kacha_wawa
12.2007/01.2010/09.2011
Hehehehe u mnie Nowy Rok za niewiele ponad 10 minut 

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

-Kuba poszedł spać przed 2-gą-dzielnie na balkonie oglądał sztuczne ognie i wielkie oczy robił 

. W sumie glowa mnie nie boli bo nie ma po czym, wypilam 2 piwa i troszke szampana
. Zdecydowalysmy sie z dziewczynami na piwo bo to sobie mozna pomalu popijac i nie zwala z nog, takze dzis samopoczucie ok tylko gorzej ze zmeczeniem ktore mnie dopada
.
Poza tym zawsze mozna kupic wieksza torebke 

ze względu na remont centrum)

:-) ludzie zaczęli wyglądać żeby oglądnąć petardy a ten myślał, że na niego się patrzą, stanął na środku ulicy i zdjął gacie wypinając zad
ja nie widziałam ale t. mi opowiadał bo go to rozbawiło 
napisałam ci z doświadczenia bo te półlustrzanki są nieporęczne dla mnie
albo porządna lupeta albo kompakt - żadnych pośredników ;-)
Ale tak chodziły za mną te naleśniki, że nie darowałam, zjadłam wszystkie co były, T. tylko kilka dostał 

Dobrze, że nic sobie nie zrobiłam, ale to chyba prawda, że pijany ma zawsze szczęście 

:-)