reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Grudzień 2007 - wątek główny!!!

Aga, Dota, generalnie Filip ma już swój pokój. U niego nic nie będę robić. Złożymy tylko łóżeczko i wyniesiemy nasze łóżko. A malować będę naszą ala sypialnię. Ale jak przyjdzie łóżko i wszystko poutawiam, to się pochwalę, a co...
Jutrzenka, sosnowe podwójne... O ile coś ci to mówi, hehehe... Takie:
Zdjcie
Podobne jak Kasiamaj kupiła dla Kubusia.

reklama
Asia bardzo fajne to łózko:tak: i pojemnik na posciel jest i miejsce dla rodzenstwa Fifka;-)
no i czekamy na fotki:tak:
ranyyy ale uplanie:cool2: a to dopiero poczatek wakacji:szok:
a my mamy mieszkanie sloneczne i swieci nam az do wieczora:-D

Asiu-super łóżko-widzę że sie zdecydowałaś -a jak w praktyce???
Dotka-edytowałam tylko to dlaczego teściowa do nas wpada.
co do filiżanek to jest stojak na kubki-ale bez talerzyków -chyba ze taki jak mam..nie wiem czy widziałaś-ale my dostaliśmy już w komplecie -co do kojca...hm...pomyślę....:-D-dobry pomysł.

teściowa usypia Kubulka -J mecz ogląda a ja mam chwilkę.
jutro to nie wiem czy bedę -bo tak głupio.........

Kasia taaa głupio głupio:-D musisz pokazać tesciowej jaka z Ciebie gospodyni....tak wiec do kompa nawet nie podchodz;-) najwyzej jak bedzie z Kubusiem za domem, to szybko wskoczysz na góre-uwazaj na krete schody i do sypialni frrruuuu i na bb;-)

a dziewczyny co???? leniwce pospolite? hihi;-):-p:cool2:;-)

Wpadłam poczytać co u Was i czy Kaśka przypadkiem już nie w pojedynkę a tu proszę w południe o lodach:szok:. Ale fajnie :-):-) a mnie nie było :-:)-( ja walczyłam na drugim sklepie no ale prawie już wszystko gotowe na czwartkowe otwarcie. Także trzymać mi tu mocno kciuki za powodzenie ;-);-).

Paula ja też jestem jak najbardziej za dziewuszką ale mamy jakieś przeczucie że to chłopak. Szczerze mówiąc wszystko mi jedno, byle tylko było wszystko dobrze, nie było powtórki z Alexem no i żeby po 3 dniach wrócić do domku. Chociaż rozważam poród w klinice w Bielsku, gdzie jak jest wszystko dobrze i poród odbył się naturalnie to puszczają do domu po 12 max 24 godz.
Zresztą zobaczymy. Jeszcze kawał czasu.

Wybaczcie że nie odp każdej z osobna ale jakieś pół godz temu wróciliśmy z podwórka, Alex już śpi, D ogląda mecz a ja marzę o kąpieli i jedzonku. Strasznie mi w brzuchu burczy:zawstydzona/y:.

Miłego wieczorku i Dota pamiętaj cuda się zdarzają:cool2:kto wie może przez loda też się da;-);-).

Dotka nie leniwce - ja głodomor!!!

a idz Basia zjedz kobieto!!! i to duzo!!! nie zaluj sobie:-):-)
i oby Cie mdlości złapały ( a to pisze z dobrego serca-mi lekarz mowił: "im wieksze mdłosci tym mocniejsza ciąża")
a z tymo lodami-to widze,ze upał zle na was, nas wpływa....no bo jak??? ze niby do zoładka...potem do jeszcze nizej....o matko...wole nie myslec co Wy wyprawiacie:-D:-D:-p:-p

ide sobie kieliszek czegos mocniejszego wypic...hihi....a potem te lody tam zobacze czy posmakuje....:-p

paaaaaaa:-):-):-)

Boshe zboczenice!!! :szok::szok::szok: Przecież wiecie że ja chłopa w domu nie mam od pn. do pt. :no: A wy mi tu takie teksty walicie! :-D:-D:-D

Lody truskawkowe robiłam! Takie do jedzenia łyżką!!! :-p Jutrzenka przepis dam na kulinarnym ;-):tak:

Poza tym to moje dziecko już śpi :-) Jutro jedziemy do mojej przyjaciółki :-) Rowerkiem oczywiście :-) ufff to jakieś 10 km w obie strony, ale co??? Damy radę :-) Tyrko rano muszę koła napompować :-):tak: Zjemy tam obiadek, i na 16 musimy być w domu bo klientkę mam wpisaną :-)

Lody mnie kuszą... :sorry2: takie pyszneee!!! :-p:-p:-p chyba idę po troszkę... :tak:

witam
ale się jakoś nie wyspałam , coś mi się śniło całą noc:baffled: oczy mam zapuchnięte:szok::szok::szok:
paula- to udanego wypadu rowerowego:tak::tak::tak:
asia- fajne łóżko, a do czego służy ta dolna część? też do spania?
dota- no i jak tam lody?:-p
basia- to widzę że interes dobrze idzie, oby tak dalej

reklama
dzien dobry:-);-):-);-)

Paula to fajny macie dzis dzien;-) udanej wyprawy!;-):-)
yyy Aga lody jak lody;-);-) całkiem,całkiem;-)
Basia to jutro te kciuki,nooo dooobra moge się poswiecic i troche potrzymam;-):-)

a my juz w domku, na placu zabaw jak to na placu...teraz mały zasypia...zjemy obiadek i jedziemy na plazę:-):-):-) wezme wiecej jedzonka i posiedzimy do wieczora:-) nie ma co siedziec w domku:-)

miłego dniaaa!!!!paaaaaaaaaaaaaa:-):-):-):-)

Do góry