reklama
alex3meyer
Matka gagatka
No cos Ty stefania, Gaja na prawde tak lubi ta zabawke???
No to tym bardziej mnie cieszy, ze sie na cos przydalam..... dla odmiany......

No to tym bardziej mnie cieszy, ze sie na cos przydalam..... dla odmiany......

alex3meyer
Matka gagatka
He he a ja plaszcz! No, zimno zimno, blee
Ok, ja spadam do lozeczka.... Dobrej nocki wszystkim....:-)
Ok, ja spadam do lozeczka.... Dobrej nocki wszystkim....:-)
Ataata
Grudniowa Mama '07
Melduję się pierwsza
Daria odprawiona w żłobku sie już bawi, R odprawiony w łóżku już tnie komara, a ja siedze i pije kawke i normalnie zaraz zasne... a tu trzeba coś zjeść i sie zbierać
Kupiłam córce szwagierki na Mikołaja tą lampkę biedronkę -magiczne konstelacje, zaraz mi ją kurier ma przywieźć i coś czuje że jak ją zobacze to bede chciała ją Darusi zostawić...
Miłego dzionka

Daria odprawiona w żłobku sie już bawi, R odprawiony w łóżku już tnie komara, a ja siedze i pije kawke i normalnie zaraz zasne... a tu trzeba coś zjeść i sie zbierać

Kupiłam córce szwagierki na Mikołaja tą lampkę biedronkę -magiczne konstelacje, zaraz mi ją kurier ma przywieźć i coś czuje że jak ją zobacze to bede chciała ją Darusi zostawić...

Miłego dzionka
kal.aga
mama Łukasza i Krzysia
heloł:-)
kasiamaj- kupiłam ten odkurzacz zelmer voyager workowo-bezworkowy z dwoma filtrami heppa jeszcze go nie próbowałam bo już wczoraj nie miałam siły na odkurzanie. Łukasz myślał że to jest zabawka dla niego i nie dał go schować do pudełka popłakał się i nie mogłam go uspokoić

kata- dzięki za info

kachawawa- a to ciekawy sen miałaś
dobrze ze sytuacja sie wyjaśniła miejmy nadzieję że ta firma odda kasę

jutrzenka- a to ciekawe, ja też jestem z twojego roku chyba i tez mam chłopca
coś w tym chyba jest
sylwia- urzadziliście się już w nowym miejscu?a dlaczego nie będziesz rodzic, kto wie może będziesz mieć jeszcze jednego maluszka
pryzybela - witaj po latach:-)
asia- może dziś będzie lżej
no a teraz czas zająć się trochę pracą ale tylko trochę;-)

kasiamaj- kupiłam ten odkurzacz zelmer voyager workowo-bezworkowy z dwoma filtrami heppa jeszcze go nie próbowałam bo już wczoraj nie miałam siły na odkurzanie. Łukasz myślał że to jest zabawka dla niego i nie dał go schować do pudełka popłakał się i nie mogłam go uspokoić

kata- dzięki za info

kachawawa- a to ciekawy sen miałaś

dobrze ze sytuacja sie wyjaśniła miejmy nadzieję że ta firma odda kasę
czego to ludzie nie wymyśląA te deskorolki to są takie malutkie na 12 cm długości. Jak to mi tłumaczyła Karolcia to jest deskorolka dla palców rąk. Tzn. kładzie się na niej palce i się jeździ po stole.![]()

jutrzenka- a to ciekawe, ja też jestem z twojego roku chyba i tez mam chłopca
coś w tym chyba jest
sylwia- urzadziliście się już w nowym miejscu?a dlaczego nie będziesz rodzic, kto wie może będziesz mieć jeszcze jednego maluszka

pryzybela - witaj po latach:-)
asia- może dziś będzie lżej

no a teraz czas zająć się trochę pracą ale tylko trochę;-)

Paula21
Grudzień '07
To i ja się witam!
Dzień dobry!!! :-):-):-)
Ataata dobre i pare groszy. To lepsze niż nic ;-)
Aga daj znać jak się sprawuje nowy sprzęt jak wypróbujesz... ;-):-)
A dla mnie to wczorajsze 39 i pół to jakieś dziwne... myk i już dzieci urodzone... one jakieś nie zmęczone... hehe... szkoda że się już skończyło...
A ogląda ktoś "brzydulę"?
Kurcze, kończy się 22 grudnia... buuuu... :-(
Miłego dnia dla was!!!!
Dzień dobry!!! :-):-):-)
Ataata dobre i pare groszy. To lepsze niż nic ;-)
Aga daj znać jak się sprawuje nowy sprzęt jak wypróbujesz... ;-):-)
A dla mnie to wczorajsze 39 i pół to jakieś dziwne... myk i już dzieci urodzone... one jakieś nie zmęczone... hehe... szkoda że się już skończyło...
A ogląda ktoś "brzydulę"?
Kurcze, kończy się 22 grudnia... buuuu... :-(Miłego dnia dla was!!!!
reklama