reklama
Elo wszystkim!
Ja sobie kokosanki wlasnie pieke, bo mi full bialek po ajerkoniaku zostalo...
A pierogi i uszka to juz dawno zrobilam, wiec tylko jeszcze barszczyk i 2 ciasta przede mna
Weroniczka, to Ty na karate sie zapisalas?

I co "Brzydule", teraz sie na "Majke" (czy jak mu tam, temu nowemu tasiemcowi z tvn) przerzucacie? ;-):-)
No widzisz Elcia, nieswiadomie i siebie podziwiasz
A chlop to dobrze ze troche w domu zmuszony jest porobic, przynajmniej bardziej doceni Twoje starania
Paula, no to sobie w przerwach w swiatecznym obzarstwie i biesiadowaniu pouzywacie z mezusiem:-)
Dotka, Ty to pilna mamusia z tym regularnym wietrzeniem Krzysia... U nas ladnie ale taki mrozny wiatr, ze nawet na zakupy sie jechac nie chce a co dopiero na spacer
Stefanka to sie zawsze o swoje umie upomniec;-)
Dobra lece mlodej zupke ugotowac, to zje i do wyrka ja smigne
Ja sobie kokosanki wlasnie pieke, bo mi full bialek po ajerkoniaku zostalo...
A pierogi i uszka to juz dawno zrobilam, wiec tylko jeszcze barszczyk i 2 ciasta przede mna
Weroniczka, to Ty na karate sie zapisalas?

I co "Brzydule", teraz sie na "Majke" (czy jak mu tam, temu nowemu tasiemcowi z tvn) przerzucacie? ;-):-)
No widzisz Elcia, nieswiadomie i siebie podziwiasz
A chlop to dobrze ze troche w domu zmuszony jest porobic, przynajmniej bardziej doceni Twoje starania
Paula, no to sobie w przerwach w swiatecznym obzarstwie i biesiadowaniu pouzywacie z mezusiem:-)
Dotka, Ty to pilna mamusia z tym regularnym wietrzeniem Krzysia... U nas ladnie ale taki mrozny wiatr, ze nawet na zakupy sie jechac nie chce a co dopiero na spacer

Stefanka to sie zawsze o swoje umie upomniec;-)

Dobra lece mlodej zupke ugotowac, to zje i do wyrka ja smigne

Baśka79
Fanka BB :)
A my dziś cały dzień razem - ale było super. D ma już wolne i dopiero w poniedziałek idzie do pracy. Wreszcie mamy siebie dla siebie...
Weroniczko fotki dla Ciebie...
Dla reszty miłego i owocnego wieczorku;-)...
Weroniczko fotki dla Ciebie...
Dla reszty miłego i owocnego wieczorku;-)...
Załączniki
jutrzenka
Szczęsliwa mamusia :)))
hejo
mojego R oczywiscie jeszcze nie ma
mojego R oczywiscie jeszcze nie ma

Paula21
Grudzień '07
Jutrzenka
pamiętaj że złość piękności szkodzi. A robota nie zając, nie ucieknie 
Najwyżej będziesz miała 11 potraw 
Nie pocieszajcie mnie tak że jeszcze się nacieszymy sobą i ten tego bo jestem niedysponowana
jutro jadę do gina bo już mam dość tych dziwnych plamień 
Troszkę się martwię.
Poza tym to podcięłam przed chwilką Julci włoski :-) i o dziwo siedziała bardzo grzecznie

może się troszkę ruszą po tym muśnięciu 
Stefcia jaka fotka...
;-) to J?
cmoki!
pamiętaj że złość piękności szkodzi. A robota nie zając, nie ucieknie 
Najwyżej będziesz miała 11 potraw 
Nie pocieszajcie mnie tak że jeszcze się nacieszymy sobą i ten tego bo jestem niedysponowana
jutro jadę do gina bo już mam dość tych dziwnych plamień 
Troszkę się martwię.
Poza tym to podcięłam przed chwilką Julci włoski :-) i o dziwo siedziała bardzo grzecznie

może się troszkę ruszą po tym muśnięciu 
Stefcia jaka fotka...

