reklama
alex3meyer
Matka gagatka
Czesc dziewczynki :-)
Czas mija nieublaganie i juz tylko 2 dni u mamy mi zostaly....:-(
Fajna pogoda, chodzimy na spacerki, a w Uk jak mowi P leje od dnia w ktorym wyjechalam.....
Oj moze by sie tak rozpogodzilo na moj przyjazd....:-)
Co do uciekania, to Oliwier w zeszlym roku baaardzo uciekal i na prawde niechetnie go puszczalam samopas, ale teraz jest jak najbardziej ok....
Slicznie spaceruje za raczke albo chodzi sam, ale trzyma sie blisko i zawsze jak wolam, to przybiega..
No nic dzieweczki, odezwe sie juz pewnie z Anglii...:-)
Zdrowka dla chorowitkow...
Czas mija nieublaganie i juz tylko 2 dni u mamy mi zostaly....:-(
Fajna pogoda, chodzimy na spacerki, a w Uk jak mowi P leje od dnia w ktorym wyjechalam.....

Co do uciekania, to Oliwier w zeszlym roku baaardzo uciekal i na prawde niechetnie go puszczalam samopas, ale teraz jest jak najbardziej ok....

No nic dzieweczki, odezwe sie juz pewnie z Anglii...:-)
Zdrowka dla chorowitkow...

kasiamaj
mama 2007/2010
cześć lasencje z wieczora ;-):-)
my dziś dwie godziny na placu zabaw spędziliśmy-już mi pupa do ławki prawie przyrosła
a mój młodzieniec wołał tylko "domu nie-baić"
rozmawiałam dziś z sąsiadem-u nas będą robić plac zabaw-koło przedszkola taki dla wsi...to się Kuba ucieszy
-mają na to miesiąc czasu.i chyba już będą zaczynać.
Viki-może tak jak radzą dziewczyny przejdz siedo innego specjalisty.
Alex-witaj
Aga-dobrze że już dziś lepiej.;-) kiedy masz wizytę u gina???
Dotka-i jak poszło siostrze???
Asia-hmmm...oj coś mi sie wydaje że kręcisz troszkę

Kasia-jak tam Twoje maluszki.
my dziś dwie godziny na placu zabaw spędziliśmy-już mi pupa do ławki prawie przyrosła

rozmawiałam dziś z sąsiadem-u nas będą robić plac zabaw-koło przedszkola taki dla wsi...to się Kuba ucieszy

Viki-może tak jak radzą dziewczyny przejdz siedo innego specjalisty.
Alex-witaj
Aga-dobrze że już dziś lepiej.;-) kiedy masz wizytę u gina???
Dotka-i jak poszło siostrze???
Asia-hmmm...oj coś mi sie wydaje że kręcisz troszkę

Kasia-jak tam Twoje maluszki.
Paula21
Grudzień '07
Hej!!!
Asia no właśnie Amelka jeszcze na antybiotyku. Zaczęła w poniedziałek rano, więc jeszcze trochę musi pobrać... Tylko pani dr nie powiedziała ile dni brać
to są właśnie lekarze na ostrych dyżurach
Ale chyba z 7 dni musi, nie?
W każdym razie po niedzieli już startujemy na dwór bo nie da się z nimi wytrzymać w domu
horror jakiś...
Kasiamaj hehe to się Kuba ucieszy z nowego placu. Teraz takie fajne te konstrukcje stawiają na placach.. super! :-)
uuu Alex... to Ci zleciało szybciutko... ale jak Cię znam to zaraz znów przylecisz...
Dota ja jeszcze nie śpię a spacerowałam do 19 ;-)
Aga hehe to Łukanio nie chce towarzystwa
Opowiadaj mu dużo o dzidzi a i może dobrym pomysłem było by żeby dzidzia się wkupiła w łaski ;-) Może jest coś za czym Łukasz szaleje. Powiedzmy jakiś brumek, czy coś, to kupcie jakiegoś wypasa i niby dzidzia mu da ;-) o takim sposobie że słyszałam że nowe dziecko przynosi coś super starszakowi ;-)
Idę coś wszamać... :-)
Asia no właśnie Amelka jeszcze na antybiotyku. Zaczęła w poniedziałek rano, więc jeszcze trochę musi pobrać... Tylko pani dr nie powiedziała ile dni brać

W każdym razie po niedzieli już startujemy na dwór bo nie da się z nimi wytrzymać w domu

Kasiamaj hehe to się Kuba ucieszy z nowego placu. Teraz takie fajne te konstrukcje stawiają na placach.. super! :-)
uuu Alex... to Ci zleciało szybciutko... ale jak Cię znam to zaraz znów przylecisz...

Dota ja jeszcze nie śpię a spacerowałam do 19 ;-)
Aga hehe to Łukanio nie chce towarzystwa

Idę coś wszamać... :-)
Paula21
Grudzień '07
Asia Amelucha dostaje Zinnat a osłonowo Acidolac baby chyba...

Dawajcie jej dopóki się nie skończy, ale max 10 dni, jak pisałam. 

Ja to już specjalista, bo Filip wybrał się już tyle antybiotyków, w tym Zinnat też. I osłonę 2xdziennie,koniecznie

Podpisano: lekarz Asiacur, hehehe

Podpisano: lekarz Asiacur, hehehe
Paula21
Grudzień '07
Asia a powiedz mi jeszcze Kochana pani doktor
w jakim odstępie czasu podajesz osłonkę? Bo ja podaję tak pół godziny po Zinnacie...
Moja mama właśnie mówiła że max 10 dni... hehe też miała trzy pacjentki w domu

Moja mama właśnie mówiła że max 10 dni... hehe też miała trzy pacjentki w domu

Ostatnia edycja:
No kochana to źle dajesz, bo powinno się na odwrót - przed podaniem antybiotyku, gdzieś właśnie na pół godziny przed. Jak najpierw zarzucisz antybiotyk, to brzuszek nieprzygotowany, a wcześniejsze podanie osłonki troszkę go ochroni.:-):-)
Lekarz bb: asiacur, hehehe
Lekarz bb: asiacur, hehehe
reklama
Paula21
Grudzień '07
Czytam właśnie na necie i różnie piszą...
Idę spać bo o 7 Amelka przyjdzie... ło matko jutro horror do 17...
Dobrej nocy!!!

Idę spać bo o 7 Amelka przyjdzie... ło matko jutro horror do 17...

Dobrej nocy!!!
Ostatnia edycja: