reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Grudzień 2009

Witam:)
juz po usg, jak dobrze że wszystko jest oki:) wczoraj tak się wystraszyłam że byłam już gotowa do szpitala jechać, miałam dziwne 3 skurcze, ale takie mocne że szok, potem mały ruszał się całkiem normalnie i spokojnie,a dzisiaj gin mówił że to może od tego że Filipek przekręcił się już główka na dół:) także teraz jestem już spokojna, szyjka w normie, łożysko też, także mogę odetchnąć z ulgą:)

reklama
Witam:)
juz po usg, jak dobrze że wszystko jest oki:) wczoraj tak się wystraszyłam że byłam już gotowa do szpitala jechać, miałam dziwne 3 skurcze, ale takie mocne że szok, potem mały ruszał się całkiem normalnie i spokojnie,a dzisiaj gin mówił że to może od tego że Filipek przekręcił się już główka na dół:) także teraz jestem już spokojna, szyjka w normie, łożysko też, także mogę odetchnąć z ulgą:)
No to cudnie:-) Kurcze, że też te dzieci wiedzą kiedy się obrócić:-)

Ale znów piszecie!!!
Akurat jak wybrałam się do teściowej ziemniaki przecisnąć przez maszynkę na placki ziemniaczane:-) Ręcznie bym się w życiu nie męczyła;-)

Marzka bardzo mi przykro z powodu Babci:-(
Pamiętam jak moja umarła........

Dagmar daj szybko znać jak córcia!
Najgorsze co może być to chore dziecko:no:

Nessi u nas na jęczmień ponoć pomaga jak ci ktoś z zaskoczenia napluje do oka:-):-):-)
Na szczęście jeszcze w życiu tego nie miałam;-)

Mea jak się uda to będę miała jeszcze przed samym porodem usg ale jak np urodzę prędzej to dupa.....

a ja juz po obiedzie, placki upieczone mimo tego ze smierdzialo w kuchni masakrycznie i gardlo mi siada !! zadzwonilam przed chwila do gina i placze mu ze mam zorane gardlo od farby olejnej i nic na to nie pomaga !! i wiecie co on m i kazal zrobic ?? schlodzic WODKE!!! i lyknac pol kieliszka ale tak zeby przeplukac gardlo !!! ja wiem ze to pomaga /stosowalam ta kuracje niejednokrotnie i jest bardzo skuteczna w takich sytuacjach/ ale zeby lekarz kazal mi wodke w ciazy pic ??!!??!!?? masakra !! zapytalam sie czy on sie nie pomylil bo ja chyba w ciazy jestem a on mi na to czy ja sie nie pomylilam bo on chyba jest lekarzem !! :)
no wiec lyknelam !! mezowi sie nie przyznam bo mnie ubije!! on mi lyka piwka nie chce dac !!

a ja juz po obiedzie, placki upieczone mimo tego ze smierdzialo w kuchni masakrycznie i gardlo mi siada !! zadzwonilam przed chwila do gina i placze mu ze mam zorane gardlo od farby olejnej i nic na to nie pomaga !! i wiecie co on m i kazal zrobic ?? schlodzic WODKE!!! i lyknac pol kieliszka ale tak zeby przeplukac gardlo !!! ja wiem ze to pomaga /stosowalam ta kuracje niejednokrotnie i jest bardzo skuteczna w takich sytuacjach/ ale zeby lekarz kazal mi wodke w ciazy pic ??!!??!!?? masakra !! zapytalam sie czy on sie nie pomylil bo ja chyba w ciazy jestem a on mi na to czy ja sie nie pomylilam bo on chyba jest lekarzem !! :)
no wiec lyknelam !! mezowi sie nie przyznam bo mnie ubije!! on mi lyka piwka nie chce dac !!

Hehhee ale Ci zazdroszczę:tak: Jak lekarz kazał to tzreba słuchać:-)

reklama
No i zdania podzielone;-) ale każdy lekarz ortopeda powie, że krzywde można zrobić dziecku chwytając za nóżki. :-(
My mamusie, położne nawet biorąc za nóżki robimy to delikatnie,z wyczuciem, natomiast pozostałych członków rodziny radze uczyć, żeby rączkę pod pupcię kładli:tak: ostatnio jak zobaczyłam, jak kolega przewija swoją córcię, chwycił ją za nogi jak królika:szok: I jeszcze zdziwiony był, ze mu się uwagę zwraca:no:
ja własnie Bartkowi będę kazała z ręką pod pupcią.. on w ogóle ma takie łapska ze sie boje że wyczucia nie będzie miał.. a dzidzius taki malutki..

Do góry