reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Grudzień 2007 - wątek główny!!!

reklama
heloł:)
Paula i co i co ???? macie Amelke juz na swiecie???
moja sis miała termin na 30 i nic wczoraj była na badaniach i nic i dzis terz idzie moze cos tam bedzie sie działo
a powiem wam ze ja sie bardziej stresuje od niej hihihihihih
Kacha a jak u ciebie masz juz nowa współlokatorke???

paula i co i co ?????

sylwia a ty a ty ???

dzień dobry poza tym :-D:-D

czemu te dzieci musza tak wcześnie wstawać ????no czemu no czemu???:-D:-D

viki a u nas było wswzystko widzisz to na tym romanowie wygwizdowie takie dziwne rzeczy sie dzieją;-):-p:-D

hejka

mam dziś dzień latania ze szmatą :wściekła/y:-rano jak Kuba wstał poszłam z nim do łazienki jak zawsze...żeby siusiu zrobił do kibelka-posadziłam....chwilkę posiedział i krzyczy że już nie...no to go zdjęłam.nie minęła minuta Kuba nasikał mi do łóżka-:wściekła/y: stanął rozkrakiem i na moją poduszkę :wściekła/y:wwwwrrrrrrr!!!!
przebrała go,za jakieś 5min.nasikał na podłogę........
kurcze ale cyrk z tym odzwyczajaniem......
do tego przypałętał mi się katar :baffled:-chodzę i nosem pociągam!!!!

Paula-i jak????Amelka już jest z Wami?????
Sylwia-co u Ciebie?
Aga-to jak wpadasz na pluskanie?????
Kasia-urodziło się już sąsiadce dzieciątko????
Jutrzenko-miłej pracy.
Grzechotko-czemu???też nie mam pojęcia....

dzien doooobryyyy:-):-):-)

my dzis wstalismy wczesniej bo jedziemy do Gdyni...oj ponoc przyplenelo 100 najpieknijeszych żaglowców wlasnie do Gdyni i bedą tylko jeszcze 2 dni....no to trza zobaczyc,nie? troche niewyspana jestem......:-D
http://www.trojmiasto.pl/wiadomosci/news.php?id_news=33519

dziewuszki i jak,Paula,Sylwka???

Kacha sama jestes pedalka!!!!:-p (my tak z siostrą mowiłsymy na siebie w dziecinstwie jak sie kłociłysmy......hihi)

a tu jeszcze te piaskowe rzezby:
http://www.trojmiasto.pl/wiadomosci/news.php?id_news=33578

uciakam pod pysznic.....
milego dnia i w pracy i w domkach.....:tak::tak::tak::-)
paaaaaaa:-):-):-)

Hej Kobiałki :-) Jeszcze maluszek się nie urodził, Gośkę cofnęli na oddział z 3 cm rozwarciem, wszyscy wrócili do domu i czekali na telefon jakby coś się zaczynało dziać, nie spaliśmy całą noc, a zadzwonili dopiero teraz i znowu przyszły tatuś blady jak ściana ruszył do szpitala. Przerąbane ma Gośka, od wczoraj od 4 rano bóle z krzyża:baffled: Jak tylko Patryś będzie na świecie to dam Wam znać :-)
Paula a jak u Ciebie sytuacja wygląda?

Co ja tu czytam od samego rana ;-)porodówka dziewczyny trzymam kciuki :tak:

Kacha szkoda tej twojej koleżanki bo się nacierpi ja miałam bóle krzyżowe przy pierwszym porodzie z Roksaną rodziła ją aż 24 h niesamowity ból :-(

Paula no to lada moment zostaniesz ciocią :tak: czekam na wieści

Viki ja pierdziu aż 3 g trwała u ciebie burza u nas jeszcze tak długo to nigdy nie trwała nie dziwię się że się bałaś

A ja próbowałam z Madzią już nocnika, kibelka i na dworze na kucki ale ona się boi i nie wiem czego nie pozwala się rozebrać do siusiania buntuję się płaczem :baffled: będę musiał ostrożnie ją uczyć aby jej nie zrazić

witka

no to ja tez ciekawska
Pula jak tam????????????????????????////

a ja ide na kawke a pozniej o 11 znów dentysta....brrrrrr

reklama
Ja tylko szybciutko się przywitam:-)
U mnie narazie cisza:-( nic mnie nie bierze:wściekła/y::-(
Echh..................................................

Do góry