reklama

Grudzień 2009

reklama
ja slyszalam o plewce tyle zlego co dobrego :) znam go osobiscie (przez Kube - jego syna) i jest z niego bardzo zyciowy czlowiek :) i to duuuzy plus :) a i o moim lekarzu tyle slyszalam ze glowa mala :) ale najwazniejsze to miec zaufanie do tego kto cie prowadzi :)

ja bede rodzic w raciborzu bo tam pracuje Rozalski :) co do szpitala w rybniku nie mam zdania .. .szczerze to nawet nie wiem czy ktos z moich znajomych rodzil w rybniku :) ale tu dziewczyny sa z okolic i pisaly rozne rzeczy :)

na 'piwko' ... wszystko jest mozliwe :)
Plewka prowadził moją przyszła teściową jak była w ciąży z moim przyszłym mężem ;-D dowiedziała się juz po tym jak sama u niego byłam.. ale nie powiem.. lżej mi się zrobiło skoro wiem że dobrze prowadził teściową ;)

do porodu daleko.. więc jest czas.. ;)
teraz tylko cieszyć się drugim trymestrem ;D

Plewka prowadził moją przyszła teściową jak była w ciąży z moim przyszłym mężem ;-D dowiedziała się juz po tym jak sama u niego byłam.. ale nie powiem.. lżej mi się zrobiło skoro wiem że dobrze prowadził teściową ;)

do porodu daleko.. więc jest czas.. ;)
teraz tylko cieszyć się drugim trymestrem ;D

no drugi trymestr najfajniejszy :)
ja tym czasem jade do miasta wydac kilka zlotych :) musze rossmana nawiedzic i wskoczyc do pasmanterii :)
do pozniej :)

Dziewczyny czy u Was tez jest tak goraco?????? Matko ja płyne !!!!!
Trzeba wkoncu stroj zakupic ,bo mały juz marudzi ze pogoda a on sie meczy bez kapania na basenie ahhahaha :) NO nic w poniedzialek chyba juz cos kupie bo ten z tamtego roku to na jednego cycka se moge nałożyc teraz :szok:

U mnie też w dodatku parno jak diabli ....
Nie lubię lata, nigdy za Nim nie przepadałam, uwielbiam umiarkowane temperatury, nie takie przez które człowiekowi się wydaje, że pływa w swoim pocie :(

Żeby chociaż wiaterek chłodny wiał, a tu ........... nic. Istny zaduch.

reklama
Dziewczyny czy u Was tez jest tak goraco?????? Matko ja płyne !!!!!
Trzeba wkoncu stroj zakupic ,bo mały juz marudzi ze pogoda a on sie meczy bez kapania na basenie ahhahaha :) NO nic w poniedzialek chyba juz cos kupie bo ten z tamtego roku to na jednego cycka se moge nałożyc teraz :szok:
ja tylko głowe wysadziłam za okno i zwątpiłam.. a jak pomyślę o tej męczarni przy kuchni .. :baffled: akurat do południa mi w niej świeci a ja przy gorącym piecu./..:baffled::angry:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry