kal.aga
mama Łukasza i Krzysia
hej
kasiamaj- super że z u lekarza ok, niech dziadzia rośnie zdrowo. Miłego odsypiania:-) fajnie będziecie mieć w rodzinie dzieciaczki w tym samym wieku

elcia- przykro mi że musisz iść jutro do pracy bidulko. A tak w ogóle to jak ci się ta praca podoba. Zadowolona jesteś?
magdalenka- piątkowy wieczór mija super, ale szok da że mija, bo jak minie to będzie bliżej do poniedziałku:-(
asia- wiem ze to nie jest smieszne ale rozbawił mnie twój post z tym "sraniem"

kachawawa- dziewczynki chyba się tak nie śpieszą na świat, a tak po za tym to dopiero 38 tydzień, jeszcze masz kupę czasu w porywach nawet do 4 tygodni
i uważaj na siebie, bo takie upadki to raczej nie są wskazane w twoim błogosławionym stanie
weroniczka- udanej imprezki, twoje torciki na pewno są smaczne

grzechotka- odpocznij trochę należy ci się

paula- pracusiu odpuść sobie te podłogi;-)
dota- a jak tam Krzyś, już nie udaje spidermana?
stefanka, pryzybela- hej, hej:-)
sylwia - hop hop, co tam u was?
kasiamaj- super że z u lekarza ok, niech dziadzia rośnie zdrowo. Miłego odsypiania:-) fajnie będziecie mieć w rodzinie dzieciaczki w tym samym wieku

elcia- przykro mi że musisz iść jutro do pracy bidulko. A tak w ogóle to jak ci się ta praca podoba. Zadowolona jesteś?
magdalenka- piątkowy wieczór mija super, ale szok da że mija, bo jak minie to będzie bliżej do poniedziałku:-(
asia- wiem ze to nie jest smieszne ale rozbawił mnie twój post z tym "sraniem"

kachawawa- dziewczynki chyba się tak nie śpieszą na świat, a tak po za tym to dopiero 38 tydzień, jeszcze masz kupę czasu w porywach nawet do 4 tygodni

weroniczka- udanej imprezki, twoje torciki na pewno są smaczne

grzechotka- odpocznij trochę należy ci się

paula- pracusiu odpuść sobie te podłogi;-)
dota- a jak tam Krzyś, już nie udaje spidermana?
stefanka, pryzybela- hej, hej:-)
sylwia - hop hop, co tam u was?
Ostatnia edycja: