reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Grudzień 2007 - wątek główny!!!

Paula jakoś chyba już mój organizm się przystosował do małej ilości snu ;-)
Pryzy jakbym wiedziała, że jeszcze wejdziesz na BB to bym kompa nie wyłączała, bo jeszcze po moim poście długo nie spałam :tak:
Aga wiesz co, rzeczywiście bym się nie zdziwiła jakbym przy trzecim dziecku mówiła, że Jessi to anioł:-D Ale oby nie ;-)
Młoda się buja w huśtawce i łypie okiem, Oliś ściąga rzeczy z półek, a ja siedzę i wcinam popcorn toffee na śniadanko :-p
Miłego dzionka Kobietki :-)

reklama
kacha- zgadzam się z tobą ze organizm może się przyzwyczaić do małej ilości snu. Jak mi się Łukasz budził po 10 razy w nocy a potem przestał to ja bardzo długo jeszcze nie potrafiłam spać ciągiem i sama się budziłam:tak::tak:

My juz po spacerku... szaro- buro dzisiaj....glowa tez od rana mnie boli....:baffled:

Widze, ze Dotka jeszcze nie odpowiedziala na kreacje, ktora dla niej uszykowalam...:dry: No coz! Tyle pracy na marne!!! Albo szyje sobie latke na pupcie, hi hi....:-D:-D:-D:-p;-);-)

Kacha- Ty to sie masz z tymi swoimi skarbami....;-) Zycze, zeby jednak trzecie bylo spokojne....:tak::-)

Chorowitki zdrowka.... Oliwier z reszta tez troche zaczal dzis kichac.....:dry::sorry2:

Dziewczynki mi się pospały :-) jak dobrzeee.... :-)

Zaraz wpadnie klientka więc z 1,5h zajęcia będę miała... nie chce mi się ale muszę ;-)

aaa Alex fajna fotka w sygnaturce ;-)

Alex ja teraz cięzko ćwicze zeby mój tyłeczek jakoś wygladał w tym stroju od Ciebie,rozumiesz;-):-D ufffffffffffffff......to i czasu na bb nie mam....i raz i dwa i raz i dwa....uffff:-D....kurcze jeszcze pare kilo:-p

Rany Kacha szalona jestes z tym trzecim dzieckiem;-) podziwiam!
ja jakos zostane przy jednym,przynajmniej przez najblizszy rok moze dwa;-)

I zdrówka dla Juleczki i Oliwerka Alexi;-)flexi;-)

Aga
ale Ci dobrze:tak: to sobie pozwiedzasz;-)

Madzia,Katka zyjecie???????????? moze Wam podesłać jakies chusteczki?

o kurka......nikogo nie ma????;-)

co tam laseczki,odpoczywacie sobie??;-)

jedynie Paula usprawiedliwiona-szaleje z nozyczkmi i wymysla nowe cięcia;-)

hejka wieczorkowo ;-)
ciesze się -bo udało się naprawić nasz aparat za grosze,G chłopak zajmuje się nagrywaniem imprez (weselnych itp.) trochę się zna na sprzęcie foto i video.
uszykował nam tego naszego grata.zamówił lampę i wymienił.

przynajmniej na razie nie musimy kupować nowego-bo ten działa.

Jutrzenko-fajna fajna tak karkóweczka z woreczka :-D:tak:-ja dałam ciut więcej ziemniaków wagowo i cebulę pokroiłam tak na 1cm.(może grubiej) była w sam raz nie zniknęła i piekłam ponad godzinę,mięsko rozpływało się w ustach.jak dla mnie ciut za mocne te przyprawy.ale Kuba zjadł razem z nami.
Paula-oby katarek szybko odpuścił.
Aga-no my własnie mamy takie 200/90 do tego z wysuwaną szufladą -opcja 2 łóżka.albo pojemnik na pościel.-fotkę wrzucę jutro bo mam aparat na dole i lenia żeby po niego iść :-D:-p
miałam Cię zapytać...kiedy masz wizytę,i USG????
Kata-jak katarek???

Viki-Grzechotka-haaaalllllloooooooooooooooooooooooo
o jeszcze Moni nie było Izy Weroniki Anetki Atatty...................

reklama
Do góry