reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

reklama

Grudzień 2007 - wątek główny!!!

Jutrzenka Ty nie wróż, bo Kasia będzie miała Córcię :-) A tak w ogóle to mamy grudniowych dziewczynek się obijają, bo jak na razie tylko mamy grudniowych chłopców się rozmnażają ;-):-p:-D

reklama
Jutrzenka a co Ty za bujdy nam tutaj wciskasz?:eek::-D Spotkałam się już wiele razy z tym kalendarzem, u mnie się zgadza ale u mojej siostry już nie:-p
No cóż jest 50/50:-D

Jestem zmęczona:-( Mam większy dom i więcej roboty:-D

Ech Sylwia, a ja Ci powiem, że chętnie już bym się wyniosła na swoje i z chęcią bym chciała sprzątać tylko dla siebie, a nie pod kogoś, kto i tak tego uszanować nie potrafi :sorry:

Kasia rozumiem Cię, ja nie byłabym w stanie dzielic dom z kimś innym niż mój własny mąż i dzieci:no:
Postarajcie się o chatę z housingu jakiegoś, u nas co drugi Polak taką ma:tak: Moi rodzice np mają mieszkanie i płacą tylko 240 miesięcznie:tak:
Wy ze względu na Olisia macie większe szanse:tak:

oj Sylwia Ty niedowiarku:-D:-D, ja sprobuje to zaplanowac wg tego i zobaczymy, jak sie nie uda to trudno. Wiec ja sie musze wziac do roboty od kwietnia do pazdziernika przyszlego roku ;-)

reklama
Sylwia właśnie na takową czekamy :tak: Dostaliśmy już w lipcu propozycję, ale w takiej dzielnicy, że za nic bym się tam nie wyniosła. Teraz jesteśmy wpisani na listę, bo budują nowe osiedle w fajnej dzielnicy, tyle, że nie wiadomo do kiedy ta budowa potrwa. W między czasie jednak mają nam jeszcze czegoś innego szukać, tylko że oni wiedzą już, że mamy niepełnosprawne dziecko i, że najlepsze będzie dla nas mieszkanie jednopoziomowe, bez tych stromych schodów, a takich niestety jak na lekarstwo. Pozostaje mi uzbroić się w cierpliwość :tak: I tak narzekać nie mogę, bo ostatnio pracownica socjalna w ramach przyszłego urządzenia mieszkania załatwiła nam za darmo funkiel nówkę pralkęn i do tego funkiel nówkę suszarkę do ubrać. Co prawda jak na razie nam miejsce zabierają w domu, ale w końcu się przydadzą ;-) A jak dają to się bierze, kiedyś się czaiłam, że tak głupio jest brać, ale teraz już oporów nie mam :cool2: W końcu ja się o to nie prosiłam :tak:

Edit: Jutrzenko czyli jakbyś się za robotę wzięła w kwietniu to w styczniu 2011 miałabyś termin :-) No to czekamy na chętną, która weźmie się do roboty w październiku przyszłego roku ;-):-p

Do góry