Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
a taki ładny dzień się zapowiadał... 
oby było ok... 
ale jakośd dałam radę... dziś jeszcze pomieliłam mięsko, odcięłam boczek i już się mrozi :-) uff....

na koniec jeszcze wycyganił posiadówkę w wozie strażackim
-J poszedł z nim się przejść a ten IJO IJO---stały dwa wozy strażackie i ambulans.oczywiście nasz synek za wszelką cenę musiał dotknąć i zobaczyć.....no to pan strażak wziął go i posadził do środka...ale ten miał radochę
-dobrze że póżniej bez problemu z tego wozu wysiadł.

-no i zbierał z podłogi 

pojechaliśmy do moich rodziców...
kurde u nas najgorsze jest to, że czasami ulegam dla świętego spokoju
wiem, że źle robię ale jak się wydrze to po prostu mam dosyć! każde dziecko ma jakieś swoje złe zachowania ;-)
takie właśnie zosie samosie ;-)
a wyprzedaże i u nas się zaczęły także chyba wyruszę na me małe miasteczko 
jak byłam z kinią w ciąży to w tym okresie zajadałam się małosolnymi a dziś nie mogę na nie patrzeć 
my jak skądś wracamy to młoda jeszcze przed klatką biega po schodkach i też ciężko ją wtedy do domu zagonić
no i nieźle dał po oczach ;-)

jak podobają ci się zapięcia boczków? fajne nie? ;-)
oliwia wie kiedy będzie czas 
matko ale masz krzepę! 
kuba pewnie strażakiem zostanie jak każdy chłopiec 

już nie miałam sił... ale jak mi płacz przechodził to troszkę sił nabierałam... 

:-)
super :-)
;-)
-nie mieliśmy aparatu zrobiłam fotkę tylko tel.ale muszę oprogramowanie w komp.zainstalować..żeby zrzucić.
;-)
popłakała ale rżnęła dalej
ale zacięta dziewczyna z ciebie 
ja bardzo sobie chwalę! a z mleczkiem super, że się udało! zaoszczędzisz a jak julce smakuje i nic nie jest to tylko się cieszyć 
a nie zamknę bo się udusimy
nie wiem co teście lubią? ;-)