reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Grudzień 2007 - wątek główny!!!

viki nie mam nic na gadu od ciebie !!
a odkurzecz to polecam roventa silent cos tam :) bardzo fajny bo mocny a cicho dziala.

reklama
Kasia poza słodkościami mam jeszcze sałatkę jarzynową i dużoooo fasolki po bretońsku... :-D pyszna żeby tylko tak nie wzdymała... :baffled::-D
I chyba jutro też zrobię beziki... :sorry2: ochoty narobiłaś... :-D

Viki czyli już zgoda? :-D No ja jestem na etapie oglądania bo planujemy zakup ale pewnie Zelmer ;-) tylko jeszcze nie wiem jaki...

No właśnie Aga! Jak się sprawdza ten Twój? I na czym polega ta turbo szczotka??? ;-)

Kacha pogłaszcz Jessi :-) A Olisia ucmokaj :-)

Alex hej! Oliś się wyszalał na śniegu w Polandii? :-)

Magda to Cię mąż rozpieszcza... :-D

Kata zdrówka!

Asia dla Ciebie również zdrowia. :-)

hej wieczorowo

hmm kuba dzis odmowil kapieli :baffled::baffled: zaczelam lac wode a on stal w drzwaiach i plakal :confused::confused:. Nie wiem co mu odbilo, bawil sie ladnie, mowie idziemy sie kapac a on na to niunio siata (czytaj sprzata), pozbieral wszystko, poszlismy na gore a ze w przedpokoju bylo ciemno i drzwi do lazienki otwarte a on biegl na oslep to krzyknelam uwazaj!! i juz sie mu odechcialo kapieli :-D:-D:-D

dzis nie wiem czy spal i ile :baffled:, pojechalam do siostry, wrocilam o 13:30, R spi ;-) a Kuba w lozeczku bajki oglada. Wylaczylam mu tv i poszlam, a jak zajrzalam o 14:30 to mial otwarte oczy :confused::confused:.
Mielismy jechac do tesciow ale R jakos brzuch zaczal mocno bolec i nie chcial jechac :no:

hmmm napisac cos do Was.................. hmmmm no nie wiem ...........

dobra macie, :-p

Alex witaj witaj, fajnie ze jestes, a z prasowaniem sie nie przejmuj, powoli dasz rade, na pocieszenie Ci powiem ze u mnie bylo by to samo :sorry2:

Viki hmm ja bym Ci polecila taki co sam odkurza ale chyba nie wyprodukowali :-D:-D:-D. A powaznie to nie pomoge, mam starego zelmera jeszcze w spadku po siostrze, oddala nam jak sie nasz pospul a oni kupili takie wszystko robiacego Roboclena, co trzepie, pierze, odkurza, itd, chyba sa zadowoleni z niego ale kupe kasy kosztowal

Paula jaki slodki zolwik :-D:-D

Sylwia watrobka powiadasz, dawno nie jadlam. Jak mieszkalismy u moich rodzicow to moj tata czesto robil bo wszyscy lubi. Taka drobiowa z duza iloscia cebulki, do tego ziemniaczki i kapusta kwaszona

Kacha witaj Ty nasz dwupaku ;-), a co do poprzedniej nocy to wiesz, ja sie kotlowalam z boku na bok ale na kompa mi sie zejsc nie chcialo. :confused:

Kasia u nas tez wieje :szok::szok::szok:, masakra

dzis ogladalam pogode na tvn, do konca stycznia ma byc taki mroz a od pocatku lutego przewiduje ciut cieplej

co porabiacie lachonki kochane moje. Ja chyba jakies puzelki uloze. Mam ksiazke do czytania bo mi b ratowa pozyczyla ale chyba mi sie nie chce :sorry2:

Paula masz jeszcze tą WZ-tkę?:-):-p Ja to wszystko wciągnę :-)
Viki ja Ci mówię, z tego łażenia za Tobą to coś jeszcze wyjdzie :-D
Majoszka to o czym Ty śniłaś, że nic Cię nie ruszało?:-p
Stefanka ja też cicho działam i pięknie wciągam, także ze mnie też idealny odkurzacz:-p:-D
Kurcze mam sajgon w głowie od tych Olisiowych zabawek, ale jakbym je wyłączyła to miałabym sajgon od darcia się :-D

Jutrzenka hihihi... :-p:-D

Stefcia do usług!!! :-D

Kacha mam jeszcze pół blechy! Piszesz się???

To masz!!!

Załączniki

• 100_1289.jpg
    100_1289.jpg
    23,7 KB · Wyświetleń: 39
  • 100_1291.jpg
    100_1291.jpg
    19,8 KB · Wyświetleń: 30
reklama
Do góry