reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Grudzień 2007 - wątek główny!!!

Pula gratulacje jesteś ciocią, a Amelka prześliczna, Julka będzie wniebowzięta jak ją zobaczy:tak::tak::tak::tak:
edit: ataata- mój Łukasz też niewiele mówi mam tata, nie tak a resztę tak niewyraźnie, ostatnio nauczył się mówić sok (siok) inne słowa mówi po swojemu ale ważne że próbuje

a dziś chodził bez pampersa i ani razu nie zrobił siku na nocnik, choć siadał z 10 razy. Zmoczył 6 par spodenek, nasikał w kuchni, we wszystkich pokojach, w łazience i nawet krzesło do komputera oberwało:szok::szok::szok::baffled:

Ostatnia edycja:
reklama
Siostra czuje się dobrze :-) jest osłabiona bo 14h w skurczach i nie przespana noc to dziewczynę wykończyło... ale dzielnie parła i położna powiedziała że prze jak by już z 5-te rodziła :-D więc się dziewczyna spisała... ;-) teraz pewnie odsypiają z Amelką :-) w niedzielę pewnie wyjda do domku :-)

Aga no ciekawa jestem reakcji bo jak ogląda fotki to twierdzi że to "Jaka" czyt. Julka... :-D:-D:-D

paula- tak samo było z Olą mojej siostry, jak pokazywałam zdjęcia Łukasza to mówiła że to ona, a jak mówiłam do Łukasza niuniu to myślała że do niej mówię,:sorry2:

kasiamaj- oj chętnie bym wpadła na pluskanie? ale obawiam się że wypluskałabym całą wodę:-D:-D:-D:-D

Ostatnia edycja:
Dzień dobry!!

Czy to moje dziecko musi tak wcześnie wstawać???:szok::szok:
Dziś czeka mnie pakowanie. O jeny, jak ja tego nie cierpię...
A WY co? Śpicie?!

WSTAWAĆ!!!!!SZKODA DNIA!

ja na szybiutko dzisiaj :-)

gratulacje dla dzielnych mam i nowo przybyłych ludzików! :-D
grzechotka młodej pupcia też się odparza w te upały :-( ma lekkie krosteczki w miejscach gdzie podrażnia ją gumka od pieluszek. kupiłam teraz rozmiar mniejsze (bo zawsze jej pielucha zwisała) i innej firmy. ale myślę, że przy upałach nie ma znaczenia jaka pielucha: jak ma się odparzyć to się odparzy :sorry2: kupiłaś te babydreamy? ja mam teraz bella happy rozmiar 4+ mają zawyżoną trochę numerację ;-)
kasia a co to to tłuczenie butelek? :szok:
asia nie myśl o tym tylko o celu :-D łatwiej pójdzie a przynajmniej przyjemniej ;-)

buźka!

Dzień dobry

grzechotka u nas od bardzo dawna były rossmanowskie Babydreamy i nigdy nie było problemu (no raz po szpitalu), ana zmiane z lidlowymi Toujours, teraz te drugie rozm 5 i narazie nic sie nie odparza, niewiem czemu ale nienawidze Pampersów:baffled:

A czy wasze dzieci też są takie uparte jak osły jak moja Daria?? Kurcza od paru miesięcy nie moge ją oduczyć rozlewania wszędzie picia z butelki!~!!!!!!!!!:wściekła/y::angry: Juz normalnie mnie szlag trafia bo trąbie do niej od paru miesięcy że tak nie wolno, a jak tylko sie odwróce to ta już kombinuje!!!!! Bierze butelke i wylewa, to na stół, na kanape, na wykładzine!!!!!!!! I wiecie co potem z tym robi???:confused: Nie zgadnioecie:no:
Jak wyleje na wykładzine, to kładzie sie na brzuch i pije z wykładziny to co wylała znaczy sie wysysa z podłogi picie:szok::-D:wściekła/y:
Już normalnie mnie trafia bo dre sie na nią od bardzo dawna po kilka razy dziennie, a ta dalej to samo!!! Jest tak nieusłuchana, że autentycznie czasami mam ochote ją udusić;-) nie no żart ale normalnie czasem aż mi głowa dymi ze złości, nie wspomne jaka jest na polu niegrzeczna, aż wstyd z nią wychodzić, bo zawsze ale to zawsze musi jakiś cyrk odstawić.
Nie mam siły do niej...

reklama
Ataata moją Madzia taka sama i to samo robi mi tylko jak widzę że rozlewa zabieram butle nawet jeśli płacze to nie jestem ugięta i wycieram podłogę, Przez jakiś czas pije tylko u mnie na kolanach nie pozwalam jej pić na podłodze czy łóżku. I się oduczyła w ten sposób

Paulo to musiało być nie zwykłe przeżycie uczestniczyć w porodzie:blink: Ale za to twoją siostra miała wsparcie i mogła dać z siebie wszystko aby Amelka była na świecie :blink:

Kacha pogratuluj koleżance bo też się spisała a tatuś może już się uspokoił

A ja wczoraj byłam u lekarza i cała trójka bierze antybiotyk i każdy z nich inny antybiotyk podpisałam buteleczki aby się nie pomylić bo łatwo o pomyłkę. Jaką dziwną infekcje mają te moje dzieci Roksana miała gorączkę 38,5 stopni plus po trzech dniach pokazał się dziwny kaszel i silny ból gardła, Sebek też miał gorączkę i silną biegunkę mało mu tyłka nie rozerwało ale lata już tak tydzień do kibelka, Madzia gorączka plus ropiejące oczy i ból gardła też. Aby im szybko przeszło bo mnie to wszystko wykończy:baffled:

Do góry