23marta
Trójpak ;)
tez tak mamA ja mam bardzo delikatnie żółtą otoczkę wokół pępka/czy tam pępek nawet, ale widziałam takie u wielu kobitek w ciąży i sądzę, że to normalne.
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
tez tak mamA ja mam bardzo delikatnie żółtą otoczkę wokół pępka/czy tam pępek nawet, ale widziałam takie u wielu kobitek w ciąży i sądzę, że to normalne.
NO mi napisali ze wskazana kontrola a tez po 75 g glukozy?
Mea - pokrowce poszyte? Fatelik odeslany ? gosc cos odpisal?
ale ...

/ wiec pozwolilam sobie zadzwonic do pani z pytaniem czy dosle mi usztywniany bo za taki zaplacilam czy odda mi kase /roznice w cenie miekkiego i usztywnianego - chyba 6 zl/ powiedziala ze pomysli <buahahahaha>taaaa a moze jej sie ryply probowki jeszcze i druga oznaczyla jako 3 a 3 jako 2... trudno wyczuc.
Wiecie ja się też czasem boję żeby mi kiedyś nie podmienili hehe. Dobrze, że jak idę oddać mocz to babka przy mnie nakleja na mocz moje dane. Ale z krwią to różnie bywa![]()
Matko Boża, ale Ty masz jazdy ostatnio z tym allegro. Ja dziś też kupiłam rożek z kokosem, usztywniany.rozek "z kokosem" mial byc usztywniany a przyszedl miekki /tu wqrw/ wiec pozwolilam sobie zadzwonic do pani z pytaniem czy dosle mi usztywniany bo za taki zaplacilam czy odda mi kase /roznice w cenie miekkiego i usztywnianego - chyba 6 zl/ powiedziala ze pomysli <buahahahaha>
Matko Boża, ale Ty masz jazdy ostatnio z tym allegro. Ja dziś też kupiłam rożek z kokosem, usztywniany.