reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

reklama

Grudzień 2007 - wątek główny!!!

alex musisz wiedziec ze codziennie szalejacy Gajutek mi przypomina o tobie hehhe
ja tez dopiero polozylam dzieckoo bo wrocilysmy pozno :)
nie mam sily czytac nawettt

reklama
Melduję się pierwsza:-p
Daria odprawiona w żłobku sie już bawi, R odprawiony w łóżku już tnie komara, a ja siedze i pije kawke i normalnie zaraz zasne... a tu trzeba coś zjeść i sie zbierać:baffled:

Kupiłam córce szwagierki na Mikołaja tą lampkę biedronkę -magiczne konstelacje, zaraz mi ją kurier ma przywieźć i coś czuje że jak ją zobacze to bede chciała ją Darusi zostawić...:sorry:

Miłego dzionka

heloł:-)
kasiamaj- kupiłam ten odkurzacz zelmer voyager workowo-bezworkowy z dwoma filtrami heppa jeszcze go nie próbowałam bo już wczoraj nie miałam siły na odkurzanie. Łukasz myślał że to jest zabawka dla niego i nie dał go schować do pudełka popłakał się i nie mogłam go uspokoić:szok::szok::szok:
kata- dzięki za info:tak::tak:
kachawawa- a to ciekawy sen miałaś:tak::tak:dobrze ze sytuacja sie wyjaśniła miejmy nadzieję że ta firma odda kasę:sorry:
A te deskorolki to są takie malutkie na 12 cm długości. Jak to mi tłumaczyła Karolcia to jest deskorolka dla palców rąk. Tzn. kładzie się na niej palce i się jeździ po stole.:eek::eek::eek::eek::eek:
czego to ludzie nie wymyślą:szok::szok::szok:
jutrzenka- a to ciekawe, ja też jestem z twojego roku chyba i tez mam chłopca:sorry:coś w tym chyba jest:sorry:
sylwia- urzadziliście się już w nowym miejscu?a dlaczego nie będziesz rodzic, kto wie może będziesz mieć jeszcze jednego maluszka:sorry:
pryzybela - witaj po latach:-)
asia- może dziś będzie lżej:sorry:

no a teraz czas zająć się trochę pracą ale tylko trochę;-):-D:-D

hej babole:)) wy moje kochane hihihih
miłego dzionka
ATATA pokazesz nam ta lampke?ja nie wiem o jaka chodzi
miłego

To i ja się witam!

Dzień dobry!!! :-):-):-)

Ataata dobre i pare groszy. To lepsze niż nic ;-)

Aga daj znać jak się sprawuje nowy sprzęt jak wypróbujesz... ;-):-)

A dla mnie to wczorajsze 39 i pół to jakieś dziwne... myk i już dzieci urodzone... one jakieś nie zmęczone... hehe... szkoda że się już skończyło...

A ogląda ktoś "brzydulę"? :-p Kurcze, kończy się 22 grudnia... buuuu... :-(

Miłego dnia dla was!!!!

reklama
Do góry