;-) to J?cmoki!
stefanka
CENTRUM DOWODZENIA NICZYM
a tego ci widze to wiekszosc tradycji liczy 12 potraw ale razem z chlebem, uszkami wiec nie powinnas miec jutrzenko maliniaku
paula oczywiscie ze J hehe
A TY KOBIETTO NA R nie czekaj bo to przyjdzie alcohol w R postaci hehehhe
paula oczywiscie ze J hehe
A TY KOBIETTO NA R nie czekaj bo to przyjdzie alcohol w R postaci hehehhe
kasiamaj
mama 2007/2010
bry
u nas ok.
po wizycie u lekarza -melduję że wszystko ok.-maluch 3.5cm.
Kuba broi...aż mu włosy odskakują
zrobiłam dziś ciasteczka zostaje mi tylko ciasto i śledzie.
a z reszta idę na gotowe....(jak ja to uwielbiam
)-zwłaszcza ze u teściowej jest tak że ona wszystko sama robi..uszka..barszcz na zakwasie...pierogi...-tylko potem miejsca brak na to wszystko w brzuchu.

jutro maszerujemy na bilans 2-latka...ciekawa jestem jak się młody zachowa....???
Kata-jak Kinia???
Paula-jak dziś Twój dół???
Stefanko-świetna fotka....

Jutrzenko-ok.
u nas ok.
po wizycie u lekarza -melduję że wszystko ok.-maluch 3.5cm.
Kuba broi...aż mu włosy odskakują

zrobiłam dziś ciasteczka zostaje mi tylko ciasto i śledzie.
a z reszta idę na gotowe....(jak ja to uwielbiam

)-zwłaszcza ze u teściowej jest tak że ona wszystko sama robi..uszka..barszcz na zakwasie...pierogi...-tylko potem miejsca brak na to wszystko w brzuchu.

jutro maszerujemy na bilans 2-latka...ciekawa jestem jak się młody zachowa....???
Kata-jak Kinia???
Paula-jak dziś Twój dół???
Stefanko-świetna fotka....

Jutrzenko-ok.
Paula21
Grudzień '07
Kasiamaj dół zakopałam ;-)
Stefcia to fajne ciacho
Idę pakować prezenty bo młoda usnęła... ;-)

Stefcia to fajne ciacho

Idę pakować prezenty bo młoda usnęła... ;-)
reklama
jutrzenka
Szczęsliwa mamusia :)))
I jeszcze ja nie spie :-)
melduje ze 69 pierogow jest gotowych !!!!!
doslownie po tym jak napisalam poprzedniego posta zadzwonil R ze juz wraca i jak chce to mozemy zrobic te pierogi. Wiec ja szybko zagniotlam ciasto, R wrocil to walkowal i zagniatal jeszcze a ja lepilam i gotowalam i mamy gotowe
. Super, jutro tylko strucle zrobie, bigos podgotuje, ogarne troche i w wigilie bedzie mniej roboty to moze jakies ciasto jeszcze zrobie
i zaczne swietowac, pazurki dzis zrobilam, wiec tylko umyje lepek ;-) i jakis makijaz walne i bede gotowa 

Paula hihi jednak bedzie 12 bo pierogi sa

Stefanka musze Cie zmartwic ale R w dobrym stanie wrocic, wiec wiesz nieazdy tyle pije

Kasia super wiesci i powodzenia na bilansie. Ja zapisalam kube na 31 ;-). A co do mnie napisalas ze ok?? bo jakos nie skumalam
a jak Wam sie Majka podobala, mi nawet nawet, ciekawie sie zaczelo, napewno ona i ten koles od plemnikow na koncu beda razem
i to dziecko z nimi 
jest tu ktos jeszcze??
ja sie ide kapac i potem musze reszte pierogow (tych sa niedawnowujelam i stygna) olejem nasmarowac zeby sie nie zlepialy. A potem to pewnie juz spac
melduje ze 69 pierogow jest gotowych !!!!!
doslownie po tym jak napisalam poprzedniego posta zadzwonil R ze juz wraca i jak chce to mozemy zrobic te pierogi. Wiec ja szybko zagniotlam ciasto, R wrocil to walkowal i zagniatal jeszcze a ja lepilam i gotowalam i mamy gotowe
. Super, jutro tylko strucle zrobie, bigos podgotuje, ogarne troche i w wigilie bedzie mniej roboty to moze jakies ciasto jeszcze zrobie
i zaczne swietowac, pazurki dzis zrobilam, wiec tylko umyje lepek ;-) i jakis makijaz walne i bede gotowa 

Paula hihi jednak bedzie 12 bo pierogi sa

Stefanka musze Cie zmartwic ale R w dobrym stanie wrocic, wiec wiesz nieazdy tyle pije

Kasia super wiesci i powodzenia na bilansie. Ja zapisalam kube na 31 ;-). A co do mnie napisalas ze ok?? bo jakos nie skumalam
a jak Wam sie Majka podobala, mi nawet nawet, ciekawie sie zaczelo, napewno ona i ten koles od plemnikow na koncu beda razem
i to dziecko z nimi 
jest tu ktos jeszcze??
ja sie ide kapac i potem musze reszte pierogow (tych sa niedawnowujelam i stygna) olejem nasmarowac zeby sie nie zlepialy. A potem to pewnie juz spac