reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Grudzień 2007 - wątek główny!!!

hej
u nas od wczoraj mikołajkowo...Kuba nazbierał pojazdów...
ma już samolot,samochód jeep,wózek widłowy z przyczepką,gitarę,motocykl,-i ciagle woła jak ktoś go zapyta od kogo to???-ten krzyczy "MITOJAJ"

teraz śpi z połową zabawek,musiał zrobić selekcję bo ze wszystkim ciężko by siew łóżeczku zmieścił.:-D

pytacie o numer buta-na serio!!! 27rozm.-chyba oni taki buty robią???choć jesienne miał 25.muszę mu stopę zmierzyć linijką.

to na tyle....
dobranoc laseczki.

Kaśka-napiszę Ci przepis jutro dobra???-będę pamiętać.

Ostatnia edycja:
reklama
hej

ale dzis u nas leje deszcze, paskudna pogoda :no:

Asia hehehe grzywka po skosie jest modna :-p:-D:-D

Kata ja mam taki zasuwaczek z imieniem Kuba ale przypiety do kluczy od samochodu ;-)

Aga, Kasia to widze ze mikołajki udane :tak:

Paula a Ty gdzie, pewnie maz przyjechal :-p:-p

Grzechotka jak Kubunio ??

u nas tez dzien wczorajszy udany, kuba zadowolony. Wielka furorę zrobila przebijanka z IKEA :tak::tak::tak:, ale mial radoche :-). Tak mu sie to spodobalo ze szok, dostal to od R brata i oni to tez swojej Majce kupili. I jak kuba sie ubieral i zobaczyl ze ona to niesie to tak sie poderwal i do niej wystartowal zeby jej zabrac bo myslal ze to jego a ona w nogi i uciekala. No mowie Wam mielismy ubaw po pachy :-D:-D. No i Kuba w placz :-D:-D:-D, ale pokazalam mu ze jest i jego :tak::laugh2::laugh2:
A i jeszcze puzzle mu sie bardzo podobaja ostatnio. Ja mu od nas kupilam i razem ukladamy. Jeszcze sam nie umie tak wybierac zeby pasowalo ale ja mu podaje taki ktory bedzie mogl dopasowac i on szuka gdzie i ukladamy. Polecam. Fajna zabawa i wydaje mi sie ze taka rozwojowa.

i tyle laski bo robota czeka :crazy:

paaaa

Hej!!!

Paula a Ty gdzie, pewnie maz przyjechal :-p:-p

Zgadłaś :-D

Ale już pojechał więc jestem :-)

Aga no jakoś na śnieg nie zapowiada się :no: dziś na TVN pokazali pogodę na święta i powyżej zera, 27.12 ma być nawet do 9 stopni :shocked2:

U nas Mikołajki też udane. Byłyśmy u ośrodku kultury na małej imprezie :tak: Były zabawy dla dzieci, przedstawienie, mikołaj... rozdawał słodkości. Julka krzyczała "Kokołaj! Kokołaj!" :-D A pod poduchę a raczej koło poduchy dostała wielką torbę z plastikowymi owocami, warzywami, pieczywem itd... dwa koniki pony, dwa zwykłe koniki na breloczkach i kalendarz adwentowy (ten z czekoladkami )... zadowolona jak nie wiem :-) jak miło tak przyjemność dziecku sprawić... :-):tak:

Amelka- rozdarciuch śpi ;-) po weekendzie ona jest nie do zniesienia. Cały czas płacze :eek::confused2: ło matko... dobrze że święta nie długo to prawie dwa tyg wolnego będę miała :-D potem w lutym ferie i znów dwa tyg... :rofl2: woooww....

Poza tym Julka zaczyna bund dwulatka... wymusza wszystko, potrafi hiesteryzować :crazy::eek: ale walczymy, walczymy ;-):tak:

U nas pada i pada i pada...

Miłego dnia wam życzę :tak:

Hejka.
U nas też super wczoraj było. Nie dość że mały nazbierał sobie kasiurkę i trochę prezentów na urodzinki to jeszcze przyszedł "Miłołaj" z wielką torbą. A co tam też się pochwalę co dostał. 2 duże zestawy klocków straż pożarna i policja, dużą kolejkę drewnianą, ogromny zestaw ciastoliny z różnymi dodatkami, ogromną ciężarówkę z koparką na pace, walky talkie, gitarę i organy uffffff to chyba wszystko. Na szczęście był tak padnięty i wykończony z wrażeń że nie chciał nic zabrać do łóżka :-), a dziś jeszcze obiecaliśmy mu że pojedziemy do zozolandii (fikolandia). Za 48 minut moje maleństwo się urodzi!!! (kurczę to już dwa lata), ale to leci....

Wklejam fotoski ale pokoju jeszcze nie cykłam :zawstydzona/y:.

Załączniki

• PC064517.jpg
    PC064517.jpg
    24,1 KB · Wyświetleń: 31
  • PC064519.jpg
    PC064519.jpg
    29,5 KB · Wyświetleń: 35
Hejka ja z pracki, szefo gdzieś polazł (i dobrze:sorry:) wiec pisze sobie. A cholera jasna tak mi kompa postawił ze jak jest to niemam jak nawet zajrzec bo widzi mój monitor.... cholera jasna tylko moj, bo chłopaki to siedza w odwrotna strone:wściekła/y:

A wczoraj były jaja jak ch... Pojechalismy do tesciowej bo tam mikołaja organizowalismy. Było duzo dzieci i wogóle... ale najlepszy motyw:
Rafal sie przebrał za Mikołaja, wyszedł z pokoju z workami z prezentami, usiadł na krześle, a Daria............ TATA?!
Wszyscy w szoku, każdy udaje że nie słyszał, a ta palcem na Mikołaja i jeszcze raz TATA?! !hehehe no mowie wam był ubaw po pachy:-D:-D:-D Taki kurczak mały a poznała że to tata:-D ale na kolana potem nie poszła, tzn poszła ale sie popłakała...:sorry:

reklama
hehehe Ataata może lepiej było R nie przebierać za Mikołaja bo się dziecko za szybko uświadomi w fakcie że mikołaja nie ma :rofl2::-D:-D:-D

Julcia mi usnęła. Wyszłyśmy tylko z mieszkania i ta w histerię wpadła że jej gorąco w butach :eek::wściekła/y: i tyle było skakania po kałużach że po 3 minutach wróciłyśmy do domu bo na nogi nie chciała stanąć... :wściekła/y::crazy: I jeszcze musiałam przez bramę skakać żeby się dostać po drzewo do garażu, bo D niechcący zabrał mi klucze a mój tato który ma drugi komplet jest w Budapeszcie... suuuper... stara baba i skakała przez bramę :eek::rofl2: i jak tu się nie wkurzać??? :cool::cool2::confused2:

Do góry