reklama

Grudzień 2007 - wątek główny!!!

hej
idę poczytać co u was bo mnie trochę nie było:tak::tak::tak:(ciekawe czy ktoś to zauważył:sorry2:)

edit: asia już sie byczy na plaży, udanego wypoczynku
kasiamaj- u nas też padał grad jakiś tydzień temu i mam samochód poobijany (już nikt go nie kupi:wściekła/y:ale samochód to jeszcze nic ludziom większych strat narobiło:szok::szok::szok:
alex- witaj jak było w Polsce, udany wyjazd?

i zapomniałam co komu miałam napisać:zawstydzona/y:

a Łukasz rozbił sobie kolano, przewrócił się na beton i i płacze przed snem i po przebudzeniu że ma "kuku" i do tego ząb mu rośnie 14, i dziś w nocy budził się z 10 razy. Na dodatek policja mnie rano zatrzymała, a ja taka nie przytomna i pytali czy piłam coś:szok::szok::szok: no wiecie co:no::no::no: ale to pewnie taki rutynowe pytanie a nie ze wyglądałam jak bym piła:-D:-D:-D:-D:-D chyba ....

Ostatnia edycja:
reklama
witam

u asi wszystko dobrze, pogoda jest ok, wczoraj byli padnięci po podrózy a filip niezmordowany. podobno zaliczył morze, walczył z falami i ...zjadł pół plazy hahahah

witaj alex:tak:

elcia buziak dla oliwci..bidulka
aga no i dla łukaszka, podmuchaj mu to kolanko...u nas zawsze jak sie pocałuje podmucha to juz nie boli hihihih

miłego dnia

Czesc, melduje sie z rana....:-)

Wyjazd bardzo udany, pogoda tylko fajna w ostatnim tygodniu, ale i tak bylo super...:-) Zdiecia jeszcze nie wsadzone na kompa, ale i z tym sie uporam niedlugo, wiec cos wstawie do galerii....:-)

Sylwia- wiem, jak juz chcialabys zrzucic ten brzuszek, ja tez chcialam, a przenosilam 14 dni.....:baffled:, ale juz niedlugo musi cos sie zaczac dziac, nie?

Buzka dla wszystkich i milego dnia :-)

Mufinek zasnął....wczesniej niz zwykle....ale niech spi:tak:

Do mnie tez Asia dzwoniła...troche im sie pogoda popsula...zobaczymy jak bedzie dalej...Jedziemy do nich w tym tygodniu i zobaczymy jak tam szaleją;-):-D

oj biedne maluchy...buziaczki dla Łukaszka i Oliwki:tak:

jest tu ktoś???
wróciłam....zmordowana..dżwiganiem Kuby i toreb....
jeszcze kumpela poprosiła mnie żebym odebrała zaświadczenie że jest w ciąży od jej lekarza i zawiozła do zakładu pracy w którym ona pracuje.a że pracuje w Caritasie-to ja nie mogłam się przedrzeć przez tłumu stojące po żywność...ludzi chyba z 50!!!!!!!!.ale jakoś się udało
nie mam już na razie ochoty myć tych okien-może któraś z Was mi pomoże :-p:confused: hehehehe.....

kupiłam sobie gazetę więc będę przeglądać..............
nie mogę coś włączyć GG????-zepsuło się???hm.....

mały właśnie odpadł....może trochę pośpi.

Hejka babeczki.

Wczoraj wróciliśmy z Ropy późnym wieczorem bo pogoda było cudna i szkoda było marnować dnia na podróż:tak::tak::tak::tak::tak:
A dziś mam w domu mnustwo sprzątania ale chyba ciśnienie dziś jakieś niskie bo jestem strasznie słaba i nawet kawa nie pomaga:nerd::nerd::nerd::nerd::nerd:

Hejo!

My wróciłyśmy od małej Amelki... :tak: No malutka ma się już dobrze aczkolwiek ma jeszcze za tydzień wizytę w szpitalu na USG przez ciemiączko. Już wiem skąd była nerwówka u lekarzy po urodzeniu małej... Amelka urodziła się w zamartwicy :-( i miała na początku tylko 4pkt. potem się zwiększały do 9. No i chyba ma jeszcze wody w jednym uszku bo badanie słuchu coś nie wychodziło... :-( Generalnie słodka i grzeczna :-) Jula była w szoku jak ją zobaczyła i też się popłakała jak Oliś Kasi :-D

Potem odpiszę bo młoda w wannie :-)

reklama
Paula-przywracali jej funkcje życiowe???:confused: dobrze że już jest ok!!!:tak:zdrówka dla malutkiej niech rośnie jak na drożdżach :happy2:
Weroniczko-jak tam...???lepiej już???

my wróciliśmy dopiero co z imprezy-poślubnej....Kuba kontuzjowany....:-(-wywalił się na betonie-ma starty łokieć..:baffled:-ale był dzielny bo nawet nie zapłakał :tak:-za to podrywał wszystkie dziewczyny.swoim spojrzeniem uwodzicielskim...nie wiem co z tego naszego synka wyrośnie????

zajadam sobie biedronkowego Świrusa i mam leniwy wieczór.:-p
a co u Was?

Ostatnia edycja:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry