reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Grudzień 2007 - wątek główny!!!

hejka
my pozdrawiamy z Holandi uciekliśmy z Polski na parę tygodni
zimno tutaj ale Ksawek zadowolony i zdrowy
podoba mi się tu cisza i spokój
teraz poczytam co u was
pozdrawiam wszystkich ciepło

reklama

:-D:-D:-D ciekawe co na to Jutrzenka... :-D:-D:-D

Kasia dobrze że wszystko ok u Majoszkowej juniorki :-p

I super że Kubuś się szybko zaaklimatyzował... :tak: i taniutkie to przedszkole...

Ja się zastanawiam nad tym w Krainie Uśmiechu... Państwowo się pewnie nie dostanie, ale chyba złożę papiery... nic to nie kosztuje... :sorry2: państwowe koło 300 a to w Krainie 320podstawy+10zł wyżywienie dziennie. No nic i tak gdzieś ją trzeba dać i tak... ;-)

Alex-no własnie miałam problem z rykiem jak Kubę do domu na siłę ciągnęłam :-D
Paula-a czemu u majoszkowej???? :-):-p-co do kosztów już całościowych mam nadzieję ze sie dogadam z tą babką...jeśli wyrazi zgodę na to żeby Kuba chodził do nich.
Joanna-hej udanego wypoczynku.

Kuba nabił sobie guzolca o ławę :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: śliwa na czole!!!
ale już biedak śpi.

a mnie coś na gębie wyskoczyło :wściekła/y:-jakieś suche czerwone plamy-i swędzą..... :dry::dry::dry::dry:

dobrej nocki.

Udało się, nie urodziłam:-D:-D:-D Na prezent dla mojego taty też się raczej nie zanosi:sorry2: Może przy kolejnym wnusiu się uda ;-):-p
Kasiu super, że z Dzidzią wszystko w porządku :-) A co do Kubusia to rewelka jest :-D:-D:-D Mój od nowa idzie do przedszkola we wrześniu i pewnie jak go będę zostawiała to jeszcze mi kopa sprzeda, żebym szybciej wyszła :-p:-D
Paula ja Ci dam kabareciarę, nie nabijaj się z baby w ciąży, bo Cię myszy zjedzą ;-):-p:-D
Jutrzenko nie denerwuj się tak, strzel sobie lufę i nerwy przejdą ;-):-p
Dota jak zwykle Jutrzenkowego nicka przekręciła, to chyba tak przez siostrzaną miłość;-)
Alex
, ale miałam fajny sen jak sobie drzemkę w ciągu dnia ucięłam :-D:-D:-D Śniło mi się, że jesteś w ciąży z trojaczkami, nie wiem skąd mi to do głowy przyszło:-D:-D:-D Także wiesz, lepiej uważaj czym P. strzela :-p
Joanna udanego wypoczynku:-) Ja planuję T. wysłać na urodziny do Amsterdamu na weekend, będę w końcu miała święty spokój;-):-p
Kurcze, Oliś sobie jaja robi, siedzi po ciemku w łóżeczku i zamiast spać nawija w najlepsze i coś tam sobie z radości pokrzykuje:sorry2: Gadzina moja kochana, a jak wejdę do pokoju to mu się buziol od ucha do ucha cieszy i brawo sobie bije:-D No i co ja mam mu zrobić:confused::-D Rozwala mnie totalnie:-D

