reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

reklama

Grudzień 2007 - wątek główny!!!

umówiłam się na bilans po nowym roku (babkom chyba się już nie chciało, bo nasza doktor przyjmuje w czwartki a to sylwester ;-))

poza tym strasznie się bałam dzisiejszej drzemki w południe
bo młoda zawsze zasypiała przy cycu ;-)
i powiem wam, że zasnęła samiutka bez cycania w 5 minutek :-)
oczywiście mówiła, że damy cycusia ;-) ale jej wytłumaczyłam, że jest już dużą dziewczynką i cycusia nie pije :-)
to tylko chciała potrzymać i usnęła :-)

moja maleńka dzielna dziewczynka :zawstydzona/y:

mimo śniegu poszłyśmy na spacer :tak: nie jest przeraźliwie zimno tylko dokucza jak wali prosto w twarz :sorry2:

reklama
Hejka.
Kal.aga - trzymam mocno kciuki za jutrzejszy bilans. Głowa do góry będzie dobrze, pamiętaj strach ma wielkie oczy ;-)

Kata.woj - no widzisz jaką masz dzielną córeczkę. GRatki dla Kini.

U nas też biało,ale prószy powolutku także spacerek zaliczony, kościół też, bo dziś rano była msza za młodzianki, później kawka u sąsiadki, spacerek, a teraz Alex śpi. Powiem Wam że jestem z siebie dumna. Do południa tyle rzeczy zrobiliśmy że szok, a do tego pranie się kończy prać, podłogi umyte, obiad naszykowany i w dodatku kurze pościerane. Normalnie jakiegoś pałera dostałam....

Kata jak już poodkurzasz to podskocz do mnie :-) ja też jeszcze tego nie zrobiłam.
Kal.aga - widzę że jesteś na tym samym etapie rozwoju co ja ;-) fajna zabawka

Właśnie skończyła robić peppe z papieru. Jak przykleję na ścianę to rzucę fotki

Hej!

Aga, Jutrzenka miłej pracy :-)

Baśka podłogi już umyłaś a nie masz odkurzone?:szok: :-D ja najpierw odkurzam potem myję :-p:-D

Alex udanego pobytu na ojczyźnie... ;-):-)

U nas też zima, zima, zima!!! O 10 poszłyśmy do mojej chrześnicy... :tak: jezu... jak się umordowałam pchając wózek w ten mokry śnieg... :szok::baffled: mogłam sanki wziąć... ale nic... już jesteśmy w domku. Idę napalić w piecu...

paaa... :-)

Cześć poświątecznie!

My wczoraj wróciliśmy. Obżarci na maxa. Filip szczęśliwy, bo mógł robić to,co chciał. Przez wszystkich rozpieszczany, także czuliśmy się jakbyśmy nie mieli dziecka w te święta. No i fajnie tak nie musieć nic robić :tak::-).
My na bilans idziemy w środę.Też się boję, choć nie wiem czemu.
Alex udanego wyjazdu :tak:
No i pozdrawiam Wszystkich.

Paula - Ty to chyba lubisz mnie tak ciągle poprawiać co?? ;-) strażniczko ty moja :-):-) kochaniutka podłogi pomyte bo wykładzinę mam tylko w jednym gdzie Aelx się bawi na dole więc mogę poodkurzać później

Asiu ja też uwielbiam jak jestem u mojej mamy, bo wtedy Alex nie uznaje słowa mam tylko ciągle baba i baba, a ostatnio jak się go moja mama zapytałam z uśmiechem a co ty mój jesteś to stanął założył ręce i z poważną miną powiedział tak babciu. myślałam że padnę.

reklama
Do góry