reklama

Grudzień 2009

reklama
Ooo mazia 24 to widzę, że ja mam jednak trochę lepiej (odpukać w niemalowane), ale dasz radę do końca! jeśli chodzi o suwaczek to na naszym forum jest oddzielny wątek, gdzie chyba joanna82 świetnie wytłumaczyła jak go wkleić.
kopciuszek spokojnie niczym mnie nie uraziłaś, po prostu serdecznie się z mężem uśmialiśmy z tego komentarza:) sama bym tego lepiej nie podsumowała!

jezzzu jaka mam ochote na pizze !!!! no normalnie zaraz mnie skreci !! nie doczekam do 21 jak zaba wroci ;(
Mówię Ci pizza to głupi pomysł. Ja właśnie wsunęłam pizzę, a wcześniej prawie całą paczkę delicji (bez jednej), tą jedną ostatnią wciągnęłam jak poszłam odnieść pusty talerz, umrę zaraz, heeeeelp!!!! Mąż jest na zakupach w Berlinie i właśnie dzwonił jakie mi słodycze kupić, oczywiście nie chcę żadnych, bo ledwo utrzymuję zawartość żołądka :no:

Mówię Ci pizza to głupi pomysł. Ja właśnie wsunęłam pizzę, a wcześniej prawie całą paczkę delicji (bez jednej), tą jedną ostatnią wciągnęłam jak poszłam odnieść pusty talerz, umrę zaraz, heeeeelp!!!! Mąż jest na zakupach w Berlinie i właśnie dzwonił jakie mi słodycze kupić, oczywiście nie chcę żadnych, bo ledwo utrzymuję zawartość żołądka :no:

pizza to byl strzal w 10 !!!!

Wiem cos o tym bo też czasami tak mam,napcham sie a potem załuje:-)

MOKA a ja juz myslalam ze cie uraziłam:-)ale dla mnie zadziwiajace ze ty jeszcze istniejesz:-)normalnie moja mama jak ma 90?60 to czuje sie jak zwłoki to co ty masz powiedziec.Dla mnie cisnienie mojem mam jest zdziwieniem ale juz twoje to rekordowym zaskoczeniem:-D

reklama
Georgina - ja właśnie na tamtym wątku sportowym ;-) pochwaliłam się nabyciem piłki i książeczki i grą w ping-ponga. :-)

Piłkę taką wielką co i ciężarne używają to mam, mama używała swego czasu (menopauza) i mi dała:-) Świetna sprawa, ale do piłki dojdę później.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry