reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Grudzień 2007 - wątek główny!!!

kurcze kacha wspolczuje tej twojej koleżance...

a paula tez sie nie odzywa..napisałam do niej esa i cisza...

paula halooooo!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

reklama
Jest, jest, jest :-D:-D:-D
Od 14:57 (15:57) mały Patryk jest na świecie :-) Waży 3250g, a wzrost dopiero przy kąpieli sprawdzą :-) Tatuś utopił telefon w wannie na porodówce niechcący stąd dopiero jak teraz przyjechał się wszystkiego dowiedzieliśmy :-)

Gratulacje dla koleżanki Kacha!!!

No, kupiłam kostium kąpielowy. Chciałam przyoszczędzić, ale nic z tego. Kupiłam w atlanticu, ale i wydałam 146zł:szok::szok::szok::szok: I oczywiście wyglądam w nim okropnie, jak co rok zresztą, hehehe

U nas upał... Powyżej 30stopni jest teraz... Masakra.... Mam nadzieję, że w przyszłym tygodniu też będzie ładna pogoda...

Hej!!!

Viki Kochana jesteś. miło że eska napisałaś...

No więc nie odzywałam się bo rodziłam Amelkę razem z Martyną. Kurde powiem wam że wrażenia niesamowite jak jest się po tej drugiej srtonie... :tak:

No więc Amelka urodziła się siłami natury o 11:14 :-) waży 3110g i ma 54cm długości. Śliczna jak laleczka :-)
Malutka troszkę się poddusiła i osłuchali jakieś szmery w serduszku ale przejściowe bo po 3h obserwacji wróciła do mamusi cała i zdrowa... :-):-):-)

to tyle na teraz bo padam ze zmęczenia. bardzo wyczerpujący dzień :-)
potem wstawię fotki :-);-)

paula ciesze sieogromnie powitaj Amelkę:-D:-D
kacha takze gratki dla koleżanki powitaj Patryczka:-D:-D

ataata moj kuba tez nic nie gada nic a nic tylko mama i nie i tototot wszystkie zwierzatka robią beeeee i wszystko jest be i nie a poza tym ani słóweczka

viki ale ty masz bystrzache synka:-D:-D

a ja padam na pysk cały dzien dzis z kuba na podwórku bylismy za nic do domu nie chiał wrócic ani jeśc ani pić nic tylko latał za dzieciakami i psami:-D:-D

czy waszym dzieciom tez sie odparza pupa w pieluszce jak jest tak gorąco??? kurcze kuba dostał uczulenia od pieluch (kupiłam jakies tanie w rosmanie i mam za swoje) i na dodatek mu sie pupcia odparzyła i tak jak jest w domu to bez pieluchy lata ale i tak ma mocno odparzoną :angry::baffled: to uzywa pamperów ??? w pampersach tez sie tak odparza??

Grzechocia u nas się jeszcze nic nie odparza... mamy teraz Pampersa Sleep and Play. Sa super cieniutkie.

Kacha gratki dla nowego sąsiada i dzielnej mamy... :-)

Dzięki za miłe słowa... ;-):tak::-)

reklama
dobry wieczór

wróciliśmy właśnie z tłuczenia butelek.
fajnie było-:-)-śmiechu po pachy!!!!

Ataata-u nas też mało wyrazów w użyciu -NE-to wiadomo zawsze na pierwszym miejscu.DA-to jak coś daje albo jak coś chce.TATA,MAMA,DADA,BUM BUM-auto,SI-zimne gorące,IJO IJO-światła samochodowe.MIŚ-MISIU..AUAU-pies.CICI-kot.MA-nie ma.
Kacha-gratki dla koleżanki.
Paula-super że już macie kruszynkę przy sobie.a jak siostra się czuje?
Grzechotko-u nas pampersiaki tylko na noc i na spacer.w dzień zakładam biedronkową DADĘ albo Pampers "sleep ąnd play"-bardzo dobre.

co tam jeszcze -miłej nocki.
dla niewymienionych buziaki.

Do góry