reklama

Grudzień 2009

ja tylko głowe wysadziłam za okno i zwątpiłam.. a jak pomyślę o tej męczarni przy kuchni .. :baffled: akurat do południa mi w niej świeci a ja przy gorącym piecu./..:baffled::angry:
Nawet nie mów. W kuchni to można ducha wyzionąć. A za mną chodzi dzisiaj zupa kalafiorowa, więc się niebawem tam przenoszę. Ogólnie to ostatnio mam smaki na warzywa i owoce, jakoś mnie nie ciągnie do mięsa.

reklama
Nawet nie mów. W kuchni to można ducha wyzionąć. A za mną chodzi dzisiaj zupa kalafiorowa, więc się niebawem tam przenoszę. Ogólnie to ostatnio mam smaki na warzywa i owoce, jakoś mnie nie ciągnie do mięsa.
ja ostatnio usmażyłam sobie kalafiora.. wpierniczyłam go.. a zaraz za nim lody ;|
owoce i warzywa od poczatku pochłaniam jak głupia.. ;D
najbardziej kocham mojego jak przyjdzie z pracy widzi mnie na pół nagą w kuchni :-D i bez gadania zmywa gary ;-D i jak takiemu buzi nie dać :-)

NO u mnie wlansie tez masakra grzeje jak cholera.a obiad trzeba jakis nastawic,ja tez warzywa i owocki mniam lubie ....ale i mieskiem nie pogardze ahahahah :tak: Lubie w ciazy jesc !!!!

NO nic musze leciec do sklepu zakupy zrobic jakies ,i jak tu wyjsc w taki gorac.
Sniadanie zjadłam ale ja juz kurde głodna jestem :confused: Zakupie jakas bulke slodka :-D

NO u mnie wlansie tez masakra grzeje jak cholera.a obiad trzeba jakis nastawic,ja tez warzywa i owocki mniam lubie ....ale i mieskiem nie pogardze ahahahah :tak: Lubie w ciazy jesc !!!!

NO nic musze leciec do sklepu zakupy zrobic jakies ,i jak tu wyjsc w taki gorac.
Sniadanie zjadłam ale ja juz kurde głodna jestem :confused: Zakupie jakas bulke slodka :-D
jak coś słodkiego to i ja poproszę ;-D

jak coś słodkiego to i ja poproszę ;-D
NIe ma problemu zaraz ci cos podesle !
Kurde dziewczyny ostatnio moj brat powiedzial ze sie "nie wyjsciowa " zrobiłam ,hymmm patrzac teraz w lustro ....ehhh no chyba mial racje ,jakos tak sie pozmieniałam ,ze nie bardzo wygladam.haahhahaha A wlosy mi sie tak zaczeły przetłuszcac ze szok ,no codzienie musze myc bo zwariuje.!!!!

NO i zauwazylam ze myjac zeby dziasła krwawia mi strasznie ,no i krew z nosa tez zaczela sie pojawiac.To normalne w drugim trymescie ,ale mimo wszystko człowiek sie martwi ehhh.NO i matko boska wlansie zdałąm sobie sprawe ze mi juz leci 18 tydzien !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Woow jak szybko zleciało !

ja mam włosy świetne.. ;)
ale dziąsła to mi krwawią przy kazdym szczotkowaniu ;(

ale mi zaburczało właśnie ;o ;|

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry