kacha_wawa
12.2007/01.2010/09.2011
A ja po tych świętach bardziej zmęczona niż kiedykolwiek indziej, a najbardziej to zmęczyło mnie machanie szczęką, bo non stop coś jem 

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

:-(
a stasiowi wytłumacz może, że aniołek pomylił prezenty i te były dla niegrzecznych dzieci
no nie wiem, kup mu w zamian dobre, piszące...

wszystko pamięta i widzi więc uważaj! skleroza jeszcze ją nie dopadła - paula wybacz! 
one z tych zadzierających nosa ;-)

-ale już mam git zrobione i nawet na kasę chorych się załapałam....

wytrzeszcz oczu dostał 

i wołał MOTOJAJ MOTOJAJ MOTOJAJ......i już by dziecku wystarczyło 

-taki szczęśliwy.potem jak dostawali wszyscy prezenty.....

-dzięki za cmoki.

-często też nas woła.....
Zrób jej tak samo za rok, że dasz jej jakiś prezent, który swe najlepsze lata spędził gdzieś w szafie, albo w piwnicy ;-)
W środę mam wizytę w szpitalu to może mnie zważą;-)

Kuba jest debeściak

slow mi brak po prostu 

.
. I tak Ci sie udalo ze Ci nie wypomniala ze do zyczen to jest inny watek 

. A co do dentysty to ja ide w styczniu. na sama mysl mam dreszcze brrr

), tyle ze chudy jest i moze tego sie czepnac ale zobaczymy. My idziemi w sylwka 
.
wychodzilam do pracy to bylo cieplo i sucho to niewiele myslac poszla w pantoflach 

. Wychodzac z pracy mialam ponad 5 cm sniegu (ciezkiego i mokrego) na samochodzie i wszedzie wiec i w butach tez 

. Ciwekawe czy tego nie odchoruje 

-jestem w szoku.
ale często tak jest że ten co ma dużo to najbardziej innym żałuje i dusigrosz

Jakiś on taki niemrawy nie wiem co się z nim dzieje i tylko smok i smok
To chyba ząb bo przegryzł ostatniego smoczka w butelce na herbatkę i w związku z tym postanowiłam schować butelkę i będzie pił herbatki i soczki tylko z kubeczka. jeszcze tylko (albo aż) zostanie mi jakoś go oduczyć picia mleczka z butelki przed snem i pozbyć się tego smoczka (ale to będzie trudne)