reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Grudzień 2007 - wątek główny!!!

hihih
Jutrzenka wstalismy o 10 i najpierw mala zjadła sniadanko pózniej wypilismy kawke no i czas na sniadanko hihihihi my zawsze tak pozno jadamy sniadania jak jestesmy wszyscy w domu :)

reklama
Witam się i ja :-)

Ale u nas ulewa :szok: a taki ładny dzień się zapowiadał... :baffled:

Martyna może dziś wyjdzie jak wszystko będzie ok. Czekamy na wynik badania na bilirubinę, bo mała coś żółtawa jest... :dry: oby było ok...
zrobiłam dla niej szarlotkę jak wróci to będzie miała ciacho ;-):-) właśnie wyjęłam z piekarnika... :tak:

Młoda śpi. Jak robiłam ciasto to się poszła położyć i usnęła...

A wczoraj rozebrałam połówkę świniaka. Nigdy więcej tego sama nie zrobię... nie mam tyle siły co mój małżonek... :sorry2: ale jakośd dałam radę... dziś jeszcze pomieliłam mięsko, odcięłam boczek i już się mrozi :-) uff....

Asia już pewnie jesteście w drodze więc hmm... czego tu życzyć jak podróżujesz pociągiem? po prostu udanej podróży i mam nadzieję że Fifi dobrze znosi nowość :-)

Ataata Julka nie rozlewa picia. kiedyś to robiła ale samo przeszło...
Co prawda jak się zsika to się tapla w swoim moczu i ma frajdę jak jej się nóżki ślizgają i się przewraca... kosmitka... :baffled::-D
No i jest nieposłuszna aczkolwiek walczymy z tym ;-) na sposoby super niani ;-)

Kacha oby Patryś zassał mamę ;-) i niech wracają do domku :-)

Dota fajnie macie z tym codziennym plażowaniem... ;-) u mnie w mieście nie ma wyprzedaży bo i nie ma firmowych sklepów... a do warszawy się nie pcham...;-)

kasiamaj grad... nieciekawie... u nas padał we wtorek... akurat jechałyśmy autobusem więc jak wysiadłyśmy to było już po ulewie i super bo powietrze inne... ;-)

Jutrzenka Kuba od nocy Ci spał do 11? :szok:

Elcia ale Ty rozmowna jesteś... :cool2:

hej
my dziś byliśmy na pokazie...zorganizowano wyścigi bryczek.-Kubie bardzo się podobało bo było pełno koników.a on chodził i cmokał :-D:tak:na koniec jeszcze wycyganił posiadówkę w wozie strażackim :-D-J poszedł z nim się przejść a ten IJO IJO---stały dwa wozy strażackie i ambulans.oczywiście nasz synek za wszelką cenę musiał dotknąć i zobaczyć.....no to pan strażak wziął go i posadził do środka...ale ten miał radochę :tak:-dobrze że póżniej bez problemu z tego wozu wysiadł.:-p:happy2:
a grad był wczoraj straszny-odbijał się od trampoliny to taki kulki jak paznokcie,u sąsiadów byli goście to jednemu facetowi spadła gałąż na matiza i coś mu połamała....:-(-drzewa mamy zaraz koło płotu-takie wielkie jesiony.

Jutrzenko
-my też mamy jedno takie okno-wczoraj akurat było otwarte jak tak lunęło -siedzieliśmy na dole razem z gośćmi...naraz J zerwał się jak oparzony i leci na górę-słyszę tylko k**** okno otwarte :szok::-D-no i zbierał z podłogi :tak::-D
Stefanko-:-);-)
Sylwia-jak u Ciebie????
Paula-to mieliście szczęście -jednym słowem mówiąc.
Kata-hop-hop....

reszta cmoki :-p
moje dziecko zasnęło-J też śpi....zostałam sama.................

Czesc:-) Wrocilam :-)
Ach, te 3 tygodnie strasznie szybko polecialy.....:confused:
Musze troche poczytac co tam naskrobalyscie, zebym w temacie byla, wiec zajrze pozniej.... aaaa widze ze Sylwia nie urodzila jeszcze......:-) no teraz juz jestem to, mozesz rodzic hi hi:-D
I ogromne GRATKI Dla Pauli siostry!!!!!

Alex myślisz, że to na Ciebie moja Oliwka czekała?:confused: W takim razie cieszę się, że jesteś już spowrotem;-):-D

Witam Was moje kochane koleżanki:-)
Młody śpi, stary pojechał na motor a ja Brzydulę oglądam:sorry2:

hejo!
a my dzisiaj nad wodę się wybraliśmy i jak szybko zajechaliśmy tak szybko wróciliśmy bo burza szła i zaczynało kropić :wściekła/y: pojechaliśmy do moich rodziców...
taka jakaś senna i padnięta byłam dzisiaj rano, że z łóżka się zwlec nie mogłam :-( t. poszedł z młodą do kościoła, ja leżałam w domu plackiem...
a wczoraj trochę sprzątaliśmy, spacerowaliśmy także nic ciekawego ;-)
od jutra znowu na pełne obroty! :-)

ataata charakterki naszych szkrabów dają się coraz bardziej we znaki :sorry2: kurde u nas najgorsze jest to, że czasami ulegam dla świętego spokoju :zawstydzona/y: wiem, że źle robię ale jak się wydrze to po prostu mam dosyć! każde dziecko ma jakieś swoje złe zachowania ;-):tak: takie właśnie zosie samosie ;-)
anetka zdrówka dla dzieciaczków! też choróbsko nie miało się kiedy przypałętać :angry:
dota dzięki za uświadomienie :-) ja na wieczorki nie chadzam więc ten zwyczaj był mi obcy ale fajny jest :-D a wyprzedaże i u nas się zaczęły także chyba wyruszę na me małe miasteczko :-D
kacha będę trzymać bardzo mocno kciuki! tylko przypomnij mi jeszcze bo ja sklerozę mam :-D jak byłam z kinią w ciąży to w tym okresie zajadałam się małosolnymi a dziś nie mogę na nie patrzeć :-D
jutrzenka to kuba się wyszalał :-D my jak skądś wracamy to młoda jeszcze przed klatką biega po schodkach i też ciężko ją wtedy do domu zagonić :sorry2: no i nieźle dał po oczach ;-)
elcia moja też dostała. nie smaruję niczym, zapinam luźniej pieluszkę żeby był przewiew albo wkładam w środek koszulkę żeby nie miała styczności z plastikiem. wietrzenie i kontakt z powietrzem to na potówki najlepsze lekarstwo :tak:
viki ale ci dobrze :-p
joasia poczytałaś i zniknęłaś :-( nic nie piszesz :-(
asia miłego wypoczynku!
grzechotka to ja cię zdopinguję! grze-chot-ka grze-chot-ka grze-chot-ka!!! :-D
potówki zeszły? nie odpisałaś mi czy masz babydreamy? :sorry2: jak podobają ci się zapięcia boczków? fajne nie? ;-)
sylwia jak nie masz o czym myśleć to pomyśl o mnie! :-D oliwia wie kiedy będzie czas :tak:
paula ty taka chudzina wyżywałaś się nad świniakiem?? :szok: matko ale masz krzepę! :tak:
kasia fajne dla dzieci takie atrakcje :tak: kuba pewnie strażakiem zostanie jak każdy chłopiec :-D
alex witaj dziecino! :-D

spadam się myć i ululam młodą. bateryjka naładowana więc może poklikam z wami jak ktoś będzie wieczorkiem :sorry2:

Kata nie mam krzepy bo popłakałam się dwa razy nad tym świniakiem... :szok::rofl2::-D już nie miałam sił... ale jak mi płacz przechodził to troszkę sił nabierałam... :rofl2:
A ja miałam Babydreamy ale 5 dla nas za małe, po nocy młoda po pachy mokra była... szkoda że 6 nie mają...
Aaa Kata kupiłam jeszcze mleko modyfikowane Baby Dream. I powiem wam że 600g za 15zł. Kupki ładne, problemów z brzuszkiem nie ma więc chyba się przerzucę bo Neste Junior 16zł za 250g u nas w sklepach. A jeszcze niedawno 12-13zł. Nawet w biedronie zdrożało... :zawstydzona/y::crazy:

Alex no w końcu jesteś :-) czekamy na foty :-p:-)

Kasia to Kubuś się załapał na IJO IJO :-D super :-)

Sylwia weź no się już rozsyp... :-D;-)

Paula-był wniebowzięty :-D-nie mieliśmy aparatu zrobiłam fotkę tylko tel.ale muszę oprogramowanie w komp.zainstalować..żeby zrzucić.
Kata-no dzień miał pełen wrażeń jak na jego małą główkę...:tak:;-)

co porabiacie?

miałam Was zapytać....co podarować teściom na rocznicę ślubu?????

Ostatnia edycja:
paula rozbawiłaś mnie! :-D popłakała ale rżnęła dalej :-D ale zacięta dziewczyna z ciebie :-D
co do marki babydream: jest rewelacyjna zarówno pod względem kosmetyków jak i artykułów do pielęgnacji :tak: ja bardzo sobie chwalę! a z mleczkiem super, że się udało! zaoszczędzisz a jak julce smakuje i nic nie jest to tylko się cieszyć :tak:
kasia ja klikam z wami i kuźwa mi ijo ijo za oknem jeździ :wściekła/y: a nie zamknę bo się udusimy :sorry2: nie wiem co teście lubią? ;-)

reklama
Kata-a co macie w pobliżu szpital???:confused:-teście?-hm...żebym to ja wiedziała...może -tak myślę sami coś wyczaszkujemy -taki prezent ręczną robótkę???ino co?
Paula-dobra jesteś!!!! :-D:-D:-D

Do góry