reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Grudzień 2007 - wątek główny!!!

reklama
"no nic nie poradzę, trza się w cierpliwość uzbroić, chociaż podejrzewam, że @ przyjdzie, bo tak mnie brzuch boli jakby miał zaraz eksplodować :tak:Ale co by nie wyszło to i tak będzie dobrze :tak:"

Kurczę Kaśka normalnie wyjęłaś mi te słowa z ust. Ja od rana tak się czuję a teraz to już taka masakra że chyba rzeczywiście zaraz eksploduję

Ja się robi te cytaty aby wyskakiwały w takich fajnych ramkach????????????? HEEEEEEEEEEELP!!

PS: A kto to był ten Poranek?? Zdążyłam tylko doczytać że bardzo się zbulwersowała??

Baśka jak chcesz cytować to klikasz po danym postem cytuj i już... Możesz wyciąć co Ci nie pasi ;-)

Jak nie wiesz kto to jest Poranek to czytaj uważniej... :nerd::tak::-)

Kasiamaj jedziemy do Spychowa ;-)

Kata ja nie elcia ale powiem Ci że u mnie prawko kosztuje tak 1000-1300. A ma znów zdrożeć... :baffled: Ja bym bardzo chciała zrobić ale ciągle brakuje kaski... :zawstydzona/y:

Rozbawiłaś mnie tą wanną :-D ale sprawdzaj, sprawdzaj... oby tonęły... :-D:-D:-D

Ewedja wiesz że zawsze tęsknimy a nie zawsze o tym piszemy :-D

Rozpaliłam w piecyku... Jak fajnie cieplutko... :-):-):-)

Hej, hej.
Przed chwilką wróciłam od siostry z restauracji i pierwszy raz w życiu odważyłam się zjeść krewetki. W smaku bardzo smaczne ale konsystencja okropna i więcej nie zjem z tegoż powodu.

Dzieciaki śpią a ja czekam na YCD.

ooo paula dzięki za odp.! ja się boję iść bo kiedyś w narzeczeństwie t. tak mnie uczył jeździć, że zaparkowałam między samochodami rozwalając teściowi chłodnicę w mercedesie beczce :-D wjechałam idealnie ale z impetem uderzając o krawężnik z przodu :-D a beczki hamulec ręczny mają od prawej strony kierowcy :rofl2:
i od tego czasu mam stracha :baffled:
weroniczka a jaka to konsystencja? ja za owocami morza nie przepadam choć nie jadłam :rofl2: zacofana jestem: nie wiedziałabym co zjeść a co odrzucić :-D
kasia podesłałabym ci :-)

reklama
Do góry