reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Grudzień 2007 - wątek główny!!!

Stefcia to znaczy że nie oddychała, nie miała napięcia mięśni, była sina i nie miała odruchów... do tego serduszko miało jakieś szmery... :-(
Poród trwał za długo... i Amelka się przydusiła. Jak małą wyjęli to neonatolog kazała ją szybko odcinać, i potem ta cisza wśród wszystkich... dziwne to było. Ale już teraz wiem czemu... :zawstydzona/y:

reklama
Hejo:-):-)

Całe szczęście, że z Amelką wszystko dobrze:-)
Jak sobie pomyślę o takich przypadkach to aż nie chce mi się rodzic, brrrr:-:)-:)-(

witam sie dopiero teraz

taki zapie... w pracy ze szok :angry::angry::angry:, a jutro jeszce ogrzej, o 10 pewnie trdycyjnie narada kadry kierowniczej na ktora muse pojsc w ramach zastepstwa (stres jak cholera) plus na vkontrole musze jechac :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:.

A na 16 na pazurki ide bo juz 3 tyg nie bylam

nie chce mi sie ic pisac, dopiero co siadlam bo grilla robilismy. Wypilam piwo i ide spac bo jakos mnie wzielo :szok::szok:

Paula kurde strasznie to brzmi, oby wszystko z mala bylo ok bo to cholerne niedotlenienie to strsne jest :no::no::no:. musi byc dobrze :tak::tak:
I to jest minus porod naturalnego niestety

Kasia ucaluj kubusia w ranke.

i tyle bo nic mi sie nie chce :no::no::no:, do tego leje deszcz

ide spac paaa

Paula- o kurde!!! To chwile grozy wszyscy przezyliscie.... Duzo zdrowka teraz dla malej i mamusi :-)

Kasiamaj- biedronkowy swirus powiadasz???? Nie mam pojecia co to jest, ale nie chcialabys wiedziec jakie mam teraz wyobrazenia.....:-D:-D:-D

Jutrzenka- tak wczesnie? No to dobranoc :-)

Paula-jejku...straszna ta chwila ciszy...ja pamiętam jak Kuba się urodził i nie płakał......-a wiem że po porodzie dzieci przeważnie płaczą...nabierają powietrza do płuc-on nie płakał a ja strasznie się zdenerwowałam,dopiero jak go odessali gruszkami to się rozbeczał -dobrze że już jest wszystko w porządku
Jutrzenko-ucałuję dzięki :tak:;-)-powodzenia jutro! :-)
Alex-hm.....jakby Cię tu naprowadzić na właściwy tor...:-D:-p-podpowiem Ci ze do tego świrusa potrzebny jest min język :-D:-p:-p
Sylwia -wszystko będzie dobrze

Acha Kasia, to po prostu mialas randke... no to co nam tu oczy zamydlasz.....:-D Acha i gdzie go poznalas? W biedronce tak? Zaswirowal do Ciebie i sie umowiliscie tak? No to pisz jak bylo....:-p;-):-D

Hej Kobiałki:-)
Chciałam tylko powiedzieć, że przez kilka dni rzadziej mogę być na BB, więc się nie martwcie;-) Cały dzień zajmuję się Oliśkiem i jednocześnie pomagam Gosi przy Patrysiu, musi się dziewczyna troszkę oswoić z nową sytuacją ;-)
Oliś dzisiaj Patrysiowi swoją muzę w zabawkach odpalał i o dziwo mały zaraz był cicho i szedł w kimono, a generalnie rozdarciuch z niego jest niezły :-) Olinio to przy nim dziecko anioł :-D

hej

paula no dobrze że jest ok ale swoja droga to właśnie tak w na szym kraju jest ta matka ma się męczyć aż dziecko nie oddycha i wtedy dopierro im sie alarm włancza echh

kacha oliś niańka pierwsza klasa :-D:-D

miłego dnia

reklama
hej

paula ufff dobrze ze jest ok....ale kontrolujcie i obserwujcie amelke:sorry2:
sylwia..czuje ze to dziś!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1

Do góry