reklama

Grudzień 2007 - wątek główny!!!

Viki ja to sobie zdrówko strzelam maślanką :-):-):-) Mogłabym teraz litrami pochłaniać ;-)
Gośki dzisiaj nie wypiszą, dopiero jutro o 12:-( Młody coś cycka nie chce ciągnąć i będą jeszcze przez wieczór i noc sprawdzali co i jak, a jak nie będzie chciał dalej ciągnąć to po prostu będzie karmiony butlą. Cyckiem podobno się tylko bawi :dry: Hmmm, zupełnie jak Oliś swego czasu :dry:

reklama
No, jestem zwarta i gotowa do jazdy, hehehe
Jeszcze jutro rano zrobić kanapki i o 4 ziuuuuuuuuuuuu............
A wstać muszę o 3. Tak się zastanawiam czy jest sens się kłaść. No ale może zmrużę oko choć na 4h.
Ciekawe jak Fifek zniesie podróż. No i pierwszy raz to my go obudzimy rano, hehehehe....;-);-);-);-)

No to bawcie się dobrze i do zobaczenia (a raczej do sklikania) za tydzień:-):-):-)

Hejka:-)

Ja niestety jeszcze nie rodzę:baffled: I nie potrafię o niczym innym myślec tylko o tym kiedy wreszcie się zacznie:baffled::-(
Dlatego nie przynudzam:-(
Jakby co to dam wam znac;-)

witam
my właśnie po imprezie-zrobiliśmy sobie grillka.byli znajomi z małym Jasiem.ma niecałe 15miesięcy.Kuba na początku nie za bardzo chciał się z nim bawić i dzielić się swoimi zabawkami-kiedy Jaś coś brał sobie do zabawy-nagle pojawiał się Kuba i zaraz mu to zabierał.póżniej jakoś doszli do porozumienia.......:tak::-)

spadł u nas dziś grad....i połamał gałęzie -pełno pospadało......dobrze że nie na samochody....-które stały obok.

Kata-Dotka dobrze Ci wyjaśniła co to tłuczenie butelek....:-):tak:-może wrzucę fotki jak to u nas wyglądało???-jak znajdę.generalnie chodzi o to że wszyscy walą Ci szkło przed domem a Ty to sprzątasz...czasem i nie tylko szkło :szok::-D
Anetko-zdrówka dla dzieciaczków.
Dotka-a co nakupkałaś???:confused::-p
Jutrzenko-do nas nic...:-(
Kacha-trzymamy -będzie dobrze!!!
Joanna-hejka.
Asiu-udanego odpoczynku.
Stefanka-żyjesz???-gdzie jesteś jak Cię nie ma????:tak::-):-p

witam sie pierwsza

i jakos nie mam weny na pisanie, kuba jescze spi a poszedl pac bez zjedzenia mleka :no::no:, R ma sluzbe 24h, pojechal rano wroci jutro. A od czwartku do konca m-ca ma juz urlop. Ma uczys kube sikania ;-):-):-)

ja jem sniadanie a Wy gdzie jestescie?

Kasia ja sie boje jak grad pada, bo mam okna dachowe a o auta tez bo nie stoja w garazu tylko pod domem. Na szczescie zadnych drzew duzych w poblizu nie ma.

Elcia tez musze sie z kuba wybrac, on uwielbia sie kapac, w malym basenie pompowanych szall.

Stefcia gdzie lofrowalas ;-);-):-D:-D

Viki to sie odstresowalas :tak::tak:

Kacha bede mocno trzymac :tak::tak:

reklama
Elcia sniadanie o tej porze :szok::szok:

kuba spal do 11 :szok::szok:, teraz sie bawi w najlepsze. Wyjelam mu ksazeczke taka wielka ktorej nie widzial dlugo bo byla schowana, ale bylo radosci :-)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry