reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Grudzień 2007 - wątek główny!!!

reklama
ale macie fajowo. spacerujecie sobie a młoda nadal ma coś w krtani i boję się z nią wyjść :-(
w nocy dostała ataku kaszlu, myślałam, że nie przestanie
dzisiaj na wieczór normalnie na siłę wcisnę jej eurespal bo paszczak nic nie chce przyjmować :-(
i siedzimy w domu...

jutrzenka napisz mi jeszcze jaką wysokość ma wasza lodówka? bo ja się waham między 180 a 200 cm :sorry2:
basia jak tam po wizji?

sylwia gratulacje dla Marcela:tak:
To ja sie pochwale ze u nas Daria w domu jest juz bez pampersa:-) Tylko na polko i do spanka zakładamy, ale itak nie sika tylko woła:-D
Ale najlepsze jest to że Daria wogóle na nocnik w domu nigdy nie siadła, po świętach przyszła do nas kuzynka R z córką w wieku Darii i tamta na kibelek robi.... Daria jak zobaczyła, od razu że ona teź siku....:szok: i wyobraźcie sobie źe od tamtej pory sika cały czas tylko na nasz kibelek:-)

Hejka Babeczki:-)
A gdzie Was wszystkie wywiało?
Uroczyście oświadczam, że misja stacja w nocy się udała, ale i tak T. się obudził :tak: Na szczęście obyło się bez kazań, bo też mu jakieś słodycze kupiłam:-p Znaczy się w zamiarze miały być dla mnie, ale jak zobaczyłam, że nie śpi to powiedziałam, że specjalnie dla niego kupiłam :-D

Ogromne brawa dla Marcelka i Darusi, dorośleją te nasze dzieciaczki już :-)
U nas po śniegu nie ma dzisiaj śladu, jest za to mega odwilż, wszędzie jest mokro, zimno i ogólnie pogoda jest do bani, bo jeszcze pada:sorry2:
A ja nie rodzę, wszelkich oznak porodu brak :-D

hej!!! :-)

Byłyśmy na kulkach :tak: w drodze powrotnej młoda się darła... ło jeny... bo chciała na ręce... :szok: a ja miałam sanki i zakupy więc i tak musiała siedzieć... :-)
A w tamtą stronę pięknie siedziała. Tylko ja zwaliłam z sanek... :-D:-D:-D nie wiem jak to się stało... :-D:-D:-D ale nawet nie płakała.. tylko mówiła że bach...:-D:-D:-D
W tej Krainie Uśmiechu jest od tego roku przedszkole. Podpytywałam dziś o to i tak: 320zł opłaty stałej za 8h opieki (w tym 7 rodzajów zajęć jak angielski, rytmika, jakieś plastyczne, kucharzenie itd... ) i 10zł dziennie za wyżywienie (3 posiłki ale katering). I jeśli bym jej nie odebrała o 16 to za każdą godzinę dłużej dopłacam po 2zł. hmmm... :sorry2:

Ata witaj! Gratulacje dla Daruchny.

Kata zdrówka dla Kiniulka...

Viki jak mąż dojechał szczęśliwie?

Joanna jak wasze figla na śniegu?

Jutrzenka to jest śmieszne że wszyscy wyjeżdżają bez problemu a ten się dziś zakopywał chyba ze 4 razy w ciągu dnia... :-D a że go nie lubię to ubaw miałam nieziemski... :-p:-D

Sylwia Marcel dzielny chłopak. Tylko szkoda że wam smok będzie skakał z subuferze... :-D

Weronika to korzystaj jak morzesz jeśli R jrst w domku :-)

Aga to dziś busem jechałaś do pracy?;-)

Dota pączuszku! :-p

to na razie tylke idę na "Majkę"

o rany paula u nas to samo :baffled:
poszliśmy na miasto i dopóki nie wysadziłam młodej z wózka było ok a potem... szkoda gadać:baffled: w sumie i tak wyszło na moje i w nosie miałam pokątne spojrzenia niektórych osób ;-) ale scenę odegrałyśmy :-p a t. tylko stał z boku i się podśmiewał :wściekła/y: młoda niech mu włazi na głowę ja nie mam zamiaru się poddawać :no:
tym bardziej, że potem była potulna jak baranek ;-)
wydaje mi się, że cena za to przedszkole atrakcyjna :tak:
kacha ty się nie spiesz - jessi sama będzie wiedziała kiedy ma wyjść :tak:
ata
brawo dla darusi!
sylwia brawo dla marcelka!

a u nas już cisza Ksawek śpi ale w dzień już nie śpi masakra...
paula wypad się udał całą drogę Ksawek pchał sanki i nie chciał w nich jechać:-D
kacha a jednak wypad udany to miałaś słodką noc..
łał gratki dla Dari i Marcela....

czesc baby-schaby hehehe
co tam u was troche wiem :) bo czytalam.
ja dzis bylam w szkole ale jutro podobno ma znowu padac. kazali nam wziac robote do domu :)
`Gajutek m`i`

reklama
dobry wieczór
my też zaliczyliśmy spacerek-Kuba mega zadowolony jak wrócił cały mokry i czerwony jak burak :-D:tak:od zimna.

Sylwia-brawo dla Marcelka za rozstanie ze smokiem.
Joanna-jak tam Wasze aniołki???
Kata-jeśli mogę coś od siebie to my mamy taką 200cm.-więcej sie mieści :-) zdrówka dla Kini
Agata-brawo dla Darusi.
Paula-miałaś do mnie napisać ...a tu nawet -hej...
Elcia-sałatka PYCHA!!!! :tak:(J.bardzo smakowała)
Kacha-cwana bestyjka jesteś z tym kokietowaniem słodyczami :-D:-p

Do góry