Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
ok dzięki to poszukam:-)Ooo mazia 24 to widzę, że ja mam jednak trochę lepiej (odpukać w niemalowane), ale dasz radę do końca! jeśli chodzi o suwaczek to na naszym forum jest oddzielny wątek, gdzie chyba joanna82 świetnie wytłumaczyła jak go wkleić.
ok dzięki to poszukam:-)
Mówię Ci pizza to głupi pomysł. Ja właśnie wsunęłam pizzę, a wcześniej prawie całą paczkę delicji (bez jednej), tą jedną ostatnią wciągnęłam jak poszłam odnieść pusty talerz, umrę zaraz, heeeeelp!!!! Mąż jest na zakupach w Berlinie i właśnie dzwonił jakie mi słodycze kupić, oczywiście nie chcę żadnych, bo ledwo utrzymuję zawartość żołądkajezzzu jaka mam ochote na pizze !!!! no normalnie zaraz mnie skreci !! nie doczekam do 21 jak zaba wroci ;(

Mówię Ci pizza to głupi pomysł. Ja właśnie wsunęłam pizzę, a wcześniej prawie całą paczkę delicji (bez jednej), tą jedną ostatnią wciągnęłam jak poszłam odnieść pusty talerz, umrę zaraz, heeeeelp!!!! Mąż jest na zakupach w Berlinie i właśnie dzwonił jakie mi słodycze kupić, oczywiście nie chcę żadnych, bo ledwo utrzymuję zawartość żołądka![]()
Mówię Ci pizza to głupi pomysł. Ja właśnie wsunęłam pizzę, a wcześniej prawie całą paczkę delicji (bez jednej), tą jedną ostatnią wciągnęłam jak poszłam odnieść pusty talerz, umrę zaraz, heeeeelp!!!! Mąż jest na zakupach w Berlinie i właśnie dzwonił jakie mi słodycze kupić, oczywiście nie chcę żadnych, bo ledwo utrzymuję zawartość żołądka![]()

Georgina - ja właśnie na tamtym wątku sportowym ;-) pochwaliłam się nabyciem piłki i książeczki i grą w ping-ponga. :-)