
Ale mnie gardło boli :| I ogólnie jakoś mizernie się czuję.
Wiecie co Wiktor dzisiaj zrobił...pomijając fakt, że przyprawił mamusię o zawał serca i postarał się o to że bedzie łazić za nim krok w krok...
nie wiem czy pamiętacie nasze krzesełko do karminia
4p1r9zt.jpg

no więc...Wiktorek wybrał się sam do kuchni, i był tam chwileczkę, ale coś za cichutko, więc poszłam za nim, przypuszcając że coś nabroił, ale tego sie nie spodziewałam...wchodzę a dziecko siedzi na tym krzesełku :szok: udało mu się to bo nie założyłam tacki, ale w zyciu bym nie przypuszczała, że taki mały szkrab wdrapie sie tak wysoko :szok: aż się boję myślec jakby wyglądał, jakby huknął o ziemię :no:
teraz to już moge się spodziewać że wdrapie się wszędzie :crazy: a było tak spokojnie :confused2:

Wiktor poszedł dzisiaj spac bez kolacji i wcale nie dlatego, że kare dostał ;-) tylko zasnęliśmy sobie koło 19tej, ja wstała a Wiktor w najlepsze śpi...pewnie już pośpi do rana.
A ja siedzę sobie sama z moim bólem gardła i się wściekam na K. Ide poczytać co tamu Was dzisiaj, bo tak wpadłam i tylko o sobie :sorry:

Magdalenka- no strachu sie najadlas przez Wiktorka.... maly alpinista....
Kasia- he he smieszne te chomiczki....:-D

A ja sie z wami dziewczynki pozegnam, bo jutro moge nie miec czasu na komputer, a po poludniu wylatuje... ale kto wie, moze nawet uda mi zajrzec z rana.....
No w kazdym razie jak nie zajrze, to pa pa trzymajcie sie cieplutko....:-)

reklama
Alex szerokiej drogi, przywieź ze saobą ciepło i słoneczko...pleaseee
Dużo zdrówka chorowitkom. Wkurzająca ta zmienna pogoda. Przecież to już czerwiec :crazy:

Do góry