reklama
stefcia w wordzie też jak piszesz czy tylko w necie? albo wirusy albo reinstalka systemu. jak naciśniesz ctrl+alt+delete to otworzy ci się menadżer programów, które pracują i tam zobaczysz wykresy i programy, które zżerają ci pamięć
t. mówi, żebyś przyniosła kompa on ci zobaczy
t. mówi, żebyś przyniosła kompa on ci zobaczy

jutrzenka
Szczęsliwa mamusia :)))
Jutrzenko-sama jesteś babol-nie odpisałaś jak Twój brzuchol....???
odpisalam ale kierowalam info do Pauli i Agi bo nie wiedzialam ze tez pytalas. Juz ok, dzieki
jutrzenka ja się nie chwalęprzekazuję wiadomość - bo nie każda jest z dotą w kontakcie jak widzisz a pisała, że tęskni za nami ;-) nie za mną
![]()
ojj Kata przeciez to byl zart, przeciez wiem ze sie nie chwalisz tylko przekazujesz info.
i co tam typki ??
nic typku. A Ty co?? kotka juz wykonczylas ze chcesz pieska

ide na szymona majewskiego
Paula21
Grudzień '07
kacha
paula- hulajnoga to nie przejdzie bo on woli rower, wrotki to nie na moją kieszeń, pościel dostał na urodziny już sama nie wiemmoże puzzle
![]()
Już za 50zł to takie z regulacją rozmiaru kupisz więc wcale nie tak drogo ;-)
paula jak ja młodą wychowuję na dworze tak jak ty to ludzie się na mnie patrzą jakbym wyrodna matka byłatylko, że to ja potem mogę z nią mieć problem a nie oni. na szczęście - odpukać - takich sytuacji jest na razie niewiele
brawa dla ciebie za wytrwałość!
dostałam smsa od doty ;-)
bardzo za nami tęskni i od stycznia podłącza się pod net i wraca na bb![]()
Kata ja się czułam jak wariatka dziś!!!
jeszcze miałam dobry humor i cały czas się śmiałam... 

i dzięki za tęsknoty od Doty!!!
:-) Pozdrów ją przy okazji!!!Hej!
Paula, wyobraź sobie, że chyba ta kuracja działa.Filip jest po trzech dawkach, a teraz dostanie czwartą i chyba już ostatnią. No i jeszcze nie chorował, nie brał żadnego antybiotyku. Raz byłam tylko na zwolnieniu, bo miał tempę, ale szybko mu minęła. Więc jesteśmy zadowoleni. To, co mu się przyplątuje to katar, ale w żłobku to standard.
Asia to się baardzo cieszę, że pomaga...
:-)
;-)i co tam typki ??
U mnie ok Typko...
a jak u Ciebie?stefanka
CENTRUM DOWODZENIA NICZYM
kata mam viste i nie zartuj z reinstalka hehhehe moze jeszcze powinnam sobie zaladowac pirackiego xp hehe
jutrzenko ja widac kotka nie otrzymalam...to teraz z pieskiem probuje...
no i co typezkiii ??
telewizja i lozeczko ???? to plany na dzis ??
jutrzenko ja widac kotka nie otrzymalam...to teraz z pieskiem probuje...
no i co typezkiii ??
telewizja i lozeczko ???? to plany na dzis ??
Paula21
Grudzień '07
Tak typezko!!!
Zgadłaś! Teraz oglądam Majewskiego bo jest Brzydula z Mareczkiem... :-) a że jestem Brzydulomanką to gapię się 
Zgadłaś! Teraz oglądam Majewskiego bo jest Brzydula z Mareczkiem... :-) a że jestem Brzydulomanką to gapię się 
Ataata
Grudniowa Mama '07
Dobry wieczór

Stefcia a może masz transfer wysyłu jakiś kiepskawy?, bo jak nie, to napewno coś w tle pracuje jak tu dziewczyny już mówiły

Paula a można wiedzieć co to za kuracja?? Bo zanim to odbrzebie to troche minie...
Paula, wyobraź sobie, że chyba ta kuracja działa.Filip jest po trzech dawkach, a teraz dostanie czwartą i chyba już ostatnią. No i jeszcze nie chorował, nie brał żadnego antybiotyku. Raz byłam tylko na zwolnieniu, bo miał tempę, ale szybko mu minęła. Więc jesteśmy zadowoleni. To, co mu się przyplątuje to katar, ale w żłobku to standard.

Stefcia a może masz transfer wysyłu jakiś kiepskawy?, bo jak nie, to napewno coś w tle pracuje jak tu dziewczyny już mówiły
reklama
Paula21
Grudzień '07
Agatko to taka szczepionka uodparniająca doustna którą podaje się w formie kuracji jakimś tam systemem. Ribomunyl- tak się to nazywa. Kiedyś właśnie napisałam Asi że D siostra dzieciakom podawała i pediatra jej to przepisała dla Filipka. 
Idę kobietki bo mnie córka woła do łóżka!!!

Idę kobietki bo mnie córka woła do łóżka!!!