reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Grudzień 2007 - wątek główny!!!

hej
kasiamaj- super że z u lekarza ok, niech dziadzia rośnie zdrowo. Miłego odsypiania:-) fajnie będziecie mieć w rodzinie dzieciaczki w tym samym wieku:tak::tak:
elcia- przykro mi że musisz iść jutro do pracy bidulko. A tak w ogóle to jak ci się ta praca podoba. Zadowolona jesteś?
magdalenka- piątkowy wieczór mija super, ale szok da że mija, bo jak minie to będzie bliżej do poniedziałku:-(
asia- wiem ze to nie jest smieszne ale rozbawił mnie twój post z tym "sraniem":-D:-D:-D
kachawawa- dziewczynki chyba się tak nie śpieszą na świat, a tak po za tym to dopiero 38 tydzień, jeszcze masz kupę czasu w porywach nawet do 4 tygodni:sorry2:i uważaj na siebie, bo takie upadki to raczej nie są wskazane w twoim błogosławionym stanie:sorry2:
weroniczka- udanej imprezki, twoje torciki na pewno są smaczne:tak::tak:
grzechotka- odpocznij trochę należy ci się:tak::tak:
paula- pracusiu odpuść sobie te podłogi;-)
dota- a jak tam Krzyś, już nie udaje spidermana?
stefanka, pryzybela- hej, hej:-)
sylwia - hop hop, co tam u was?

Ostatnia edycja:
reklama
Aga ja Cię bardzo proszę, wypluj te 4 tygodnie ;-):-p:-D 28 stycznia moja matka się wprosiła na dwa tygodnie, więc jak już Młoda będzie to przynajmniej przy dzieciach sobie posiedzi, a tak to mnie będzie dręczyła :-pJeszcze zechciałaby swój pobyt przedłużyć, a tego nie zniosę :-p
Wiecie co, moje kochane Olisiątko właśnie poodpalało wszystkie grające zabawki i chyba rozkręca jakąś imprezkę:-D To jak wpadacie Ciotki?:-p

Kacha takiego siwego dymu to nie będzie bo tabsów nie biorę... :-D:-D:-D muszę czekać do @ żeby zacząć nowe. Coś czuję że już na dniach..

hehe to mówisz mamunia przylatuje? Już tam lepiej u was?;-)

Aga za późno...już pomyte... jak ja lubię tak czyściutko... ehh :-)

Dobra zawijam się pod prysznic i do wyra...

Dobrej nocki Gwiazdeczki :-)

E, no i mi Paula zwiała :-(
Moja matka uważa, że nic takiego się nie stało i nie usłyszałam od niej nawet głupiego słowa przepraszam:no: Ja jej nie zapraszałam i właściwie sama się zaprosiła, a że jestem głupia to nie potrafiłam jej wprost powiedzieć, że sobie jej wizyt nie życzę. Zapowiedziałam jednak, że jak znowu jakieś sceny będą to po prostu wystawię walizki za drzwi i tyle... Nie chce sobie psuć pierwszych chwil z Młodą przez moją matkę i brata. Nie będą potrafili się zachować i uszanować gościny to mimo tego, że to moja rodzina nie będę miała skrupułów, żeby ich wcześniej pożegnać.

Jejciu Kasia, chyba mnie cos ominelo podczas dlugiej nieobecnosci, albo mam skleroze... cos Ty taka nabuzowana na swoja rodzinke?:-D
A Olisia, to chyba najwyzszy czas z szanownego prezesa na Dj-a przechrzcic:-D
Majoszka, super ze u maluszka wszystko oki, i fajnie ze bedzie w rodzinie rowiesnik(-czka) dla malenstwa.... Bedziecie sie targowac, ktore madrzejsze i piekniejsze hehe:-)
Asia, ja Cie bardzo przepraszam, ale tez sie usmialam z tej historii. Powinnas do kabaretu teksty pisac:tak: Wiem ze sama tez bym nerwa miala, bo moim psiakom zdarzalo sie nalac na dywan, a to tez "capilo" jak diabli.... Ja wtedy dywan zdrowo traktowalam woda z Vanishem do dywanow (tak zeby przelatywalo - pod spod miske dawalam), potem osuszalam szmatami ile sie dalo no i trzeba bylo odczekac, az calkiem wyschlo, ale na moj nos takie pranko bardzo pomagalo dywanowi:tak:
Teraz sie ciesze ze nie mam dywanow, ale z drugiej strony parkiet w oplakanym stanie, bo porysowany samochodami, jezdzikami i roznymi takimi:baffled:

