Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
) narazie mam zmniejszoną dawkę do 1 x 1 i powoli mam juz go odstawiać...Nie mniej jednak boję się żeby wszystko było dobrze...A dzisiejszej nocy to się najadłam strachu
!!! Męża nie ma do piatku w domu- jestem sama z synkiem . Jednak jakoś sie zwlekłam z tego łóżka aby dojśc do kuchni po No-Spę forte ( od dzisiaj No-Spa będzie leżała w sypialnu- przy łóżku) ..myślałam, ze nie dojdę, bo z tego bólu( jak sądzę) zrobiło mi się słabo.... Jezu! Ledwo doczłapałam się do kuchni- otworzyłam okno...i tak siedziałam ze spuszczoną głową... Wzięłam tę No-Spę , zrobiło mi się lepiej, później ból przeszedł ale dzisiaj cały czas czuja takie pobolewanie w dole brzucha ...próbuje się dodzwonic do mojej gin, ale nie mogę...Będę próbowała dalej...Powiem szczerze...to było straszne...Nie mam pojęcia co to moglo być...
i nimi sie nacieszysz... a moze przy kolejnym dzieciaczku sie uda 

dzien dobry
Co do peracetamolu to ja biore. Lekarka powiedziala ,zeby nie brac jak nie trzeba ale jak jest goraczka, choroba lub bardzo bardzo silny bol to mozna wziasc nawet do 3 tabletek na dobe - ale tylko peracetamol. Ja wiec biore jak mnie boli. Jak juz pol dnia nie przestaje to jedna wezme . Choc troszke ulgi to przynosi.
I jeszcze zdradze Wam sekret , ze jak boli glowa w nocy to tuz przed snaem pomaga ...................orgazm
. Powaznie. Wtedy bol mija jak reka odjal
![]()

Mierze tez na wysokosci kosci biodrowych- tam tez jest ciutek wiecej. Obwod piersi ( +1) , tylek w najszerszym miejscu i bicol- ciagle bez zmian. Zaczelismy mierzyc w 5 tygodniu. Chyba doloze jeszcze uda zeby miec szerszy obraz :-)Lilijka - jak wloski nie rosna to podobno dziewczynka.
Co do czuja to ja i cala moja rodzina miala czuja na dziewczynkehi hi.Bylam 100% pewna ze bedzie corcia
.
Tylko jedna babka spytala mnie o wlosy i powiedziala ze to na chlopca. Ja poprostu nie nadazam z goleniem.