reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

reklama

Grudzień 2007 - wątek główny!!!

sylwia- na wspomnienia cię wzięło. Tylko tam nie zacałuj Marcelka
kachawawa- m tak się przygotował do tego, całą ulotkę przeczytał kilka razy jak ja byłam w pracy, nie mogłam mu powiedzieć że lepiej kto inny to zrobi. Ale chyba wyszło ok. Zresztą kolor nie wiele różni się od mojego własnego, bo zrobiłam ciemny brąz:tak::tak:
elcia- zjadłaś już ten kisiel?

idę sie myć a potem Łukasza a potem to chyba pójdę spać bo jakoś się niezadobrze czuję:sorry:

reklama
hejo

lenia mam :crazy::crazy:, nic mi sie nie chce, pelny zlew powinam do zmywarki powsadzac ale wstac nie moge :crazy:

u nas tez spiewanie na brzyduli na poczatku i koncu tylko w kubowej wersji to jest jajajajajajaja

Nooo zaczynamy sie rozdwajac we wspomnieniach..... Alez te dwa lata zlecialy....

Ja wlasnie czorta polozylam i sie usypia (znow zaczela bez problemu spac w dzien, ale troche godziny musialam przestawic) I teoretycznie mam 2 godziny wolnego, tylko troche chalupe ogarnac, bo obiad dzisiaj R gotuje "czytaj - kupi pizze...
Kasia Olis na pewno z premedytacja tej przemocy nie stosuje.... jest po prostu bardzo ekspresyjny, a widocznie niepotrzebnie pchasz sie w jego zasieg :-):cool:
Aga ja tez juz oczami wyobrazni widze jak mi R cos z wlosami robi:-) Musialabym chyba ciagle w czapce chodzic:-D

Hehehe Iza, żebyś jego minkę widziała przy tym laniu mnie to byś się troszkę zdziwiła ;-) Robi to z taką pasją i zaangażowaniem, że szok :-D
Aga no to może M. niech dorabia po godzinach jako fryzjer;-)
Sylwia powiadasz, że wody Ci odeszły;-) Ja dwa lata temu o tej porze kompletnie nic nie czułam i kompletnie się nie spodziewałam, że następnego dnia Oliś będzie już na świecie :-) Ech taki okruszek był z niego maluni, teraz jak patrzę się na jego pierwsze ubranka i sobie pomyślę, że jeszcze na nim wisiały to uwierzyć w to nie mogę :-)
Jutrzenka wywal te naczynia i kup sobie nowe :-p:-)

Kurcze, a ja się troszkę zdołowałam, co prawda i tak nie lubię świąt, ale T. wrócił dzisiaj wcześniej do domu i powiedział mi, że w wigilię pracuje do 22 i tak jakoś smutno mi się zrobiło :-( W zeszłym roku byłam na święta w Polsce, a teraz kolację zjemy późno w nocy i to pewnie na wariata, bo będzie zmęczony po robocie :sorry:

Edit: Nie uwierzycie!!!!! Okradł nas Polak!!! :wściekła/y: Właśnie do T. dzwonili, że go złapali:wściekła/y:

Ostatnia edycja:
kacha bo tylko polak potrafi :-D nie zdziwię się jak to będzie jakiś znajomy t. ;-) szybko działa ta angielska policja!
paula my w trójeczkę oglądamy brzydulę a kinia mówi "dula" :-) na reklamach zazwyczaj wyciszam głos a ona woła "sibto dos! sibto dos!" jak się zaczyna coś co lubi oglądać
aga mi t. kładzie farbę :-) tylko strasznie wolno bo on dokładny jest :-D no ale teraz się zbieram do fryzjerki na pasemka
pryzybela kinia bardzo się ucieszyła i chciała otwierać wszystkie słodycze po kolei :-D a jak znalazła kinder czekoladki to krzyczy z uśmiechem "o pać!" :-D jej ulubione ;-) potem wytłumaczyłam, że starczy i "denty" (prezenty) schowałam do szafy ;-)
jutrzenka toś ty leń do potęgi jak ci się nawet do zmywarki garów nie chce włożyć :-D

wyspała się 4 godziny i znowu będzie buszować do późna :sorry:

dobry wieczór
co porabiacie???
u nas dzień spokojnie
Kacha-dobrze ze już coś wiecie w sprawie bankowej...-no to możesz klnąć skoro to Polak to zrozumie :tak::-D-dobrze że Oliś nie je słodyczy...więcej zostaje dla Ciebie :-p
Elcia-też dziś kisiel jadłam ale słodką chwilę-jabłko z gruchą.
Paula-Sylwia-Jutrzenka-u nas też na początku było jajajajja-teraz zaczął lalalallala.....
Kata-u nas też ciągle jaja niespodzianki....już Kuba nawet ma pudełko na te pierdułki.

to u nas jest śmieszniej...bo jak przyjadą dziadkowie i Kuba dostanie jajo -to J pierwszy do tego jajka bucha...oddaje Kubie czekoladę a sam szybciorem zagląda co jest w środku...i cieszy sie jak mały chłopczyk jak znajdzie coś czego Kuba jeszcze nie ma :-D:-D:-D:-D-mam plan na niedzielę w buta włożyć J kinder jajko :tak::tak::tak::tak:

reklama
nie może w kapcia mu wrzucę :-D-bo gdybym włożyła do tych jego wielgachnych (czyt.wysokich)w których śmiga po lesie to na pewno by rozpłaszczył to jajo.
ostatnio Kuba miał w jajku pieczątkę taką małpę i co ją widzi to woła "mata"-a i dużo mu się powtarza takich bączków.....nie za fajne są dla takich maluszków.

Do góry