reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Grudzień 2007 - wątek główny!!!

Asia dzieki!;-)

uuuu....."zapadła cisza wrecz grobowa nie powiedzial nikt ni słowa...."
dziewczynki jeszcze spacerujecie??? czy juz spicie????;-)

:-):-)

reklama
Czesc dziewczynki :-)
Czas mija nieublaganie i juz tylko 2 dni u mamy mi zostaly....:-(
Fajna pogoda, chodzimy na spacerki, a w Uk jak mowi P leje od dnia w ktorym wyjechalam.....:sorry: Oj moze by sie tak rozpogodzilo na moj przyjazd....:-)

Co do uciekania, to Oliwier w zeszlym roku baaardzo uciekal i na prawde niechetnie go puszczalam samopas, ale teraz jest jak najbardziej ok....:tak: Slicznie spaceruje za raczke albo chodzi sam, ale trzyma sie blisko i zawsze jak wolam, to przybiega..:tak:

No nic dzieweczki, odezwe sie juz pewnie z Anglii...:-)
Zdrowka dla chorowitkow...:tak:

cześć lasencje z wieczora ;-):-)

my dziś dwie godziny na placu zabaw spędziliśmy-już mi pupa do ławki prawie przyrosła :szok::happy: a mój młodzieniec wołał tylko "domu nie-baić"

rozmawiałam dziś z sąsiadem-u nas będą robić plac zabaw-koło przedszkola taki dla wsi...to się Kuba ucieszy :-D:tak: -mają na to miesiąc czasu.i chyba już będą zaczynać.

Viki-może tak jak radzą dziewczyny przejdz siedo innego specjalisty.
Alex-witaj
Aga-dobrze że już dziś lepiej.;-) kiedy masz wizytę u gina???
Dotka-i jak poszło siostrze???
Asia-hmmm...oj coś mi sie wydaje że kręcisz troszkę :-D:tak::-p
Kasia-jak tam Twoje maluszki.

Hej!!!

Asia no właśnie Amelka jeszcze na antybiotyku. Zaczęła w poniedziałek rano, więc jeszcze trochę musi pobrać... Tylko pani dr nie powiedziała ile dni brać :szok: to są właśnie lekarze na ostrych dyżurach :-D Ale chyba z 7 dni musi, nie?
W każdym razie po niedzieli już startujemy na dwór bo nie da się z nimi wytrzymać w domu :eek::no: horror jakiś...

Kasiamaj hehe to się Kuba ucieszy z nowego placu. Teraz takie fajne te konstrukcje stawiają na placach.. super! :-)

uuu Alex... to Ci zleciało szybciutko... ale jak Cię znam to zaraz znów przylecisz... :-D

Dota ja jeszcze nie śpię a spacerowałam do 19 ;-)

Aga hehe to Łukanio nie chce towarzystwa :-D Opowiadaj mu dużo o dzidzi a i może dobrym pomysłem było by żeby dzidzia się wkupiła w łaski ;-) Może jest coś za czym Łukasz szaleje. Powiedzmy jakiś brumek, czy coś, to kupcie jakiegoś wypasa i niby dzidzia mu da ;-) o takim sposobie że słyszałam że nowe dziecko przynosi coś super starszakowi ;-)

Idę coś wszamać... :-)

Dawajcie jej dopóki się nie skończy, ale max 10 dni, jak pisałam. :tak::tak::tak: Ja to już specjalista, bo Filip wybrał się już tyle antybiotyków, w tym Zinnat też. I osłonę 2xdziennie,koniecznie:tak::tak::tak:
Podpisano: lekarz Asiacur, hehehe

Asia a powiedz mi jeszcze Kochana pani doktor :-D w jakim odstępie czasu podajesz osłonkę? Bo ja podaję tak pół godziny po Zinnacie...

Moja mama właśnie mówiła że max 10 dni... hehe też miała trzy pacjentki w domu :-D:-D:-D

Ostatnia edycja:
No kochana to źle dajesz, bo powinno się na odwrót - przed podaniem antybiotyku, gdzieś właśnie na pół godziny przed. Jak najpierw zarzucisz antybiotyk, to brzuszek nieprzygotowany, a wcześniejsze podanie osłonki troszkę go ochroni.:-):-)
Lekarz bb: asiacur, hehehe

reklama
Do góry