reklama

Grudzień 2009

reklama
dokładnie, choc teoretycznie one powinny zniknąć po ciąży, ale po pierwsz brzydko wygląda, a po drugie słyszalam ze niektore dziewczyny mowily ze im nie poznikały

oj wygląda okropnie a i czasem nie znikają...mam znajomą, która właśnie dzięki opalaniu w ciąży ma dwie olbrzymie plamy na całych polikach...
Ja mam tendencje do piegów, więc plam jeszcze mi nie potrzeba...i choć bardzo lubie być opalona i nienawidze siebie bladej w tym roku balsam brązujący musi wystarczyć...

Ostatnia edycja:
a najczestsza przyczyna parodontozy - nienalezyta higiena jamy ustnej, wiec dobrze szorujmy ząbki i usuwajmy kamien u dentysty a powinnysmy sie ustrzec tego :)

ja sie na temat moich zabkow nie wypowiadam bo masakre mam z czasow dziecinstwa ... teraz cos udaje mi sie latac ale to ciezki temat jest ...

wiecie co ... pieczenie plackow ziemniaczanych w taka pogode zakrawa na samobojstwo !!!

ja sie na temat moich zabkow nie wypowiadam bo masakre mam z czasow dziecinstwa ... teraz cos udaje mi sie latac ale to ciezki temat jest ...

wiecie co ... pieczenie plackow ziemniaczanych w taka pogode zakrawa na samobojstwo !!!

jak bedziesz systematycznie dbac to Ci sie uda wyleczyc, powodzenia :)

a ja pieke kurczaka to tez samobojstwo, umieram....

a Ty skąd ;> i gdzie rodzisz ? ;p

Ja ze Świerklan i mam zamiar drugi raz rodzić w Wodzisławiu!

Oj dziewczyny ja to chyba jestem wyjątek ze słoneczkiem!Dziś siłą wyrwałam mężowi kosiarkę i pokosiłam sobie godzinkę! Ale pięknie grzało! Oczywiście dłużej nie chciałam się przemęczać ale mogłabym tak godzinami gdybym mogła:-):-):-):-):-)
A plamy i w pierwszej ciąży mi się nie robiły! Piegi przeżyję!!!

reklama
ale uważasz że ok tam jest? ;p
do jakiego gina chodzisz? ;)

ja juz pisalam kilka stron temu ze nawet jakby mnie na cito do porodu wiezli to wszedzie ale nie do wodzislawia !!! wybor jest niezly bo z fajnych szpitali w okolicy jest raciborz, rybnik, jastrzebie (nowa i super porodowka) ... na upartego predzej do rydoltow niz do wodzislawia !!!! mam taki uraz do tego szpitala ze nikt nawet nie wie ...
szfagier na ortopedii lezal - wyszedl z gronkowcem
siostrzenicy narobili na pediatrii wiecej szkody niz pozytku ... wypisalismy ja na wlasne rzadanie i sru do rybnika !!
kolezanka rodzila to mala na oddziale zlapala bakterie (pielegniarki o tym wiedzialy ale zadna slowa nie powiedziala - sprawa wyszla po 1,5 miesiaca jak dziecko juz na cuda leczyli !!!)
zone kolegi nasz wspanialy ordynator gin-pol wyslal z plamieniami do domu w 4 miesiacu bo stwierdzil ze nic sie nie dzieje ... po czym sie okazalo ze ma krwiaka za lozyskiem i zaczelo sie juz lozysko odklejac !!! masakra !!!

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry