tez tak mamA ja mam bardzo delikatnie żółtą otoczkę wokół pępka/czy tam pępek nawet, ale widziałam takie u wielu kobitek w ciąży i sądzę, że to normalne.
reklama
luuuzna
Mama Alanka
NO mi napisali ze wskazana kontrola a tez po 75 g glukozy?
Tak 75 g
G
Georgina
Gość
Wiecie ja się też czasem boję żeby mi kiedyś nie podmienili hehe. Dobrze, że jak idę oddać mocz to babka przy mnie nakleja na mocz moje dane. Ale z krwią to różnie bywa

mea_osi
Mea, Agatka, Gabi i Mati
Mea - pokrowce poszyte? Fatelik odeslany ? gosc cos odpisal?
polowa pokrowca zrobiona /i nawet lepiej mi to wyszlo niz poprzednio
fotelik nie odeslany bo pan jakos nie moze sie zdecydowac na jaki adres mam go wyslac /inny jest na allegro, inny na przekazie z paczki ktora odebralam a jeszcze inny w danych do przelewu!!/ czekam na maila z informacja i moze jutro wysle ... przestalam z nim rozmawiac tel bo potem w pertraktacjach o kase potrzebuje potwierdzenie "na pismie" jakie sa ustalenia wiec bezpieczniej to robic mailem ... pan dzwonil dzis 4 razy ale mu napisalam smsa ze mam uszkodzony glosnik i nie moge rozmawiac
o wlasnie doszedl mail - bosz jaki pan jest oburzony ze ja wogole cos od niego chce !! ale stawiam sprawe jasno i wyraznie ze cekam tylko na adres a potem na kase na koncie ...
po 4 dniach prob dodzwonienia sie do paniusi od poscieli /zakupionej 2 tyg temu/ w koncu zadzwonilam na nr jej meza i mnie poinformowala ze wyslala paczke w poniedzialek - jak sie domyslalam paczka ekonomiczna wiec moze isc piechota z tego jedrzejowa ... no ale kuriera mam spoko, zadzwonilam i powiedzial ze ma dla mnie pake i dowiezie popoludniu ... faktycznie paczka jest
ale ...przescieradelka flanelowe /rewelacyjne jakosciowo :-)/ mialy byc biale i kremowe, sa dwa kremowe ...

rozek "z kokosem" mial byc usztywniany a przyszedl miekki /tu wqrw
/ wiec pozwolilam sobie zadzwonic do pani z pytaniem czy dosle mi usztywniany bo za taki zaplacilam czy odda mi kase /roznice w cenie miekkiego i usztywnianego - chyba 6 zl/ powiedziala ze pomysli <buahahahaha>mea_osi
Mea, Agatka, Gabi i Mati
taaaa a moze jej sie ryply probowki jeszcze i druga oznaczyla jako 3 a 3 jako 2... trudno wyczuc.
nie wiem gdzie to slyszalam ze niby po 2h jest wyzszy wynik przy 75g glukozy ...
mea_osi
Mea, Agatka, Gabi i Mati
Wiecie ja się też czasem boję żeby mi kiedyś nie podmienili hehe. Dobrze, że jak idę oddać mocz to babka przy mnie nakleja na mocz moje dane. Ale z krwią to różnie bywa![]()
u nas w labo naklejaja kody kreskowe na fiolki ... raczej sie nie myla
G
Georgina
Gość
Matko Boża, ale Ty masz jazdy ostatnio z tym allegro. Ja dziś też kupiłam rożek z kokosem, usztywniany.rozek "z kokosem" mial byc usztywniany a przyszedl miekki /tu wqrw/ wiec pozwolilam sobie zadzwonic do pani z pytaniem czy dosle mi usztywniany bo za taki zaplacilam czy odda mi kase /roznice w cenie miekkiego i usztywnianego - chyba 6 zl/ powiedziala ze pomysli <buahahahaha>
G
Georgina
Gość
Co serwujecie na kolacje?
Ja mam strasznego smaka na pizzę. No ale że Mój w pracy do 22 to sama jej nie zjem. Więc sobie zrobię chlebuś z golonką z puszki. Ciekawe czy lubicie
No i zmykam zaraz na Na wspólnej
Wreszcie koniec nauki na dziś. Na jutro zostało tylko 25str A4 i w sobotę powtarzanie całości a w niedzielę zaliczenie i tyle.
reklama
mea_osi
Mea, Agatka, Gabi i Mati
Matko Boża, ale Ty masz jazdy ostatnio z tym allegro. Ja dziś też kupiłam rożek z kokosem, usztywniany.
wiesz bo do allegro wbrew pozorom trzeba duzej cierpliwosci ... jak by ta paczka przyszla wczoraj to bym si epewnie tylko rozryczala i na tym bylby koniec ... dzis mam iscie bojowy nastroj i bojowo podchodze do rzeczy ... mam nadzieje ze dzieki temu cos uda mi sie wywalczyc !!