elcia12
Grudniowa mama Oliwii
hej hej
heheh imprezka u DOTKÓW hehe
ANECZKA 100 lat dla mezusia mojemu tez 20 pyknie na koniec pazdziernika
AGA jezeli masz posprzatane to wpadaj do mnie napewno po sprzataniu mojego m urodzisz hehehe
KATKA 100 latek
a my tez długo dystansowcy w sierpniu 9 latek minelo jeny jak to zzleciało a razem to tylko 10 heheh szybko sie chajtnelismyco???(niewiem czy h czy ch ???)
jeny ja jestem wykonczona normalnie przyciełam komara budze sie a mala wtulona oglada bajki
na podworku zimnica dzisz szzyby skrobalam bo T zostawił auto na podworku wrrrrrr
co porabiacie???
heheh imprezka u DOTKÓW hehe
ANECZKA 100 lat dla mezusia mojemu tez 20 pyknie na koniec pazdziernika
AGA jezeli masz posprzatane to wpadaj do mnie napewno po sprzataniu mojego m urodzisz hehehe
KATKA 100 latek
a my tez długo dystansowcy w sierpniu 9 latek minelo jeny jak to zzleciało a razem to tylko 10 heheh szybko sie chajtnelismyco???(niewiem czy h czy ch ???)
jeny ja jestem wykonczona normalnie przyciełam komara budze sie a mala wtulona oglada bajki
na podworku zimnica dzisz szzyby skrobalam bo T zostawił auto na podworku wrrrrrr
co porabiacie???

tak ze jak macie taki sklep gdzies niedaleko to na serio warto bo jest duzy wybór dla dzieciakow i duze przeceny.
Tesciowa, wojki, ciotki i kuzynki poszli.UFFF umeczylam sie dzis okrutnie ta impreza choc wszystko bylo kupione gotowe(tylko jakies ciasto i torcik). Wkurzalo mnie wszystko jakos.No ale teraz Bartek pojechal po pizze z zielonym pieprzem i bedzie git
;-)