reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Grudzień 2007 - wątek główny!!!

reklama
a no to tak.....przeglądałam podobną stronkę....kurcze i nie mam pomysła...J.kupił ostatnio super siekierę :-D-(miała być dla teścia-na jakiś prezent...)no to może teraz jest dobra okazja?????

trzeba pomyśleć????-ona i tak ma nad nim przewagę...więc po co jej coś do obrony....:-D-bronić się będzie teściu właśnie tą siekierą :-D:-D:-D-bo on taki cichutki a ona taka herszt -baba!!!!

mój szkodnik jeszcze nie śpi :-:)baffled:-brrrrr-J się z nim męczy i go usypia...spał po południu do 19-ej to teraz mu się odechciało...słyszę tylko jak przejedzie samochód drogą to młody bum-bum....albo pociąg ..uuuuuu-woła i nie w głowie mu sen.:szok::sorry2:

Ostatnia edycja:
Kuba vlezy w lozku, mam czyta gazate to ja mam dla Was chwilke

bylysmy z mama w carrefourze i znow jest pormocja na pampersy. Te w kartonach za 79zl. 5 jest 111 sztuk :tak::tak:. Byly jeszcze w promocji hugiessy duo czy jakos tak, za 42 zl chyb a 70 czy iles. Cenowo sztuka wychodzila tak amo wie wzielam pampersy bo w nich mi sie podoba to ze maja ten aloes w srodku, a tak to chlona podobnie. Zamierzam kupic te babydream jak zchwalacie bo do nauki sikania to moze lepiej jakies tansze kupic, a moze sie nam spodobja.
A i mokre chusteczki po 25 zl za 4 pack.

Paula kurde teraz jak nie ma D to nie brdzo alo tak to powinnicie na zakupy gdzies jezdzic, bo ceny straszne z tego co piszes. Dzis w Carrefourze widzialam mleka nestle po 2 pakowane po 19 zl. :tak:
W sumie Bebilon byl zawsze z tych drozszych ale ja taniej place u siebie za niego niz Ty za nestle. U nas pudelko 800g 35-36 zl kosztuje. Sa inne tansze u nas np nestle czy bebiko, nan ale jakos nie mam przekonania do zmiany, Kuba pije 2 razy po 210 wiec nie jest to az tak strasznie duzo wiec to nie jest taki duzy koszt. A kuba dobrze toleruje to mleko od poczatku i praktycznie nie choruje

A pytalam wczesniej jak Twoja mama, juz ok jesli chodzi o dziecko siostry??
Pewnie zakochala sie we wnuczce i zlosc przeszla. A ona bedzie w domu normalnie, tylko w rok szkolny mala bedzie u Ciebie?? czy zamieszka z Tobą??

Kata to poplywaliscie ;-);-), tez bym gdizes pojechala, za 3 tyg morze :-):-):-)

Alex witaj kochana kobieto, jak po wyjezdzie ?

Kasia to fajny dzionek mieliscie, ja lubie takie dni jak cos sie dzieje. U nas byl jakis fesyn w parku ale dowiedzialam sie po 19 i juz mi sie nie chcilo jechac

Sylwia krzyknj na Oliwke niech wyskakuje ;-)

A my z mama po kapieli obcielysmy Kubie loki z tylu bo mial juz dlugie i teraz ma taki fajny lepek :-D:-D:-D

i co tam u Was laski :-):-)

jutrzenka ja tam pływać nie umiem - pojechaliśmy głównie z młodą :tak:
czytałam ostatnio na onecie, że żywność ma zdrożeć niestety :-(

reklama
Kasia a moze jakies zdjecie tesciom wybierzcie, np takie gdzie sa ich dieci i wnuki i oprawcie w ramke.
My na dzien matki i ojca tak robilismy ze zdjeciem z komunii, sa na nim tescie, 5 synow z zonami i 3 wnuczat. Nie ma jeszcze 4 ale byly na dworze akurat. Ale tescie byli zadowoleni

Do góry