reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

reklama

Grudzień 2007 - wątek główny!!!

reklama
Elo wszystkim!
Ja sobie kokosanki wlasnie pieke, bo mi full bialek po ajerkoniaku zostalo...
A pierogi i uszka to juz dawno zrobilam, wiec tylko jeszcze barszczyk i 2 ciasta przede mna;)
Weroniczka, to Ty na karate sie zapisalas?:szok::-D
I co "Brzydule", teraz sie na "Majke" (czy jak mu tam, temu nowemu tasiemcowi z tvn) przerzucacie? ;-):-)
No widzisz Elcia, nieswiadomie i siebie podziwiasz:tak: A chlop to dobrze ze troche w domu zmuszony jest porobic, przynajmniej bardziej doceni Twoje starania:tak:
Paula, no to sobie w przerwach w swiatecznym obzarstwie i biesiadowaniu pouzywacie z mezusiem:-)
Dotka, Ty to pilna mamusia z tym regularnym wietrzeniem Krzysia... U nas ladnie ale taki mrozny wiatr, ze nawet na zakupy sie jechac nie chce a co dopiero na spacer:szok:
Stefanka to sie zawsze o swoje umie upomniec;-):-D

Dobra lece mlodej zupke ugotowac, to zje i do wyrka ja smigne:tak:

A my dziś cały dzień razem - ale było super. D ma już wolne i dopiero w poniedziałek idzie do pracy. Wreszcie mamy siebie dla siebie...
Weroniczko fotki dla Ciebie...

Dla reszty miłego i owocnego wieczorku;-)...

Załączniki

• PC224575.jpg
    PC224575.jpg
    19,6 KB · Wyświetleń: 36
  • PC224577.jpg
    PC224577.jpg
    37,3 KB · Wyświetleń: 30
  • PC224578.jpg
    PC224578.jpg
    24,1 KB · Wyświetleń: 29
  • PC224579.jpg
    PC224579.jpg
    35,3 KB · Wyświetleń: 32
Jutrzenka :-D pamiętaj że złość piękności szkodzi. A robota nie zając, nie ucieknie :-D:-p Najwyżej będziesz miała 11 potraw :-D

Nie pocieszajcie mnie tak że jeszcze się nacieszymy sobą i ten tego bo jestem niedysponowana :crazy: jutro jadę do gina bo już mam dość tych dziwnych plamień :sorry:
Troszkę się martwię.

Poza tym to podcięłam przed chwilką Julci włoski :-) i o dziwo siedziała bardzo grzecznie :szok::tak::-D może się troszkę ruszą po tym muśnięciu :tak:

Stefcia jaka fotka... :szok::-D;-) to J?

cmoki!

a tego ci widze to wiekszosc tradycji liczy 12 potraw ale razem z chlebem, uszkami wiec nie powinnas miec jutrzenko maliniaku
paula oczywiscie ze J hehe
A TY KOBIETTO NA R nie czekaj bo to przyjdzie alcohol w R postaci hehehhe

bry
u nas ok.
po wizycie u lekarza -melduję że wszystko ok.-maluch 3.5cm.
Kuba broi...aż mu włosy odskakują :tak:
zrobiłam dziś ciasteczka zostaje mi tylko ciasto i śledzie.
a z reszta idę na gotowe....(jak ja to uwielbiam :-D:tak:)-zwłaszcza ze u teściowej jest tak że ona wszystko sama robi..uszka..barszcz na zakwasie...pierogi...-tylko potem miejsca brak na to wszystko w brzuchu.:-D:-p

jutro maszerujemy na bilans 2-latka...ciekawa jestem jak się młody zachowa....???

Kata-jak Kinia???
Paula-jak dziś Twój dół???
Stefanko-świetna fotka....:-p:-D
Jutrzenko-ok.

reklama
I jeszcze ja nie spie :-)

melduje ze 69 pierogow jest gotowych !!!!!

doslownie po tym jak napisalam poprzedniego posta zadzwonil R ze juz wraca i jak chce to mozemy zrobic te pierogi. Wiec ja szybko zagniotlam ciasto, R wrocil to walkowal i zagniatal jeszcze a ja lepilam i gotowalam i mamy gotowe :tak:. Super, jutro tylko strucle zrobie, bigos podgotuje, ogarne troche i w wigilie bedzie mniej roboty to moze jakies ciasto jeszcze zrobie :tak: i zaczne swietowac, pazurki dzis zrobilam, wiec tylko umyje lepek ;-) i jakis makijaz walne i bede gotowa :-D:-D

Paula hihi jednak bedzie 12 bo pierogi sa :-D:-D

Stefanka musze Cie zmartwic ale R w dobrym stanie wrocic, wiec wiesz nieazdy tyle pije :-p:-p:-p

Kasia super wiesci i powodzenia na bilansie. Ja zapisalam kube na 31 ;-). A co do mnie napisalas ze ok?? bo jakos nie skumalam

a jak Wam sie Majka podobala, mi nawet nawet, ciekawie sie zaczelo, napewno ona i ten koles od plemnikow na koncu beda razem:tak: i to dziecko z nimi :tak:

jest tu ktos jeszcze??

ja sie ide kapac i potem musze reszte pierogow (tych sa niedawnowujelam i stygna) olejem nasmarowac zeby sie nie zlepialy. A potem to pewnie juz spac :tak:

Do góry