reklama
kacha_wawa
12.2007/01.2010/09.2011
Jest, jest, jest 

Od 14:57 (15:57) mały Patryk jest na świecie :-) Waży 3250g, a wzrost dopiero przy kąpieli sprawdzą :-) Tatuś utopił telefon w wannie na porodówce niechcący stąd dopiero jak teraz przyjechał się wszystkiego dowiedzieliśmy :-)

Od 14:57 (15:57) mały Patryk jest na świecie :-) Waży 3250g, a wzrost dopiero przy kąpieli sprawdzą :-) Tatuś utopił telefon w wannie na porodówce niechcący stąd dopiero jak teraz przyjechał się wszystkiego dowiedzieliśmy :-)
Gratulacje dla koleżanki Kacha!!!
No, kupiłam kostium kąpielowy. Chciałam przyoszczędzić, ale nic z tego. Kupiłam w atlanticu, ale i wydałam 146zł

I oczywiście wyglądam w nim okropnie, jak co rok zresztą, hehehe
U nas upał... Powyżej 30stopni jest teraz... Masakra.... Mam nadzieję, że w przyszłym tygodniu też będzie ładna pogoda...
No, kupiłam kostium kąpielowy. Chciałam przyoszczędzić, ale nic z tego. Kupiłam w atlanticu, ale i wydałam 146zł

I oczywiście wyglądam w nim okropnie, jak co rok zresztą, heheheU nas upał... Powyżej 30stopni jest teraz... Masakra.... Mam nadzieję, że w przyszłym tygodniu też będzie ładna pogoda...
Paula21
Grudzień '07
Hej!!!
Viki Kochana jesteś. miło że eska napisałaś...
No więc nie odzywałam się bo rodziłam Amelkę razem z Martyną. Kurde powiem wam że wrażenia niesamowite jak jest się po tej drugiej srtonie...
No więc Amelka urodziła się siłami natury o 11:14 :-) waży 3110g i ma 54cm długości. Śliczna jak laleczka :-)
Malutka troszkę się poddusiła i osłuchali jakieś szmery w serduszku ale przejściowe bo po 3h obserwacji wróciła do mamusi cała i zdrowa... :-):-):-)
to tyle na teraz bo padam ze zmęczenia. bardzo wyczerpujący dzień :-)
potem wstawię fotki :-);-)
Viki Kochana jesteś. miło że eska napisałaś...
No więc nie odzywałam się bo rodziłam Amelkę razem z Martyną. Kurde powiem wam że wrażenia niesamowite jak jest się po tej drugiej srtonie...

No więc Amelka urodziła się siłami natury o 11:14 :-) waży 3110g i ma 54cm długości. Śliczna jak laleczka :-)
Malutka troszkę się poddusiła i osłuchali jakieś szmery w serduszku ale przejściowe bo po 3h obserwacji wróciła do mamusi cała i zdrowa... :-):-):-)
to tyle na teraz bo padam ze zmęczenia. bardzo wyczerpujący dzień :-)
potem wstawię fotki :-);-)
grzechotka
Grudniowa mamusia Kubusia
paula ciesze sieogromnie powitaj Amelkę

kacha takze gratki dla koleżanki powitaj Patryczka

ataata moj kuba tez nic nie gada nic a nic tylko mama i nie i tototot wszystkie zwierzatka robią beeeee i wszystko jest be i nie a poza tym ani słóweczka
viki ale ty masz bystrzache synka

a ja padam na pysk cały dzien dzis z kuba na podwórku bylismy za nic do domu nie chiał wrócic ani jeśc ani pić nic tylko latał za dzieciakami i psami

czy waszym dzieciom tez sie odparza pupa w pieluszce jak jest tak gorąco??? kurcze kuba dostał uczulenia od pieluch (kupiłam jakies tanie w rosmanie i mam za swoje) i na dodatek mu sie pupcia odparzyła i tak jak jest w domu to bez pieluchy lata ale i tak ma mocno odparzoną
to uzywa pamperów ??? w pampersach tez sie tak odparza??

kacha takze gratki dla koleżanki powitaj Patryczka

ataata moj kuba tez nic nie gada nic a nic tylko mama i nie i tototot wszystkie zwierzatka robią beeeee i wszystko jest be i nie a poza tym ani słóweczka
viki ale ty masz bystrzache synka

a ja padam na pysk cały dzien dzis z kuba na podwórku bylismy za nic do domu nie chiał wrócic ani jeśc ani pić nic tylko latał za dzieciakami i psami

czy waszym dzieciom tez sie odparza pupa w pieluszce jak jest tak gorąco??? kurcze kuba dostał uczulenia od pieluch (kupiłam jakies tanie w rosmanie i mam za swoje) i na dodatek mu sie pupcia odparzyła i tak jak jest w domu to bez pieluchy lata ale i tak ma mocno odparzoną

to uzywa pamperów ??? w pampersach tez sie tak odparza??Paula21
Grudzień '07
Grzechocia u nas się jeszcze nic nie odparza... mamy teraz Pampersa Sleep and Play. Sa super cieniutkie.
Kacha gratki dla nowego sąsiada i dzielnej mamy... :-)
Dzięki za miłe słowa... ;-)
:-)
Kacha gratki dla nowego sąsiada i dzielnej mamy... :-)
Dzięki za miłe słowa... ;-)
:-)kacha_wawa
12.2007/01.2010/09.2011
Paula gratulacje dla Martyny i dla Ciebie, za dzielną asystę 
Ale dzisiaj fajny dzień :-)

Ale dzisiaj fajny dzień :-)
reklama
kasiamaj
mama 2007/2010
dobry wieczór
wróciliśmy właśnie z tłuczenia butelek.
fajnie było-:-)-śmiechu po pachy!!!!
Ataata-u nas też mało wyrazów w użyciu -NE-to wiadomo zawsze na pierwszym miejscu.DA-to jak coś daje albo jak coś chce.TATA,MAMA,DADA,BUM BUM-auto,SI-zimne gorące,IJO IJO-światła samochodowe.MIŚ-MISIU..AUAU-pies.CICI-kot.MA-nie ma.
Kacha-gratki dla koleżanki.
Paula-super że już macie kruszynkę przy sobie.a jak siostra się czuje?
Grzechotko-u nas pampersiaki tylko na noc i na spacer.w dzień zakładam biedronkową DADĘ albo Pampers "sleep ąnd play"-bardzo dobre.
co tam jeszcze -miłej nocki.
dla niewymienionych buziaki.
wróciliśmy właśnie z tłuczenia butelek.
fajnie było-:-)-śmiechu po pachy!!!!
Ataata-u nas też mało wyrazów w użyciu -NE-to wiadomo zawsze na pierwszym miejscu.DA-to jak coś daje albo jak coś chce.TATA,MAMA,DADA,BUM BUM-auto,SI-zimne gorące,IJO IJO-światła samochodowe.MIŚ-MISIU..AUAU-pies.CICI-kot.MA-nie ma.
Kacha-gratki dla koleżanki.
Paula-super że już macie kruszynkę przy sobie.a jak siostra się czuje?
Grzechotko-u nas pampersiaki tylko na noc i na spacer.w dzień zakładam biedronkową DADĘ albo Pampers "sleep ąnd play"-bardzo dobre.
co tam jeszcze -miłej nocki.
dla niewymienionych buziaki.