reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Grudzień 2009

reklama
Wiecie ja się też czasem boję żeby mi kiedyś nie podmienili hehe. Dobrze, że jak idę oddać mocz to babka przy mnie nakleja na mocz moje dane. Ale z krwią to różnie bywa:p:p

Bać się trzeba:-D
Ja jutro do lekarza idę. Muszę zaświadczenie dostać, że jestem w ciąży:laugh2: Na wf potrzebuję...i na dodatek muszę się stawić przed komisją lekarską i udowodnic im, że dzidzia jest we mnie

Mea - pokrowce poszyte? Fatelik odeslany ? gosc cos odpisal?

polowa pokrowca zrobiona /i nawet lepiej mi to wyszlo niz poprzednio :)/ reszta moze jutro albo wieczorkiem jeszcze /troche plecki daja sie we znaki/

fotelik nie odeslany bo pan jakos nie moze sie zdecydowac na jaki adres mam go wyslac /inny jest na allegro, inny na przekazie z paczki ktora odebralam a jeszcze inny w danych do przelewu!!/ czekam na maila z informacja i moze jutro wysle ... przestalam z nim rozmawiac tel bo potem w pertraktacjach o kase potrzebuje potwierdzenie "na pismie" jakie sa ustalenia wiec bezpieczniej to robic mailem ... pan dzwonil dzis 4 razy ale mu napisalam smsa ze mam uszkodzony glosnik i nie moge rozmawiac :) wiec laskawie odpisal na maila /raz ... na kolejnego czekam/

o wlasnie doszedl mail - bosz jaki pan jest oburzony ze ja wogole cos od niego chce !! ale stawiam sprawe jasno i wyraznie ze cekam tylko na adres a potem na kase na koncie ...

po 4 dniach prob dodzwonienia sie do paniusi od poscieli /zakupionej 2 tyg temu/ w koncu zadzwonilam na nr jej meza i mnie poinformowala ze wyslala paczke w poniedzialek - jak sie domyslalam paczka ekonomiczna wiec moze isc piechota z tego jedrzejowa ... no ale kuriera mam spoko, zadzwonilam i powiedzial ze ma dla mnie pake i dowiezie popoludniu ... faktycznie paczka jest :cool2: ale ...
przescieradelka flanelowe /rewelacyjne jakosciowo :-)/ mialy byc biale i kremowe, sa dwa kremowe ... :no::crazy:
rozek "z kokosem" mial byc usztywniany a przyszedl miekki /tu wqrw :wściekła/y:/ wiec pozwolilam sobie zadzwonic do pani z pytaniem czy dosle mi usztywniany bo za taki zaplacilam czy odda mi kase /roznice w cenie miekkiego i usztywnianego - chyba 6 zl/ powiedziala ze pomysli <buahahahaha>

rozek "z kokosem" mial byc usztywniany a przyszedl miekki /tu wqrw :wściekła/y:/ wiec pozwolilam sobie zadzwonic do pani z pytaniem czy dosle mi usztywniany bo za taki zaplacilam czy odda mi kase /roznice w cenie miekkiego i usztywnianego - chyba 6 zl/ powiedziala ze pomysli <buahahahaha>
Matko Boża, ale Ty masz jazdy ostatnio z tym allegro. Ja dziś też kupiłam rożek z kokosem, usztywniany.

Co serwujecie na kolacje?:p Ja mam strasznego smaka na pizzę. No ale że Mój w pracy do 22 to sama jej nie zjem. Więc sobie zrobię chlebuś z golonką z puszki. Ciekawe czy lubicie:p No i zmykam zaraz na Na wspólnej:) Wreszcie koniec nauki na dziś. Na jutro zostało tylko 25str A4 i w sobotę powtarzanie całości a w niedzielę zaliczenie i tyle.

reklama
Matko Boża, ale Ty masz jazdy ostatnio z tym allegro. Ja dziś też kupiłam rożek z kokosem, usztywniany.

wiesz bo do allegro wbrew pozorom trzeba duzej cierpliwosci ... jak by ta paczka przyszla wczoraj to bym si epewnie tylko rozryczala i na tym bylby koniec ... dzis mam iscie bojowy nastroj i bojowo podchodze do rzeczy ... mam nadzieje ze dzieki temu cos uda mi sie wywalczyc !!

Do góry