Kasiamaj, po tym dlugasnym poscie zapomnialam, co wczesniej dziewczyny pisaly i musialam sie wrocic hehe;-)
Swietnie, ze dzidzia ladnie rosnie i ciesze sie ze Kubie sie tak w przedszkolu spodobalo:tak: I oby to wypalilo, a mlody nie zmienil zdania:-D
Grzechotka, a moze zobacz w jakims zabawkowym sklepie za jakims elementem do przebrania,a reszte w domu dopasuj... Na przyklad kolorowa peruka i stworz clowna... albo pokombinuj cos z piratem, czy marynarzem, albo hip-hopowiec z jakas bandana na glowie i spodniami z krokiem w kolanach. Moze kapelusz, koszula w krate, kolt u pasa i cowboy gotowy;-)... A ten frak to tez nieglupi pomysl...zawsze mozesz dodac jakis instrument i muzyk gotowy albo jak mowilas - dyrygent... Mozna by bylo tez farbkami buziaka pomalowac jakos fajnie o ile Kuba nie bedzie mial uczulenia... No i w ogole chyba najwazniejsze zeby dziecku przede wszystkim wygodnie bylo w tym stroju...
Kata, dokladnie 6 godzin do tylu jest (w PL poludnie, to tu 6 rano)
Jutrzenka, ja tez nerwowa jakas jak mi sie choc kilka zdan skasuje z posta i sie zniechecam... A jakos zawsze tak sie dzieje ze sie kasuje zanim zdaze skopiowac:baffled:
Kacha, doczytalam sobie o Twoim konflikcie z mama i szczerze mowiac wspolczuje i rozumiem... W kazdym razie Jess mamusi nie zawiodla...
Ale ja juz sie tak zastanawiam, czy te fotki z brzusiem, to nie sa z ciazy z Olisiem i tylko nas wkrecasz, zes ciezarowka?... Bo jakos widac, ze wcale nie masz zamiaru rodzic:-phehe Albo moze mala sie boi wychodzic, bo wie ze sama szybko nic slodkiego nie sprobuje, a tu mamusia regularnie dostarcza smakolykow:tak:
Jejciu nie bede dalej wymyslac... chociaz fantazje to ja mam:-D
W koncu i tak sie doczekasz swojej malej ksiezniczki... przeciez ile mozna w ciazy chodzic?:-)
Hej Joanna, no to Was wywialoooo:-) Wazne ze zdrowi i chyba zadowoleni, co? A jak tam sie "czesc" mowi po holendersku, bo chyba smiesznie brzmi co?;-)

Dobra ide do wyrka, bo mnie R pogania, a ostatnio i tak strasznie pozno spac chodzimy....

A reszta panieniek niech sie nie obraza, to ze do Was nie napisalam, nie znaczy, ze Was nie kocham!:-D Do jutra!

Hejka
Pierwsze zaszczytne miejsce na dzisiejszej liście :-D

Edit:
Kasia zawinęłam wczoraj Wiktora w ręcznik i w mój szlafrok frotowy...jakie zadowolone dziecko...tylko powtarzał: "miło jest", "miło jest"

Ataa ja mam teraz w pracy to samo...nuudy...ale w lutym się skończą

Kata a taakie przesądy...jak se Kacha wychowa tak se będzie miała :-p:-p:-p;-)
ale widac, że juz sobie z nią radzi tak ją grzewcznie posłuchała ;-)

Kal.aga hoho...to sie będzie działo :-D

Grzechotka Ty to masz Kubulkiem bidulkiem, pisz jak tam testy wyszły!

Kasia świetne wieści ale Kubusiek towarzyski :-)
Buziak w guziolca :*

Buziaki dla wszystkich
Miłego dnia!

Ostatnia edycja:
dzien dobryyy!!!

pierwsza?? noo pierwsza...hihi:-D

o własnie Kacha mnie rozumie:tak:;-)

kurcze Katka u Was trzesienie było??? wszystko okej???????

Pryzy wiemy wiemy:tak::tak: zresztą mu tu sie wszystkie kochamy...hihi;-)

Majoszka
:-)ja tak jak Paula ciesze sie ,ze u mlodej Majoszki wszystko okej!

zajrze jeszcze potem laseczki...udanego piatku!!!:-):-)

reklama
Czesc z ranka...:-)

Kacha- daj se siana z tym swoim snem....:-D;-) Lo matko- trojaczki.....:-D:-D:-D Wyobrazasz to sobie? Ja bym miala 5 dzieci.... 4 swoje i 1 P.....:szok:
Kata- bylo jakies trzesienie?

Ok, lece sie ogarnac....:-)

Do góry