reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

reklama

Grudzień 2007 - wątek główny!!!

Witam was

Znowu zaczęła się zima pełną parą za to dzieciaki mają radochę z sanek obok mnie są górki do zjeżdżania wiec mają atrakcję może przy okazji schudnę bo wchodzenie pod góre mnie wykańcza.
U nas Święta udane bo dzieciaki zadowolone są z prezentów a dostały ich dużo sama nie wiem gdzie mam już je stawiać aby nie były na środku pokoiku ;-) Też się wybieram na bilans 2 latka i też mam obawy bo mam zaległe szczepienie Madzi bo o na często choruję
A tak po za tym to u nas spokojnie bez żadnych na razie chorób (tfu-tfu)

reklama
Kasiamaj tak jakośmnie zaćmiło bo jestem po kiepskiej nocy. Najpierw Małgoś spać nie mogła, potem Tadeczek więc tak naprawdę zasnęłam dopiero po 1 w nocy. A mąż rano o 5 wychodząc do pracy coś zrzucił na podłogę i mnie obudził.
A teraz zastanawiam się nad dzisiejszym dniem. Muszę w nim wieczorem zmieścić domowe przyjęcie urodzinowe Tadeczka i basen:sorry2::sorry2: I jakoś tak nie wiem jak to pogodzić.

Hej!!! :-):-):-)

Nie naprodukuje dużego posta bo mam Amelkę na kolanach, a ona bardzo chce mi pomagac w klikaniu... :-D

Życzę miłego dzionka i odezwę sie jak mnie uwolni Martyna od swojego dziecka...;-)

a my po śniadaniu-najedzeni :-p
wstawiłam zupkę-choć ostatnio jakoś na obiady chęci nie mamy z J....no ale Kuba musi jeść.
dlatego dziś zupka.

Jutrzenko-powiadasz że Stefanka się zakochała??? hm.......no może coś nam powie jak wróci z tej podróży śnieżnej....:-D
Paula-to daj Amelce napisać....a co niech młoda też ma swój udział na BB :tak:;-):-)
Weroniczko-ogarniesz ogarniesz.....miłej imprezki.
Anetko-no to frajda dla dzieci jak mogą iść na sanki.

Właśnie wróciłam z sanek najgorsze to jest to wchodzenie pod górę masakra niby jest zero na termometrze ale wieje wiatr i jest większe uczucie zimna dzieciaki szalały dziś na sankach wiec może troszkę mi dziś dadzą odetchnąć

No, wróciliśmy niedawno z kina. Film zajefajny - polecam!

Basia, a jak Ty chcesz go oglądać z płyty jak on jest robiony w formacie 3D? Wg mnie w domowych warunkach to nie ten sam efekt, co w trójwymiarze. No ale...
Paula, daj Amelce się wykazać...:tak::tak:;-)
Jutrzenka, nie ma co szaleć na wyprzedażach,bo już nic nie ma, hehehe. Dziś zajrzałam w Złotych do sklepów - ludzi full,że trudno się dopchać do wieszaków.

A miałam się Was pytać. Jaki kombinezon polecałybyście? Zastanawiam się czy nie kupić Filipowi...

hej
witam
my po bilansie- no i miałam się czego obawiać Łukasz narobiła takiego płaczu jakby go ktoś tam mordował, już jak drzwi otworzyłam do ośrodka to chciał uciekać:szok::szok::szok: nie dał sie zważyć ani zmierzyć a o rozmawianiu z doktorem to już w ogóle nie było mowy. Dopiero na koniec lekarz dał mu naklejkę dzielny pacjent to mu szybko ją z ręki wyrwał i do drzwi i mówi "mama brum jedź". No i tak to wyglądało:no::no::no::no: a do sklepu jak chodzi to z wszystkimi gada i zaczepia. :sorry2:

asia- to mówisz że fajny ten film, tak się zastanawiałm czy warty obejrzenia:tak::tak: a co do legitymacji to ci powiem że jeżeli pracodawca S. nie będzie miał ich w zapasie to nie wyda, bo od nowego roku już się nie wydaje leg. ubezp tylko się idzie do lekarza z drukiem RMUA za ostatni miesiąc. No chyba ze ma w zapasie ksażeczki:sorry2:a co do kombinezonu to ja bym polecała - na dwór jednoczęściowy
kasiamaj- hej:-)
dotka- hej, relaksujesz się z Krzysiami w domowych pieleszach, a jak tam mieszkanie zadowolona jesteś?
weroniczka- współczuję nocki, może dziś będzie lepsza:sorry2:
basia- fajna pepa:tak::tak:a jak twój biznes?
paula- jak tam zostałaś uwolniona:sorry2:
stefanko -wróć do nas zostaw Mikołaja on jest nieprawdziwy;-)
anetka- my też byliśmy na sankach ale tylko kilka metrów przejechaliśmy bo Łukasz wolał pomagać dziadkowi drzwo wrzucać na taczkę:-D
Jutrzenka- a ty w pracy te puzle układasz:szok::szok::szok::dry:
buziaczki dla wszystkich

No nas jutro bilans czeka...
Aga, no właśnie też tak słyszałam,że od nowego roku już legitymacje nie będą konieczne, tylko te "rumły",hehe.Może to i lepiej, choć teraz trzeba będzie pilnować, żeby te płachty odbierać.
A Łukaszek pewnie się zestresował tym całym przeglądem

A ja właśnie kupiłam góralskie bambosze na allegro, hehehe.

reklama
dziewczyny macie śnieg??? kurcze u nas nie ma....i gdzie
ta zima? bylismy dzis w Sobieszewie i tam było troszke sniegu w lesie...mały tak sie cieszył,mielismy akurat sanki bagazniku i taki był szcześliwy...

Asia ja z kombinezonem Ci nie pomoge...jakoś Krzysio nigdy nie miał...i nie bede kupowała:-)

Aga a dzieki,dzieki! całkiem nam tu fajnie:tak:

No wlasnie z tym bilansem...musimy jutro jechać zapisac sie wszyscy do przychodni i małego od razu zapisze na bilans...to pewnie po Nowym Roku pojdziemy:tak:

a jak tam przygotowania na Sylwka?;-);-)

Do góry