joanna82
Mama Patryka i Filipka
Masz racjeale najwazniejsze to miec zaufanie do tego kto cie prowadzi![]()
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Masz racjeale najwazniejsze to miec zaufanie do tego kto cie prowadzi![]()
Plewka prowadził moją przyszła teściową jak była w ciąży z moim przyszłym mężem ;-D dowiedziała się juz po tym jak sama u niego byłam.. ale nie powiem.. lżej mi się zrobiło skoro wiem że dobrze prowadził teściowąja slyszalam o plewce tyle zlego co dobregoznam go osobiscie (przez Kube - jego syna) i jest z niego bardzo zyciowy czlowiek
i to duuuzy plus
a i o moim lekarzu tyle slyszalam ze glowa mala
ale najwazniejsze to miec zaufanie do tego kto cie prowadzi
ja bede rodzic w raciborzu bo tam pracuje Rozalskico do szpitala w rybniku nie mam zdania .. .szczerze to nawet nie wiem czy ktos z moich znajomych rodzil w rybniku
ale tu dziewczyny sa z okolic i pisaly rozne rzeczy
na 'piwko' ... wszystko jest mozliwe![]()
Plewka prowadził moją przyszła teściową jak była w ciąży z moim przyszłym mężem ;-D dowiedziała się juz po tym jak sama u niego byłam.. ale nie powiem.. lżej mi się zrobiło skoro wiem że dobrze prowadził teściową
do porodu daleko.. więc jest czas..
teraz tylko cieszyć się drugim trymestrem ;D
jesteś z Rybnika?a ja z wodzisławia ;D
to miłego dnia i nie usmaż się na tym słońcuno drugi trymestr najfajniejszy![]()
ja tym czasem jade do miasta wydac kilka zlotychmusze rossmana nawiedzic i wskoczyc do pasmanterii
do pozniej![]()
a Ty skąd ;> i gdzie rodzisz ? ;pNo to wszystkie jesteśmy z tych samych okolic!!! A każda rodzi gdzie indziej!

ja tylko głowe wysadziłam za okno i zwątpiłam.. a jak pomyślę o tej męczarni przy kuchni ..Dziewczyny czy u Was tez jest tak goraco?????? Matko ja płyne !!!!!
Trzeba wkoncu stroj zakupic ,bo mały juz marudzi ze pogoda a on sie meczy bez kapania na basenie ahhahahaNO nic w poniedzialek chyba juz cos kupie bo ten z tamtego roku to na jednego cycka se moge nałożyc teraz
![]()
akurat do południa mi w niej świeci a ja przy gorącym piecu./..