reklama

Grudzień 2007 - wątek główny!!!

Aga wycałuj Łukaszka od cioci Kasi, bidulek mały :-(
Jutrzenka Ty się ciesz, że śnieg macie ;-) Tutaj wszystko oszronione, zimno jak nie powiem co, a śniegu brak:-( Może to i w sumie dobrze, bo ostatnio jak napadało to miasto sparaliżowane byłe, a internet chodził jakby chciał a nie mógł. Zresztą przez ten mróz też kiepsko chodzi. Nic w tym kraju nie jest przystosowane do zimy.
A gdzie jest nasza Stefania?

reklama
stefania- chyba jeszcze nie wytrzeźwiała po opróżnianiu tych ... zaraz ile tego było:dry: 30 butelek:sorry2: czy coś źle zapamiętałam:sorry2:;-):-D

kacha- jutro go wycałuję na pewno

'A co wy się tak czepiacie? co???? :-p

baśka wiesz, nasza paula to taki big brother w spódnicy :-D wszystko pamięta i widzi więc uważaj! skleroza jeszcze ją nie dopadła - paula wybacz! :-D
chyba wybaczę... ale się pilnuj bo wiesz... wielka siostra patrzy :-D:-D:-D

Baska Tu uwazaj na Paule bo wiesz ona sie starzeje poza tym D nie ma to kogos musi sie czepiac :-p. I tak Ci sie udalo ze Ci nie wypomniala ze do zyczen to jest inny watek :-D:-D:-D
Jutrzenka nie lubię się powtarzać hihi już raz napisałam :-p:-D ktoś musi porządku na forum pilnować :-D:-D:-D:-D

paula- ale z ciebie pedantka;-):-D

a lubię porządek hihi...

Weronika- ło matko to teściowa dała popis... a co mąż na to??? Penie nic... :cool2:
Może zrób jak Kata pisze... że się Aniołek pomylił ,ale odmieni jak położy pod choinką to mu nowe przyniesie... ;-)

Kasiamaj! Taki duż post a na Paulę to szkoda paluszków? :-D
U nas moja siostra się przebrała za "Nikołaja" i Julka nawet nie skapnęła się że to Klaudia... :-D:-D:-D ubaw był po pachy... :-D kopara jej opadła i oczy miała takie wielkie... :szok::-D:-D:-D

Jutrzenka to się mówisz wystroiłaś do pracy w pantofelki? :-D jutro to może kalosze weź bo się chyba roztapia... ;-):-p:-D

Kacha może UK popracuje nad przystosowaniem otoczenia do niższych temp. przez to ocieplenie klimatu to różne dziwności się dzieją...

Aga biedny Łukaszek... :sorry2: niech się buziak szybko goi...

Stefanio!!! Gdzieś Ty?:-D;-)

Dziecko mi padło i chyba zaraz ja się zawinę... :cool2:

Dzień dobry.
Choć raz jestem pierwsza.
Kacha - masz rację z tymi wyczerpującymi świętami, a już od machania szczęką to dopiero ;-)
Weroniczka - ale ta Twoja teściowa dała czadu, nie ma co, ale dziewczyny mają rację, wytłumacz Stasiowi że to pomyłka aniołka. Raczej nie ma innego wyjścia, no bo przecież nie powiesz że teściowa oszalała i zrobiła złe zamówienie u aniołka....
Kata woj. - wiem że Paula to big brother, na szczęście poprawi mnie jak już rzeczywiście coś palnę, a jeśli Jutrzenko chodzi o życzenia, to Paula odpuściła bo tak jak sama raczyła zauważyć już raz mnie poprawiła i znów zrobiłam ten sam błąd, a mówią że ludzie na błędach się uczą :-);-).
Paula super że Cię mamy, ale mnie to byś musiała chyba tak porządnie kopnąć żeby czasem coś do mnie dotarło. No wiesz praca nad zapyleniem, zabawa z Alexem i pilnowanie go że trzeba robić siusiu do nocnika to dla mnie już chyba zbyt dużo i pamięć mnie zawodzi. Chyba się starzeję :-(
Paula super zdjęcie, Juleczka taka dorosła na nim ...Ślicznie
Aga biedny Łukaszek. Buziaczki dla niego. Niech się szybko goi. I daj znać jak tam po bilansie.

