reklama
Paula21
Grudzień '07
Kasia poza słodkościami mam jeszcze sałatkę jarzynową i dużoooo fasolki po bretońsku...
pyszna żeby tylko tak nie wzdymała... 

I chyba jutro też zrobię beziki...
ochoty narobiłaś... 
Viki czyli już zgoda?
No ja jestem na etapie oglądania bo planujemy zakup ale pewnie Zelmer ;-) tylko jeszcze nie wiem jaki...
No właśnie Aga! Jak się sprawdza ten Twój? I na czym polega ta turbo szczotka??? ;-)
Kacha pogłaszcz Jessi :-) A Olisia ucmokaj :-)
Alex hej! Oliś się wyszalał na śniegu w Polandii? :-)
Magda to Cię mąż rozpieszcza...
Kata zdrówka!
Asia dla Ciebie również zdrowia. :-)

I chyba jutro też zrobię beziki...

Viki czyli już zgoda?

No właśnie Aga! Jak się sprawdza ten Twój? I na czym polega ta turbo szczotka??? ;-)
Kacha pogłaszcz Jessi :-) A Olisia ucmokaj :-)
Alex hej! Oliś się wyszalał na śniegu w Polandii? :-)
Magda to Cię mąż rozpieszcza...

Kata zdrówka!
Asia dla Ciebie również zdrowia. :-)
jutrzenka
Szczęsliwa mamusia :)))
hej wieczorowo
hmm kuba dzis odmowil kapieli
zaczelam lac wode a on stal w drzwaiach i plakal 
. Nie wiem co mu odbilo, bawil sie ladnie, mowie idziemy sie kapac a on na to niunio siata (czytaj sprzata), pozbieral wszystko, poszlismy na gore a ze w przedpokoju bylo ciemno i drzwi do lazienki otwarte a on biegl na oslep to krzyknelam uwazaj!! i juz sie mu odechcialo kapieli 

dzis nie wiem czy spal i ile
, pojechalam do siostry, wrocilam o 13:30, R spi ;-) a Kuba w lozeczku bajki oglada. Wylaczylam mu tv i poszlam, a jak zajrzalam o 14:30 to mial otwarte oczy 
.
Mielismy jechac do tesciow ale R jakos brzuch zaczal mocno bolec i nie chcial jechac
hmmm napisac cos do Was.................. hmmmm no nie wiem ...........
dobra macie,
Alex witaj witaj, fajnie ze jestes, a z prasowaniem sie nie przejmuj, powoli dasz rade, na pocieszenie Ci powiem ze u mnie bylo by to samo
Viki hmm ja bym Ci polecila taki co sam odkurza ale chyba nie wyprodukowali

. A powaznie to nie pomoge, mam starego zelmera jeszcze w spadku po siostrze, oddala nam jak sie nasz pospul a oni kupili takie wszystko robiacego Roboclena, co trzepie, pierze, odkurza, itd, chyba sa zadowoleni z niego ale kupe kasy kosztowal
Paula jaki slodki zolwik

Sylwia watrobka powiadasz, dawno nie jadlam. Jak mieszkalismy u moich rodzicow to moj tata czesto robil bo wszyscy lubi. Taka drobiowa z duza iloscia cebulki, do tego ziemniaczki i kapusta kwaszona
Kacha witaj Ty nasz dwupaku ;-), a co do poprzedniej nocy to wiesz, ja sie kotlowalam z boku na bok ale na kompa mi sie zejsc nie chcialo.
Kasia u nas tez wieje

, masakra
dzis ogladalam pogode na tvn, do konca stycznia ma byc taki mroz a od pocatku lutego przewiduje ciut cieplej
co porabiacie lachonki kochane moje. Ja chyba jakies puzelki uloze. Mam ksiazke do czytania bo mi b ratowa pozyczyla ale chyba mi sie nie chce
hmm kuba dzis odmowil kapieli

dzis nie wiem czy spal i ile

Mielismy jechac do tesciow ale R jakos brzuch zaczal mocno bolec i nie chcial jechac

hmmm napisac cos do Was.................. hmmmm no nie wiem ...........
dobra macie,

Alex witaj witaj, fajnie ze jestes, a z prasowaniem sie nie przejmuj, powoli dasz rade, na pocieszenie Ci powiem ze u mnie bylo by to samo

Viki hmm ja bym Ci polecila taki co sam odkurza ale chyba nie wyprodukowali

Paula jaki slodki zolwik

Sylwia watrobka powiadasz, dawno nie jadlam. Jak mieszkalismy u moich rodzicow to moj tata czesto robil bo wszyscy lubi. Taka drobiowa z duza iloscia cebulki, do tego ziemniaczki i kapusta kwaszona
Kacha witaj Ty nasz dwupaku ;-), a co do poprzedniej nocy to wiesz, ja sie kotlowalam z boku na bok ale na kompa mi sie zejsc nie chcialo.

Kasia u nas tez wieje

dzis ogladalam pogode na tvn, do konca stycznia ma byc taki mroz a od pocatku lutego przewiduje ciut cieplej
co porabiacie lachonki kochane moje. Ja chyba jakies puzelki uloze. Mam ksiazke do czytania bo mi b ratowa pozyczyla ale chyba mi sie nie chce

kacha_wawa
12.2007/01.2010/09.2011
Paula masz jeszcze tą WZ-tkę?:-)
Ja to wszystko wciągnę :-)
Viki ja Ci mówię, z tego łażenia za Tobą to coś jeszcze wyjdzie
Majoszka to o czym Ty śniłaś, że nic Cię nie ruszało?
Stefanka ja też cicho działam i pięknie wciągam, także ze mnie też idealny odkurzacz

Kurcze mam sajgon w głowie od tych Olisiowych zabawek, ale jakbym je wyłączyła to miałabym sajgon od darcia się

Viki ja Ci mówię, z tego łażenia za Tobą to coś jeszcze wyjdzie

Majoszka to o czym Ty śniłaś, że nic Cię nie ruszało?

Stefanka ja też cicho działam i pięknie wciągam, także ze mnie też idealny odkurzacz

Kurcze mam sajgon w głowie od tych Olisiowych zabawek, ale jakbym je wyłączyła to miałabym sajgon od darcia się

jutrzenka
I na czym polega ta turbo szczotka???
hehehe jakos to fajnie zabrzmialo

Magda hehe zjadlas czekolade

jutrzenka
Stefanka 

Paula21
Grudzień '07
reklama
kacha_wawa