reklama
Paula21
Grudzień '07
To w tej z tymi dziewczynami zaczynasz od poniedziałku?
Paula21
Grudzień '07
Eee to atakuj herbatką z cytrynką żebyś w dobrym nastoju zaczęła pracę :-)
no i trzymam kciuki :-)
I idę spać bo z rańca Julcia mnie obudzi i też muszę mieć dla niej dobry humorek :-)
Kolorowych snów :-)
no i trzymam kciuki :-)I idę spać bo z rańca Julcia mnie obudzi i też muszę mieć dla niej dobry humorek :-)
Kolorowych snów :-)
alex3meyer
Matka gagatka
Czesc:-)
Stefa- Ty od poniedzialku do roboty zasuwasz?? A ja sie do Ciebie wybieralam, myslac, ze masz wakacje, a Ty mnie tak w jajo robisz.....
;-)
Co do buntu, to u nas tez jeszcze nie przybiera to tak dramatycznej formy, ale pewnie wszystko przed nami....
Jejku, nic mi sie nie chce, caly dzien was podczytuje, ale zero weny, zeby cos napisac....
Stefa- Ty od poniedzialku do roboty zasuwasz?? A ja sie do Ciebie wybieralam, myslac, ze masz wakacje, a Ty mnie tak w jajo robisz.....
;-)Co do buntu, to u nas tez jeszcze nie przybiera to tak dramatycznej formy, ale pewnie wszystko przed nami....

Jejku, nic mi sie nie chce, caly dzien was podczytuje, ale zero weny, zeby cos napisac....

witam
mój starszy syn wrócił opalony i zadowolony..
nowe znajomosci zawarte....w telefonie zapisane nowe nr i to do samych dziewczyn
tylko troche przesadził bo takich ktore mają 13/15 lat
poza tym Pablo zrobil wczoraj kupe:-)
wieczorem po kąpaniu poszedł spac a po 20 minutach obudził sie z takim płaczem i wołał 'siusiu' wiec szybko na nocnik no i w płaczu wycisnął ale bidulek sie męczył...
dobra to narazie na tyle bo od rana juz mnie terroryzuje...a nie chce żeby obudził Damiana
mój starszy syn wrócił opalony i zadowolony..
nowe znajomosci zawarte....w telefonie zapisane nowe nr i to do samych dziewczyn
tylko troche przesadził bo takich ktore mają 13/15 lat
poza tym Pablo zrobil wczoraj kupe:-)
wieczorem po kąpaniu poszedł spac a po 20 minutach obudził sie z takim płaczem i wołał 'siusiu' wiec szybko na nocnik no i w płaczu wycisnął ale bidulek sie męczył...
dobra to narazie na tyle bo od rana juz mnie terroryzuje...a nie chce żeby obudził Damiana

Paula21
Grudzień '07
To i ja się witam z rańca ;-):-)
Viki to już musisz mieć po mału oczy szeroko otwarte. Może syn woli starsze dziewczyny... takie w jego wieku to się jeszcze lalkami bawią;-)
i może nie ma o czym z nimi gadać... no i bez wątpienia miał branie 
No fajnie że nocnikowe sprawy idą w dobrym kierunku :-)
Alex może nie wszystkie dzieci mają takie etapy, aczkolwiek nie spotkałam takiego
Pranko sie robi to odkurzę dywany ;-) po południu na zakupki :-)
Viki to już musisz mieć po mału oczy szeroko otwarte. Może syn woli starsze dziewczyny... takie w jego wieku to się jeszcze lalkami bawią;-)

i może nie ma o czym z nimi gadać... no i bez wątpienia miał branie 
No fajnie że nocnikowe sprawy idą w dobrym kierunku :-)
Alex może nie wszystkie dzieci mają takie etapy, aczkolwiek nie spotkałam takiego

Pranko sie robi to odkurzę dywany ;-) po południu na zakupki :-)
kasiamaj
mama 2007/2010
dzień dobry
my już na nogach od rana
pranie powieszone-Kuba mi pomagał i podawał
-mam nadzieję że dziś nie da mi tak popalić jak wczoraj.
brzuch mnie coś boli......czasem mam złe przeczucia.
Paula-jakąś odżywkę lioton z rzepą.......bleeeeee fuj........

my już na nogach od rana
pranie powieszone-Kuba mi pomagał i podawał
-mam nadzieję że dziś nie da mi tak popalić jak wczoraj.brzuch mnie coś boli......czasem mam złe przeczucia.
Paula-jakąś odżywkę lioton z rzepą.......bleeeeee fuj........

elcia12
Grudniowa mama Oliwii
ahoj
my na nogach od 7 niewyspałam sie głowa mnie boli i nic mi sie niechce
za oknami szaro buro i wogóle blllllllleeeeeee
nic mi sie nie chce
((((bym sie połozyła spac no ale to nie mozliwe
a u nas w urlopie zmiany i jedziemy do sobieszowa do domku
)
jeny ale bede miała ciezki dzien ...dobra juz nie zanudzam was paaaa
my na nogach od 7 niewyspałam sie głowa mnie boli i nic mi sie niechce
za oknami szaro buro i wogóle blllllllleeeeeee
nic mi sie nie chce
a u nas w urlopie zmiany i jedziemy do sobieszowa do domku
jeny ale bede miała ciezki dzien ...dobra juz nie zanudzam was paaaa
reklama
Hej!!
U nas gorąco - dziś ma być 33 stopnie. O matko, jak ja to wytrzymam.
Elcia, Sobieszewo też fajnie. Blisko Gdańsk w razie brzydkiej pogody. MNie się tam podobało jak kiedyś byliśmy.
Paula, wypalanie?
A robią to jeszcze?? A wymrażanie nie lepsze dla ciebie by było?
Kasiamaj, odrzuć od siebie te złe myśli. Musi być wszystko dobrze, bo innej opcji nie zakładasz przecież

:-):-)
Jutrzenka, życzę lepszego samopoczucia i nie przemęczaj się tak...
Alex, do mnie przyjedź, ja mam wakacje, hehehe
Viki, fajnie, że Damian zadowolony z obozu, no i pewnie pierwsze miłości się już zaczną.
U nas gorąco - dziś ma być 33 stopnie. O matko, jak ja to wytrzymam.
Elcia, Sobieszewo też fajnie. Blisko Gdańsk w razie brzydkiej pogody. MNie się tam podobało jak kiedyś byliśmy.
Paula, wypalanie?

A robią to jeszcze?? A wymrażanie nie lepsze dla ciebie by było?Kasiamaj, odrzuć od siebie te złe myśli. Musi być wszystko dobrze, bo innej opcji nie zakładasz przecież

:-):-)Jutrzenka, życzę lepszego samopoczucia i nie przemęczaj się tak...
Alex, do mnie przyjedź, ja mam wakacje, hehehe
Viki, fajnie, że Damian zadowolony z obozu, no i pewnie pierwsze miłości się już zaczną.