reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Grudzień 2007 - wątek główny!!!

Zrezygnowaliśmy z mieszkania :-( T. przed pracą pojechał na wywiad wśród mieszkańców, czy nie mają nic przeciwko temu, żeby Polacy obok nich mieszkali i delikatnie mówiąc zachwyceni tym faktem nie byli :-( Ciekawe ile czasu naczekamy się teraz na kolejną propozycję.

reklama
Kasia to nie za ciekawie z tym mieszkaniem... Ale to jest bez sensu że się musisz kogoś pytać czy możesz koło niego mieszkać :szok: porąbani są!!! :baffled:

Jutrzenka dawałam Nestle:tak: ale teraz kupuję Rossmana mleczko. ;-) I tak taniej wychodzi ;-) a przejdę się po kaszki BoboVity bo po 4,99 są a w sklepie u nas koło 7zł... :baffled:

Kata wypoczywajcie.. Może Kinia szałapucik się uspokoi ;-)

Viki udango pobytu :-)

Byłam u mamy na troszkę. Julcia mi w drodze do domu usnęła i śpi w wózku pod oknem. Niech się dotlenia ;-)

a my wróciliśmy dopiero z podwórka wyrywaliśmy chwasty, chłopaki kosili trawkę.-teraz mamy porządeczek wokół domku.
chyba że Rufol coś zaraz rozdrobni na kawałki. (np.wczoraj podarł szmatę na strzępy:wściekła/y:)

jutro mamy wyjazd do Olsztyna do ortopedy -musimy zapytać o te nóżki Kubusia.
żeby coś zaradził takiemu stawianiu stópek do środka.

Kata-ale Wam dobrze...odpoczywajcie ile wlezie :tak:-widać że Kinia najszybciej naładowała akumulatorki :-D;-)
Magda-nie ma za co :-)-to też świetnie działa na miejsca ukąszone przez osę.
Jutrzenko-no ja też się obkupiłam-wzięłam pieluchy,chusteczki do pupy,kaszkę bebilon (chcę Kubę oszukać i podać mu w nocy jak sie przebudzi):tak:-może wypije???słoiczków nie brałam bo on ich nie chce jeść.
Kasia-może to następne mieszkanko trafi się Wam w lepszym miejscu???-trzymam kciuki.a jak się miewa Oliś????
Stefanka-to chyba gdzieś zniknęła?????

Bo nasza Stefa to zabiegana kobietka jest ;-) wszystko u niej ok :-)

Kasiamaj to Kubuś Ci się w nocy budzi na jedzenie?

Moja piranie śpi i już chyba nie wstanie... Idę się przekąpać i chyba też się walnę....
Z kurami :-D a co? nie można raz na jakiś czas? :-p:-D

hejka

siedze pije herbatke i ogladam jakis film na TVP1

Kacha to moze dobrze zrobiliscie, po co mieliscie miec stresy

Kasia ale z Was pracusie ;-):-). Co do pieluch z biedrony to mi nie podpasowaly, niby normalne ale papmersy dla mnie lepsze :tak:, takie milsze w dotyku i nasaczane :tak:

a ja jutro do pracy :sorry2::sorry2::sorry2:, nie chce mi sie wstawac, poza tym dalej krosciata na buzi jestem :no::no::no::no: i musze tak isc bo chyba nie powinnam podkladu na to dawac :no:. Najwyzej bede straszyc ;-)

Paula niestety tutaj jesteśmy gośćmi i musimy jako przyjezdni dostosować się do panujących reguł :dry:
Kasiu Oliś spoczko, właśnie buszuje w łóżeczku zamiast spać i dzisiaj jest na doskonałej drodze, żeby mnie wyprowadzić z równowagi :sorry2: Nie wiem skąd się nauczył plucia i bicia:baffled: Non stop mnie tłucze, kopie, drapie, gryzie i pluje, a przy tym z jego buzi nie schodzi łobuzerski uśmiech :baffled: Niby taki aniołeczek z wyglądu ale to tylko pozory.
Swędziawa wróciła i mam znowu dość :dry:

Jutrzenko-masz racje pampki milsze-u nas zakładam na spacery i na noc a biedronkowe w ciągu dnia.
Kacha-a robiłaś jakieś badania???związane z tym swędzeniem???
no to niezły aniołeczek z Olisia....;-)-może to przejściowe to gryzienie itp.

Hej:-):-)

Kasiamaj u nas wszystko ok tylko maluchy zterroryzowały nasz dom i nie mam czasu nawet się po pupie podrapac:baffled::sorry2: Zaglądam czasami na bb ale o odpisywaniu raczej nie ma mowy. Teraz Marcel śpi (ostatnio muszę go usypiac:szok::wściekła/y:) a ja leżę na kanapie z nogami na stole :)zawstydzona/y:), Oliwią na brzuchu i laptopem na kolanach:baffled: Jak ją odłożę to się pewnie obudzi:baffled:

Kasia wawa ja też nie brałabym chaty w złej okolicy. Co z tego że płacisz mało skoro inni ci zatruwają życie:sorry2:

Jutrzenka współczuję wysypki:-(

Resztę buziam tylko bo niewygodnie mi pisac:baffled:

reklama
Sylwia-trzymaj sie dzielnie kochana...dasz radę.:tak:;-)

wiecie co???-idę się wypluskać i chyba się położę???

spokojnej nocki dla Was
38.gif

dobranoc!:tak:

Do góry