reklama

Grudzień 2009

Laski !!!!Jestem tama szczesliwa !!! a wiec moje kochanie postanowiło mi zrobic dzisiaj niezla niespodzianke .....:-D:-D:-D
Wczoraj jak gadalismy na skype ,mowi "slonce ja nie bede mial do jutra internetu ,bo cos bede tutaj przerabiac " hymmm mysle no dobra
Przyszedl wieczor polozylam sie spac bez gadania z mezem zasnelam ,a tu mi o 5 :30 rano ktos sie laduje do wyra ahahahahah ....no w pierwszym momencie myslalam ze moze Patryk ale patrze a tu MAZ hahahaha ,ot sie stesknil i mi siespodzianke zrobil przyjechal na weekend :) Ufff juz inaczej ,lepiej :) BUziaki!!!!ide sie tulic do niego ( pewnie na cos fajnego go naciagne ahahhaah )
noooo Joasiu superrr masz męża :-) Udanego weekendu zatem !

reklama
...ale Ci dobrze ! Ja to takie rzeczy musze w tajemnicy jeść:tak: Mój każe mi tylko zrową żywność jeść ;-)

jak bym miala tylko zdrowa zywnosc jesc to bym z glodu padla :)
a moje kochanie wlasnie dzwonil ze jedzie glodny :) powiedzialam mu ze mam dla niego pyszna niespodzianke - strasznie sie zdziwi jak pizze zobaczy :)

jak bym miala tylko zdrowa zywnosc jesc to bym z glodu padla :)
a moje kochanie wlasnie dzwonil ze jedzie glodny :) powiedzialam mu ze mam dla niego pyszna niespodzianke - strasznie sie zdziwi jak pizze zobaczy :)
a moje kochanie wsunelo talerz kanapek.. i pojechał sobie.. :(:(
popracowac.. jak ja nie lubie jego nocek.. nie dosc ze nici z niego w nocy, to i do południa też jak zwłoki leży ;-D

a moje kochanie wsunelo talerz kanapek.. i pojechał sobie.. :(:(
popracowac.. jak ja nie lubie jego nocek.. nie dosc ze nici z niego w nocy, to i do południa też jak zwłoki leży ;-D

znam to niestety !! ale chyba bardziej nielubie jak chodzi na popoludnie ... bo pol dnia sama to swiruje a tak to troche spie a potem rano zanim obiad zrobie to on wstaje :)

Ja też dziś samotna w nocy. M pojechał zawieźć Staśka na wakacje do babci i wróci dopiero jutro. Od dziecka mam tydzień odpoczynku, przyda się, choć będę bardzo tęsknić. No i prawdziwego odpoczynku będzie bardzo mało, bo ogóry będę kładła 2 dni i pakowała nas na wakacje. Pranie, prasowanie itp.

znam to niestety !! ale chyba bardziej nielubie jak chodzi na popoludnie ... bo pol dnia sama to swiruje a tak to troche spie a potem rano zanim obiad zrobie to on wstaje :)
ja to niestety bez niego mam problem ze spaniem.. albo w ogoe nie zasypiam albo budzę się co chwilę.. ale to tak odkąd w ciazy jestem.. jakas strasznie wylękana jestem ;/

reklama
No to po wizycie jestem:-)
Już znam pleć!!!!! Ruchy po lewej stronie, ochota na słodycze (zero ogórków kiszonych czy kapusty (, włoski prawie nie rosną i jest....chłopiec!!!:szok:!:-)A to niespodzianka!
Ginka nawet przełączyła kilka razy na 4D-a nie płaciłam więcej:-) Do tego znała już płeć i nie chciała mówić..dopóki sami nie zapytaliśmy-miała sytuację, kiedy pacjentka miała pretensje,że jej powiedziała..i teraz jest ostrożna:-)
Dzidzia jest sliczna!Wkleję zaraz zdjęcia do albumu!
A te bóle to powiększająca sie macica..
Widziałamnawet przepływ krwi w pępowinie na kolorowym doplerze i to na 100% potwierdziło płeć..ze to nie pępowina..jąderka też juz były..chociaż ja widziałam tam ..bułeczkę:-) (następnym razem zapytam sie żeby wykluczyć vasa previę)
Termin z 9 przesunął sie na 8 grudnia:-)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry