reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Grudzień 2007 - wątek główny!!!

ojj tak to jest ze jak sie ma miekkie serce to trzeba miec twarda dupe ;-):sorry2:

święte słowa

w co zawijacie dzieciaki po kąpieli......
bo u nas ręczniki z kapturem (np te z Ikea) są już za krótkie
a szlafrok mam bez kapturka.....i Kuba krzyczy że mu w głowę zimno

u nas ręcznik z kapturem. mam jeden taki duży że Witkor cały się mieści. Ale i tak krzyczy, że mu zimno...i nie wiem czy serio gada, czy sobie żarty stroi ;-)
Kasia no i trzymaj się dzielnie i zdrowo

Grzechotka :-( zdrówka dla Kubusia... wyrosnie z chorób na pewno :tak:

Wiktor w ogóle bez papci chodzi, czasami cięzko go namówić na skarpety :dry:

Kacha ja Ci wróżę Niedzielę ;-)

a ja jak zapowiedziałam tak zrobiłam - wolne miałam. DO kina poszliśmi na "Avatar" Bajkowe kino, efekty świetne :tak: polecam

Ostatnia edycja:
reklama
hej

magda byłam na "AVATAR" 3D w grudniu i bardzo mi sie podobał:tak:

jutrzenko mnie tez dobija ta zima..tym bardziej ze wcoaz gdzies jezdzimy zalatwiamy i normalnie wiecznie marzne:wściekła/y:
grzechotka zdrówka dla Kuby, bidulek, że go tak męczy a do tego wy się stresujecie:-(

kacha ja tam ci nie wróze dnia i godziny, niech bedzie szybko i bezbolesnie:-p no i zaskocz wszystkich wiadomoscia ze to dzisiaj ;-) hehehe czekam na esa:tak:;-)

lece sie ubierac bo zaraz jedziemy na zakupów ciąg dalszy....

dzien dobry
u nas trochę lepiej-tzn.na razie bez bólu.
na 12:30 idziemy z Kubą do przedszkola,tak żeby zapoznał się czym to pachnie :-) a ja umówiłam się zęby porozmawiać.-zobaczymy.....???
potem jadę na wizytę do gin.

Elcia-za miesiąc jadę do Olsztyna kiedyś tam widziałam takie kapciuchy były niebieskie i różowe ale chyba trochę kotka miały w innej pozycji-mogę się rozejrzeć jak chcesz? i sms-a Ci puszczę jak coś.(możesz fotki odbierać)
Viki-udanych zakupów.
Jutrzemka-dzień doberek.
Magda-no właśnie u nas to samo,zimno woła....muszę się rozejrzeć za jakimś większym ręcznikiem albo kupić drugi szlafroczek.
Kacha-może to dziś???

miłego dnia
wpadnę póżniej.

Hej! :-)

Ela tu masz tańsze tylko satynowe :sorry2: *H&M* _ HELLO KITTY ___KAPCIE___ 24/25 _WYPRZ (888616193) - Allegro.pl - aukcje internetowe, bezpieczne zakupy

Kasia to Kubuś od września też startuje do przedszkola?
Ja Julę po wyjęciu wycieram zwłaszcza rączki, szyjkę i ramionka a potem ją zawijam po pachami i w pokoju ubieram. Poza tym mam dwa szlafroki z kapturkami. Z ciucharni oczywiście... :-D:-D:-D Główki nie myjemy już codziennie więc nie ma problemu... Ona nie jest zmarźluch... najchętniej to by latała cały dzień na golasa...:szok::baffled::-D
A macie już to łóżko dla Kuby? Śpi w nim?

Viki udanych zakupów :-):tak:

Jutrzenka a co Ty tak krzyczysz z rana??? Mnie obudziła Martyna pukając do drzwi... oczywiście z Ameluchą na rekach... :baffled::cool2:

i to chyba tyle... ;-):-)

Amelucha śpi, Teletubisie lecą (ostatnio całymi dniami... :wściekła/y:) w piecyku strzela drzewko... a pies za karę siedzi w kagańcu... :wściekła/y: wrzuciłam do siatki z popiołem nieświerzą wędlinę i pieprzony porozrywał mi to... cała podłoga w kuchni była w popiole... :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: Nie było mnie dosłownie 5 minut bo Amelkę usypiałam... :wściekła/y: gamoń!

dzien dobry!!!

no normalnie Majoszka mnie dzis obudziła :wściekła/y::-p;-)
hihi Paula ale piesek ma kare:-D bieeednyy;-)ale wlasciwie to trezba uczyc trezba...

Jutrzenka ja leń?????? ja ciezko pracuje w domu!no!!!
wstajemy miedzy 9 a 10,potem sniadanko,spacerek,krzysiowa drzemka, czekanie na męzusia,wspolny obiadek i potem całe popoludnie i wieczorek we trójke;-):cool2:

u nas tez zimnooo....no ale to zima,niee?musi tak byc;-)

Kasia my mamy duzy recznik i jakos malemu nie jest zimno...chociaz lubi udawac ,ze jest mu zimno:tak:

Madzia to miałaś wczoraj randke z mężem...a bylismy w kinie? czy na filmie???:-p;-)
i tyle na chwile obecną:tak:
musze poszukac jakis ładny wierszyk na dzien babci...:-)

miłegooooooooooooo:-):-):-):-)

Dobry:cool2:

Alex daj troche tego swojego słoneczka bo u nas zima na całego brrrrrrr

Kacha :-D:-D Ty powinnaś kabarety pisać... :-D
Pryzy tak właśnie myślę że uciekłabym stąd jak najdalej... choćby do Wrocka... :-D
dokładnie to samo pomyślałam że Kacha to ma takie teksty że nic tylko do kabaretu:-D
A Paula to ucieknij do Krakowa, co:sorry2:

Kasia to powodzonka dla Kubusia w przedszkolu, ciekawa jestem jak zareaguje...
My mamy recznik z kapturkiem

Elcia ja niestety nie widziałam ale musze swojej kapciochy kupic wiec w poniedzialek sie wybieram to popatrze, może akurat;-) a swoją drogą to jeju ale Twoja ma malusią nóżke, ja Darii to juz 26 bede musiala kuoic bo 25 na styk:baffled: hehe za niedługo kupie kajak:-D

Jutrzenka miłej pracki, a viki i dotce miłego dzionka

Dobra trzea sie wziasc i cos zrobić, boze wczoraj to myslalam ze zdechne, nienawidze siedziec bezczynnie w pracy, rano porobilam co bylo trzebaca potem czas mi sie tak dłużył, że myslalam ze 24 godziny tu siedze! Ale chwilowo wlasnie niema co tu robic wiec zamulam sie:dry:

Hej hej....:-)
Ataata- dzis jest pochmurno, wiec slonko juz pewnie idzie w wasza strone.....:tak:
A Ty nadal w tym legolandzie pracujesz?
Paula- humorek widze nie dopisuje od rana....:-D Wiesz, tak to jest jak sie chcialo 2 dzieci i psa....:-p:-D:-D;-);-)
Kasia- napisz jak Kubus zareagowal na przedszkole i czym pachnialo:)-p;-)) i potem napisz co gin powiedzial. A w ogole chcialabys wiedziec co bedziesz miala?

Buziole dla wszystkich.... nawet dla stefanki... niech jej bedzie.....:-p;-):-)

reklama
Alex yes w Legolandzie:-D hehe ładny mi to legoland, piwnica bez okien heheheheh

Jesu dziewczyny musze wam kiedys pokazac jak Drauchna zajebiaszczo tanczy, mówie wam ubaw po pachy:-D jak stara:-D tylko tańczy zawsze na poczatku piosenki moze z 30 sekund, a potem jej sie nudzi i bierze nas za rece i chce skakac, a ja nigdy nie zdążam tego nakręcic:wściekła/y: ale postaram sie moze sie uda to wam pokaze

Do góry