Zaraz Wam wkleję fotki jaką peppę odstrzeliłam na ścianę. W kolejce jeszcze czeka dora i krecik. No i muszę się Wam pochwalić - Alex od świąt chodzi w domku bez pampka i cały czas woła :happy2::happy2:. Jestem bardzo dumna, a poza tym, jak rano wstaje to kładzie smoczek na półkę i mówi "pok be, poka sicha tylko" (tzn. smoczek nie dobry, do spania tylko)

Życzę wszystkim miłego dnia i uciekam się zbierać do lekarza i na klachy do mojej mamusi, ma dziś wolne.

Załączniki

• PC284581.jpg
    PC284581.jpg
    14,9 KB · Wyświetleń: 31
  • PC284582.jpg
    PC284582.jpg
    13 KB · Wyświetleń: 34
Cześć!!

Jak tam laseczki?? Normalnie muszę zacząć dietę po tych świętach,bo 3kg na +.Koszmar....
Aga, buziaki dla Łukaszka.
Jutrzenka, Paula się starzeje??:szok::szok: To co ja mam powiedzieć,hmm?;-)
Kasiamaj, S. żyje:tak:;-);-) na razie, póki ja mu krzywdy nie zrobię. Jeszcze w szpitalu nie był,bo ma wymówkę, że jeszcze nie ma Legitymacji ubezp., bo nie zrobił zdjęcia. Ale po nowym roku musi się tym zająć, bo nie podaruję. On jest z tych ludzi,którzy bagatelizują wszystko, a przede wszystkim własne zdrowie.
Weroniczka,brak słów. Ja na bym oddała jej te pisaki z jakimś komentarzem. I czekoladki też. Ja to walę teraz prosto z mostu co myślę i moja teściowa już nie robi z Filipem tego, co JEJ się podoba. I jest ok. Nawet święta minęły bardzo przyjemnie.

Zaraz idę z moim mężem do kina na AVATARA. Na 9.30, hehehe. Tak rano w kinie to jeszcze nie byłam.

witajcie laseczki po świetach!:-)

jak tam?zyjecie?;-)

U nas oki! do poniedzialku w domku jest z nami Krzyś,wiec wykorzystujemy ten wspolny czas i jezdzimy po centrach handlowych-wyprzedaze...hihi:-D no i spacerkujemy sobiee;-)

a w świeta ok! jak zwykle wolałam przygotowywac jedzonko,niz jesc..echh...

no nic ...postaram sie poczytac co u Was...regularnie bede z Wami od przyszlego tygdnia:tak:

pozdrawiam cieplutko! miłegoooo dniaaa! buźka!:-):-):-)

hej laseczki.
u nas zimno....brrrrr.ale śniegu maluteńko.
nie wiem czy na spacer dziś wychodzić???

nockę mieliśmy trochę marudną-Kuba budził się i popłakiwał.....????

Paula-oh....Ty moja upominaczko :tak::-D-zapomniałam o Tobie-przepraszam ;-)poprawię się :tak:;-)
Baśka-świetna ta Twoja pepa-sama ją zrobiłaś????(prezenty wszystkim sie bardzo podobały)-dziewczyny zadowolone.
Asiu-to goń go i to na poważnie-bo z tym to nie ma żartów!!!
Weroniczko-a co Cię tak zaćmiło???:-D
Aga-u nas już dużo słówek w obiegu...a ostatnio bardzo podoba mu się papugowanie i powtarzanie po nas poj. wyrazów.
Dotka-o......hej hej -ni widziałam że jesteś. ;)

miłego dnia kobitki.

reklama
witam

Paula u nas narazie zima sie trzyma, chlopaki maja isc na sanki :tak:

Asia :-D:-D, jak Ty to i ja bo my chyba podobny przedzial emerytalny :-D:-D

a ja mam podejrzenie ze Stefanka zakochala sie w Mikolaju i poleciala z nim na saniach gdzies daleko :-p:-D:-D

Dotka wez mnie nie draznij tymi wyprzedazami, tez juz czekam zeby pojechac i polazic ale dopiero po nowym roku bede mogla. ;-)

oooo jakie ladne slonce u mnie swieci :tak:

milego dnia

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry