reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Grudzień 2007 - wątek główny!!!

Grzechotka- to ja Tobie tez zycze udanych wakacji!!! :-)

U nas katarek z kolei jest, tzn u mnie nie, u Oliwiera....zobaczymy, jak przejdzie ta noc... czy spokojnie, czy w cos sie przerodzi....:confused:

reklama
sylwia sprzed ;-) nie gadaj, że 12 kilo ma twój zwis na brzuchu :szok:;-) nie uwierzę :no:

No doooobra, z 5 kilo to moje cycki teraz ważą:-D No i z 3 kilo pośladki:-D Z rozmiaru 36 przeniosłam się na 40:szok::szok:

Paula zakupy udane:tak: Biedna Julcia:-( Niech szybko wraca do zdrówka:-)

Grzechotka ja chę z Tobąąąąąąąą:-:)rofl2:

Kata łoooo matko, biedna Kinia:-( ale to strasznie musiało wyglądac:-( Ucałuj ją w śliwkę od ciotki;-)

sylwia podobno faceci lubia troche tyłka i cycuchy hehehe

grzechotka udanego wypoczynku, oby kubandzior dzielnie zniósł droge:tak:

kata - daj kini buziaka w sliweczke i niech sie szybko wygoi

paula odpoczywaj i zdrówka dla juleczki
no i dla oliwiera i alex również...

a u nas dzis pablo zrobił mikro kupe....no mam nadzieje ze jutro coś w koncu pujdzie...:baffled:
juz bym chciala zeby V wrócil bo powiem wam ze ciezko tak jest samej z dzieckiem...
czasem juz trace cierpliwosc ...
echh

a ja dochodze do siebie bo wczoraj bylam na wypadzie z kolezankami z pracy :) bylo super ale to ze wrocilam prawie o 2 i mialam wysokie obcasy daje dzis znac o sobie hhehe

A co mają wysokie obcasy do kaca? ;-):-p:-D:-D:-D

:-D:-D:-D:-D:-D:-D

witam sie i ja na chwilke bo padam wiec zmykam spac,

byla u mnie koleznka z liceum i ze studiow z mezem, nie widzialysmy sie kilka lat, pewnie z 6. Spotkal ja R w parku i sie zgadali. Bylo sympatycznie, poszli po 21

nie nadrabiam zmeczona jestem, moze od poniedzilaku wpadne na nowo do pisania bo ostatnio jakos mi nie idzie przez ten nawal roboty w pracy.

Zdrowka i caluski dla wszystkich chorowitkow i poszkodowanych

jutro imieniny teciowej na 14 a rano jade do siostry bo kupila dzieciakom trampoline taka duza na podowrka i chce zobaczy jak kuba b edzie sie zachowywal, wiec moze dopiero wieczorkiem zajrze

pozdraiwam i caluski przesylam.

dzien dobry

u nas deszcz, w sumie dobrze bo w koncu troszke chlodniej, moze pozniej wybierzemy sie na spacer po kałużach:tak:

paula jak tam nocka minęła?

dziewczyny cos ostatnio pustki tu goszczą....

miłej niedzieli wszystkim:tak::-)

Hej wam :-)

Viki, dziękuję. Nocka minęła dobrze. Obyło się bez temperatury. Na śniadanko zjadła kanapeczkę i wypiła już pół litra Kubusia pół na pół z wodą. :tak: Bardzo dobrze działa Hasco Sept. No i pędzlujemy buzię gencjaną... Od rana humorek dopisuje więc na razie nie narzekam... :-)

Oby u was dziś się kupka pojawiła, niech się Pablunio nie męczy...

Sylwia nie stresuj się tak tymi kilogramami ;-) Zejdzie wszystko moment ;-)
Moja siostra jest dwa tyg po porodzie i już 3 kg jej zostało... ;-)(przytyła 12)

Alex zdrówka dla was ;-)

U nas deszczyk od rana pokropuje, fajnie chłodno jest...
Tylko tak jakoś szaro...

Może poprasuję stertę ciuchów... trochę mi się nie chce ale nikt tego za mnie nie zrobi...

Aaa... D wraca 7 sierpnia i już tam nie jedzie :-):-):-)

hejka

u nas tez pochmurno i pada. Ale nie narzekam bo imieniny w bloku wiec duzo ludzi w jednym pokoju to bedzie lepiej niz by bylo np wczoraj :sorry::sorry:.

Paula fajnie ze juz D wraca niedlugo, a czemu nie jedzie wiecej ??
I zdrowka dla Juli

Viki a jak Pablo??

Alex jak u Was??

u mnie chorobska ciag dalszy, juz mam dosyc, prawie tydzien mnie trzyma i ciagle ledwo gadam. Katar do pasa, normalnie szok :angry::angry::angry:. Wczoraj kuba juz kichal i mu wylatywalo z nosa i kaszlal. Ale dalam mu calcium i rutinacea w syropie i dzis jest duzo lepiej. Ale jeszcze mu daje bo ja ciagle pradkuje :eek::eek::eek:.

na 14 idziemy w gosci i pewnie wieczorkiem wrocimy. Kuba pojdzie spac do moich rodzicow na drzemke (mieszkaja pietro wyzej niz tescie ) to my sobie posiedimy.

milego dnia paaaa

Hej!

No, ja jestem po drugiej turze zastrzyków i już czuję poprawę. Muszę się jednak do ortopedy wyprać, bo nigdy nic niewiadomo.

Jutrzenka, dużo zdrówka i udanej imprezy.
Viki, mam nadzieję, że Pablo szybko upora się z zaparciem.
Paula, dobrze, że Jula czuje się już lepiej, bo nie ma nic gorszego u dziecka jak zapalenie jamy ustnej.

U nas też pada, a mieliśmy udać się na Starówkę. Szkoda:-(

reklama
Jutrzenko D już nie jedzie bo tam się troszkę pozmieniało i teraz jak by pojechał z powrotem to tylko na miesiąc. Średnio się to opłaca bo w obie strony to 4200km. więc i kupa kasy na podróż. :baffled: Ale główny powód to oczywiście tęsknota... Ciężko taki kawał od rodziny.:sorry:

A jak wasz grill z sąsiadami? Udał się?

No i udanej imprezki dziś...

Zdrówka dla Ciebie i oby Kubuś nie złapał... ;-)

Asiu dziś mała poprawa w apetycie. Julka zjadła cały słoik rosołku Bobo Vity i jeszcze pomidorówkę ode mnie... :szok: szok... bo w ciągu kilku ostatnich dni prawie nic do buzi nie brała... :zawstydzona/y:

Asiu powiedz mi ile razy dziennie smarowałaś tą gencjanę?

Ostatnia edycja:
Do góry