Kuba vlezy w lozku, mam czyta gazate to ja mam dla Was chwilke
bylysmy z mama w carrefourze i znow jest pormocja na pampersy. Te w kartonach za 79zl. 5 jest 111 sztuk

. Byly jeszcze w promocji hugiessy duo czy jakos tak, za 42 zl chyb a 70 czy iles. Cenowo sztuka wychodzila tak amo wie wzielam pampersy bo w nich mi sie podoba to ze maja ten aloes w srodku, a tak to chlona podobnie. Zamierzam kupic te babydream jak zchwalacie bo do nauki sikania to moze lepiej jakies tansze kupic, a moze sie nam spodobja.
A i mokre chusteczki po 25 zl za 4 pack.
Paula kurde teraz jak nie ma D to nie brdzo alo tak to powinnicie na zakupy gdzies jezdzic, bo ceny straszne z tego co piszes. Dzis w Carrefourze widzialam mleka nestle po 2 pakowane po 19 zl.

W sumie Bebilon byl zawsze z tych drozszych ale ja taniej place u siebie za niego niz Ty za nestle. U nas pudelko 800g 35-36 zl kosztuje. Sa inne tansze u nas np nestle czy bebiko, nan ale jakos nie mam przekonania do zmiany, Kuba pije 2 razy po 210 wiec nie jest to az tak strasznie duzo wiec to nie jest taki duzy koszt. A kuba dobrze toleruje to mleko od poczatku i praktycznie nie choruje
A pytalam wczesniej jak Twoja mama, juz ok jesli chodzi o dziecko siostry??
Pewnie zakochala sie we wnuczce i zlosc przeszla. A ona bedzie w domu normalnie, tylko w rok szkolny mala bedzie u Ciebie?? czy zamieszka z Tobą??
Kata to poplywaliscie ;-);-), tez bym gdizes pojechala, za 3 tyg morze :-):-):-)
Alex witaj kochana kobieto, jak po wyjezdzie ?
Kasia to fajny dzionek mieliscie, ja lubie takie dni jak cos sie dzieje. U nas byl jakis fesyn w parku ale dowiedzialam sie po 19 i juz mi sie nie chcilo jechac
Sylwia krzyknj na Oliwke niech wyskakuje ;-)
A my z mama po kapieli obcielysmy Kubie loki z tylu bo mial juz dlugie i teraz ma taki fajny lepek

i co tam u Was laski :-):-)