reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

reklama

Grudzień 2007 - wątek główny!!!

tam

swieta, swieta i po swietach i jutro do pracy :sorry2:

dzis troche nudno spedzilismydzien bo R bardzo bola plecy i wlasciwie caly dzien przelezal, tylko na obiedzie u jego brata bylismy

troche szkoda bo mielismy zaproszenie do dwoch jego innych braci co kolo nas mieszkaja ale R nie chcial a sama isc nie chcialam

kuba praktycznie nic niechce jest, to przez ten katar i kaszel :dry:

jak po swietach?

reklama
hej!

Jutrzenka u nas po świętach dobrze... cały czas na chałupach... :-D tylko Jula gorzej to zniosła bo strasznie marudna. Mała domatorka... tylko do domku i do domku... :sorry2::cool2:
Dziś to mi tak dawała czadu że o mało nie wyszłam z siebie.. :baffled:
Ale już od dwóch godzin śpi...
D w trasie już więc sama się rządzę... :-D
Idę po coś słodkiego... ;-)

witam wieczorem
jutrzenka- u mnie po świętach jest ok, choć czuję się o parę kg cięższa - jutro nic nie jem:no:
paula- ty ie kuś tymi słodkościami no no
basia- staram się nie myśleć o tym bilansie ale jakoś tak czuję się jakby to był jakiś egzamin:sorry2:
a ja się nastrajam psychicznie na jutrzejsze pójście do pracy:-(
ciekawe jak Łukasz to zniesie bo ostatnio przez chorobę to prawie 3 tygodnie byliśmy razem w domku:sorry2:
a Łukasz jakoś dziwnie się zachowuje od dwóch dni cały czas domaga się smoczka i ciągnie się za uszy (on tak często robi jak jest zmęczony albo śpiący) a jak ma już tego smoczka to robi się taki niemrawy:sorry2: nie wiem sama może mu jakiś kolejny ząb wyrasta albo co:sorry2:

aga uprzedziłam jakby mi się bluzka podwinęła :-D bo by zaraz pomyśleli, że w ciąży jestem :-D a szopki zwiedziliśmy w dwóch kościołach: naszym i rodziców. w obydwóch były żywe zwierzątka ale kini bardziej podobał się maleńki dzidziuś (Jezusek) :-D

po świętach jestem obżarta na maksa i zaczynam dietkę
może nie dosłownie ale będę uważała na to co jem :tak:
przede wszystkim ograniczę słodycze ale najpierw muszę zjeść te co zostały :-D;-)
kinia od świąt nie śpi w dzień, w gościach trochę się pokładała ale nie zasypiała za to wcześniej ją kładę wieczorem
zobaczymy jak będzie jutro... tym bardziej, że pierś definitywnie odstawiłam w jej urodziny a zawsze przy niej zasypiała ;-)
ooo i na bilans jutro się umówię jak pójdziemy na spacerek bo mamy 5 minut drogi ;-)

Paula u nas wrecz przeciwnie, jak kubie mowimy ze idziemy to on ze nie ;-), wczoraj od tesciow z wielkim placzem wychodzil, dzis od R brata to samo, my juz ubrani w przedpokoju a on sie jeszcze bawil :baffled::baffled::baffled:, i tak zawsze, co niedziela jak jestesmy u rodzicow to nie chce isc :sorry2::sorry2::sorry2: tylko chce zostac i sie bawic, glownie z majka ale tez z julka (corka R brata 9 letnia). On to taki imprezowicz :-D:-D:-D

Aga znamten bol, tez ide do pracy i az mam dreszcze, nie nawidze konca roku bo moglabym w pracy nocowac, tylko wiecej wiecej wiecej bo statystyki :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: i nie wiadomo za co sie zlapac :wściekła/y::wściekła/y:

Kata tez mam takie plany zeby mniej jesc ale jak znam siebie to jutro w sklepie jak bede po chleb to kupie sobie albo bulke z czosnkiem ale jakas z owocami na cieplo ;-):-D

a dzis w nocy kuba gadal przez sen :-D:-D:-D, chyba z tych wrazen, jak byl u tesciow wczoraj to tanczyli wczyscy (tzn dzieci te mniejsze i wieksze) kolko graniaste i byla pelnia szczescia u kuby i on dzis w nocy tez to spiewal, tzn w jego wykonaniu to: kolko janiaste..... jęc :-D:-D:-D. R tez to akurat slyszal :-D

tyle ode mnie, zmykam do wyrka, dwie noce nie spalam bo kuba przez to ze jest przeziebiony wstawal w nocy i plakal wiec spal z nami :sorry2: i srednio sie wyspalam :dry:poza tym albo jest pelnia albo juz bedzie i przez to tez nie spie jak zwykle zreszta :dry:.

do uslyszenia paaa

Hej. U mnie po Swietach tez w porzadeczku, ale Sylwia ma racje- mozna sie urobic jak nie wiem....:sorry2::baffled: takze w przyszlym roku wyjazd bedzie.....:tak::tak::tak:
A ja jutro lece do mamy, takze chce sie tylko szybciutko pozegnac, bo pewnie dopiero w polowie stycznia sie odezwe.....
No i zycze juz dzis wszystkim szampanskiej zabawy w Sylwestra i szczesliwego Nowego Roku!:-)

Pa pa leseczki....:-)
Acha, Kacha- czekaj jeszcze z porodem....:tak:

Dziewczynki spoko loko luz i spontan ;-):-p Jeszcze nie rodzę i przez minimum dwa tygodnie nie mam takiego zamiaru :tak: Wytrzymałam tyle czasu to wytrzymam jeszcze kilka tygodni, a jakby Młoda chciała wcześniej wyjść to będziemy ją z powrotem upychać :-D

hej
no i w pracy blee
na dodatek zima wróciła blee

jutrzenka- łączę się z tobą w bólu pracy;-):-D a Łukasz też gada przez sen to chyba nadmiar wrażeń:tak::tak:
kata- ale długo karmiłaś:szok::szok: a ja dziś umówiłam sie na bilans i jutro jedziemy:tak::tak:
kachawawa- jak się Jessice będzie śpieszyło na świat to nie wiem czy się da upchnąć jeżeli jest taka niecierpliwa jak mamusia;-):-D:-D
alex- miłego pobytu w Polsce

dota, kasiamaj, anetka, pryzybela, magdalenka, asia, weroniczka, sylwia, viki, ataata, elcia, basia,stefanka, paula- (ale nas dużo :szok::szok:) buziaczki dla was cmok

dzien dobry

ja sie wpadlam przywitac i zobaczyc co slychac ale widze ze tu jakas swiateczna pustka jeszczw panuje tylko Aga pracus (jak ja zreszta) cos skrobnela.

wstawac spiochy, juz poludnie !!!!!!!!!!!!!!!!!

Alex udanego wyjazdu :tak:

a u mnie zima, zima zima i jeszcze raz zima. Jest BIAŁO !!!!! i caly czas sypie !!!!!!, nie m,oglo na swieta :dry:

milego dnia

reklama
Do góry