Czesc laski !
Kurcze mnie dzis tez jakos głowa muli ....pogoda nie zaciekawa za oknem bleeeeee,ale dzis juz musze isc na spacer troche swierzym powietrzem pooddychac ! A zreszta zaczeły sie wakacje i mały rozniesie mi chate jak nie wyjdziemy.Moze mi sie lepiej zrobi!
Ale zescie sie napisały !!!!!!!! Niewiem czy wszystko spamietałam !
Emwu - tego nie dało sie zapomiec !!!
Gratuluje chłopaczka !!!! Nastepne jajka w domku ....he he he ...podejrzewam ze u mnie tez tak bedzie ,bo jakos czuj na boya mnie nie opuszcza od poczatku ciazy ahahhaha !!!! Kurde jak ja bym chciała tez juz znac pleć.
Dziewczyny ja mysle ze z tymi badaniami to poprostu zalezy od lekarza ,jedni wola przeprowadzic takie badanie inni nie.Jezeli kogos to tak bardzo nurtuje moze zrobic sobie takie badanie na wlasna reke. U mnie naprzykład moj gin z Patrykiem przeprowadził wszystkie badania ,z racji tego ze to moja pierwsza ciaza itp , teraz nie widział potrzeby aby przeprowadzic te badania,powiedział"rodzisz zdrowe dzieci ,jestes młoda a w rodzinie nie ma zadnych przypadkow choroby ,wiec nie widze potrzeby robienia." Ufam mu i wiem ze wie co robi.Uratował moje dziecko z pierwszej ciazy .Ja jestem spokojna mimo iz nie miałam w tej ciazy robionch badan ,stwierdzajacych wady genetyczne.
Co do płci ....kurcze ja bym chciała dziewuszke ,sukieneczki ,warkoczyki tip ahhaha ....ale tylko dlatego ze mam juz male jajka w domku.Jednak czuje ze bedzie chłopak i wcale sie tym nie smuce
Lilijka - marsz do lekarza ,czy ty aby napewno masz dobre wyniki krwi????
poczytaj Specjalista radzi - Omdlenia w ciąży
01carolla witaj z nami