Sorki ze nie do wszystkich sie udziele, ale musze spadac jeszcze salatke kroic i pare drobiazgow przyszykowac na jutro, bo sie okazuje ze prawdopodobnie tlum gosci bede jutro miala, to ich sama pizza i tortem nie nakarmie:baffled:
Ale i tak sie ciesze, bo na pewno wesolo bedzie:-D

Tak wiec udanego weekendu wszystkim zycze!!!!

Dzień dobry!!

Ale się fatalnie czuję. Normalnie chyba mnie ta choroba wykończy. Czasem mam dni, że jest super, a czasem - masakra. Chyba znów muszę badania zrobić, bo mnie znów kolano zaczyna boleć. Ech...
Sraluś rozrabia. Przygotowałam sobie mięso na obiad i będę robić, ale jak mały pójdzie dopiero spać. Czekają mnie jeszcze egzaminy do sprawdzania.
Ale jutro robię sobie luzzzz i jadę na sklepy :-):-)
Kacha, wydaje mi się, że powinnaś z mamą porozmawiać, a przede wszystkim z bratem dość stanowczo:tak::tak: Bo żal na pewno jest, a na tym nie da się budować porozumienia.
Paula, to bez tabsów nie można szleć?;-)
To mówiłam ja - asia :-)
Ciao, miłego dnia!

hej

ale sie najadlam, najpierw sniadanie o 10 a potem slodka bulka do kawy :-).
Teraz mi sie nie chce wstac i za obiad wziac.

Dzis mi sie wrescie udalo zlapac kuby siuski do woroczeka, obudzil sie o 7:3o i mu nakleilam a tak lezal z nami w lozku z tym woreczkiem, potem zeszlismy na dol i dalej chodzi. Najgorsze ze chcial pic a mialo byc na czczo, musialam mu dac, zrobilam takie bardzo rozrzedzone woda, zaraz potem mial nasiusiane wiec moze jeszcze bez cukrowy mocz sie zlapal :-D:-D. Coz zobaczymy, R pojechal po wyniki.
A zapomnialam chyba wczesniej napisac, ktos pytal jak kuby morfologia, lekarz powiedziala ze ok, nie ma anemii, tylko mocz chce jeszcze zobaczyc. We wtorek przed praca pojade z kompletem badan :tak::tak:

Asia :-D:-D:-D dobra jestes, wspolczuje z tymi kupami, pewnie tez mnie to czeka. Narazie dalej kuba nie siada na nocnik za chiny :no:. I duzo zdrowka Ci zycze :tak::tak:

Pryzybelka udanej imprezki :tak::tak:

Paula maz juz jest :-p:-p

Kasia super wiesci od lekarza :tak:

Kacha kuba tez ostatnio chodzi spac po 22 :sorry2::sorry2: i spi do 8. Ale nie dziwne jak drzemka w dzien sie tak przesuwa ze wczoraj wstal 17:15 :baffled::baffled::baffled:. Tragedia ale nie mozemy go wcale nie klasc bo 2 dni temu padl przed 16 i mega placzem bo byl bardzo zmeczony a wstal z jeszcze wiekszym :no::no::no::no:. Takze lacze sie z Toba w chodzeniu spac ok 23 ;-)

Magda jak Twoje wyrzuty sumienia :-D:-D

Viki hop hop, jak IKEA-owe szalenstwo :-)

Stefanka Ty do mnie nie piszesz a ja do Ciebie skrobne :-D

dla reszty buziole bo tyle tylko pamietalam :confused:

ide sie wezme za obiad na jutro, bede pewnie dopiero wieczorkiem bo na 17 idziemy do R brata, zaprosili nas na kawke (kupili jakis wypasiony ekspres podobno) i na browarka.

Milego dnia

jutrzenkooo pisze do ciebie non stop normalnie!!!!!!!
melduje ze juz wstalam ale jeszcze nie wiemy co bedziemy robili :))

reklama
Do góry