reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Grudzień 2007 - wątek główny!!!

hej

ufff..przebrnęłam przez posta Jutrzenki-oj..ale Ci zazdroszczę kobito...:tak::-);-) ja to pewnie nigdy nie polecę..tak się boję -musiałabym najpierw nieźle sie nawalić :-D:-D:-D żeby wsiąść do samolotu.teraz czekamy tylko na fotki....:tak::tak::tak:
Alex-no wiesz...czemu tak naszą Dotkę chcesz maltretować...:szok::-D:-p
Viki-nie bój żaby-obronimy Cię.;-) powiem Ci wracając jeszcze do tych testów..pierwsze jakie Kuba miał robione wyszły właśnie w klasie "1" teraz w "O" i tak jak usłyszałam od pani alergolog...wszystko może się pozmieniać...moze u Was też na "0" -wkę spadnie.:tak::tak::tak:
Aga-hmmm...może dziś jeszcze...co???;-)

no-chyba polecę się umyć......
jakaś zmęczona jestem.....
dobranoc.

jutro jedziemy do dziadków może zaglądnę do Was z kompa sis.....
buziaki.;-):-):-p

reklama
Hej!

Ja się tylko witam wieczorową porą i zmykam bo D zaraz będzie w domku :-)

Mała na niego czeka... :-)

Jutrzenka czytam że urlop udanyyy... :-) fajnie!!! I też wołam: FOTY!!!

Aga coż Ci doadzę? To co mi pomogło Ty masz zabronione (o ile dobrze rozumiem)... U nas sex i od razu >po< dostałam skurczy... mała urodziła się ok 20h od kąd się zaczęły ;-)

Może jutro skrobnę więcej jak D pojedzie na meczyk ;-)

Dobrych nocek!!!

No to udanej podrozy Alex.Postaramy sie tu jakos utrzymac porzadek;-)
U nas imprezka udana, cale jedzenie poszlo:szok: a bylo tak duzo ,ze balam sie ,ze tydzien bedziemy jesc.Tylko troche mi snu brakuje teraz bo poszlam spac o 1szej a o 7mej pobudka juz.No ale co tam raz sie tylko mozna tak postarzec ;-)
Dobra ide kawusie sobie zrobic.
Aga a ty jak?

hej
jeszcze jestem:-)
wysprzątałam dom i nic:dry: już nawet Łukasz przemawia mi do brzucha zaraz zacznie podejrzewać że z tym dzidziusiem to jakiś żart bo miał być już niedługo a tu nie ma i nie ma:dry: ja nie wytrzymam do 10:angry::angry::angry:
jutrzenka- ech też ci zazdroszczę tych przeżyć, musiało być super:tak::tak:
paula- niestety pomarzyć sobie mogę:-(
alex- udanej podróży

Hej...:-)
Zajechalismy. Podróż bez problemów. I chyba nawet cieplej jest niż w Uk.:-)

Ale tutaj cichutko...:szok:
No tak, jak to weekend....:sorry:

Aga- no może nie będziesz musiała czekać aż do 10-ego.:cool:

hej!:-):-):-)

tak pogoda piekna to wszyscy za domem;-):cool2:

Alexia no super,ze doejchałas babooo:-p:-p;-)

Viki Viki Ty zmijo-sssssssss.....lepiej napisz jak zrebak:-p;-) chyba,ze macie cos innego:szok::-p

spoko spoko Aga to juz bliskooo a moze juz???;-)

Aneczka bylismy wczoraj blisko Ciebie;-);-) tylko pomachałam Ci z auta;-)

mały spi, wstanie to jedziemy znowu nad morze...trzeba korzystac z takiej pogody:-):-):-)

narka ciotki klotki!!!!!!!! miłegoooo....:-):-):-):-)

reklama
hej

ja dziś choć to niedziela miałam pracowity dzień-wczoraj przywieźliśmy sobie pigwę na soki i dziś obierałam,wypestkowałam,i mam zamiar soki zrobić....

jutro jedziemy z małą na kontrolę bioderek.

zabieramy też Kubę...(bo na początku był plan żeby go zostawić w przedszkolu) ale doszliśmy dop wniosku że go zbieramy bo po tyg.nieobecności mógłby tęsknić a my nawet nie moglibyśmy od razu po niego przyjść i jeszcze bardziej by sie wystraszył.
tak więc jedzie z nami...
może jak nam czasu wystarczy to zabierzemy go do "małpiego gaju"

dobra lecę popakować rzeczy na jutro....

Aga-nie denerwuj się...będzie dobrze.:tak:;-)
Dotka-wiesz...??? my to nie wiem (no chyba że sie coś zmieni..może coś Krystki wymyslą???)-Wy mieliście wpaść.
Alex-witaj w Polandii....:-):tak::-p
Anka-widzisz jakie Ci się głodomory trafiły...:-p:-p:-p
Paula-jak po meczyku???miałaś skrobać coś tam...:-D:-p

dobra dziołszki -lecę bo się nei wyrobię.
papapapa-do jutra--wpadnę wieczorem -bo nie wiem kiedy wrócimy....

Do góry