reklama

Grudzień 2009

Hej Dziewczyny!
kopciuszek zazwyczaj jakoś sobie radzę z tym moim ciśnieniem, ale dzisiaj to faktycznie padam na twarz.
23marta dzielę z Tobą ten ból i też tak ok. 2 razy wstaję w nocy siusiu. Nawet już się do tego przyzwyczaiłam, bo mam tak od początku ciąży.
A mnie dzisiaj w nocy obudził jakiś dziwny ból w plecach, zupełnie jakby mnie ktoś kopnął w nerkę. Nie mogłam nawet się przekręcić, na szczęście szybko przeszło. Chociaż rano po przebudzeniu czułam w tym miejscy pewien dyskomfort.
No nic będę uciekać, bo niedługo zawita do mnie chrześnica, więc mieszkanko trzeba troszkę ogarnąć. Do napisania:)

reklama
Kurde Laski chyba faktycznie mam synalka jak ja to czuję bo mi zaczęły rosnąć włoski na kolanach:D Szok!! I na udach robią się włoski ciemniejsze niż były!! A o włoskach od mostka do pępka też wspominałam;P Na szczęście są jasne.

Hej Dziewczyny!
kopciuszek zazwyczaj jakoś sobie radzę z tym moim ciśnieniem, ale dzisiaj to faktycznie padam na twarz.
23marta dzielę z Tobą ten ból i też tak ok. 2 razy wstaję w nocy siusiu. Nawet już się do tego przyzwyczaiłam, bo mam tak od początku ciąży.
A mnie dzisiaj w nocy obudził jakiś dziwny ból w plecach, zupełnie jakby mnie ktoś kopnął w nerkę. Nie mogłam nawet się przekręcić, na szczęście szybko przeszło. Chociaż rano po przebudzeniu czułam w tym miejscy pewien dyskomfort.
No nic będę uciekać, bo niedługo zawita do mnie chrześnica, więc mieszkanko trzeba troszkę ogarnąć. Do napisania:)
to współczuje tego bólu bo mnie tak przez 2 tygodnie bolało, po prawej stronie tylko, najpierw przez dosyc krótki czas - 30 min, bolalo w nocy i rano, pozniej coraz dłużej, i tak przez tydzien non stop niezaleznie od tego czy leżałam czy siedzialam stalam czy chodzilam, balam sie ze to moze kamice nerkowa, ale pani doktor powiedziala ze to raczej od narzadu ruchu. No i odkąd zrzuciłam obcasy to przeszło i narazie nie boli, ale rzadnej nie zycze takigo bólu.

Dziewczynki ale jestem zafascynowana tym jak czuc jak dzidziulki sie ruszaja to jest takie wspaniale uczucie :)

Mam do Was takie pytanie, a raczej do tych ktore są z moich okolic ;-D
wie któraś czy za poród rodzinny w wodzisławskim szpitalu się płaci?
jak tak to ile.?
miałam spytać lekarza ale ostatnio zapomniałm a nastepa wizyta za miesiąc więc pewnie też zapomnę ;-D
może któraś miała już tam poród rodzinny?

Wejdz na stronke rodzic po ludzku i wpisz miejscowosc szpitala,tam powinno pisac cos o tym i sa komentarze.

23MARTA ja tez wogóle nie wstaje:-)jak wysiusiam sie przed połozeniem do łóżka tak wstaje na si dopiero gdzies o 6:00.

Wejdz na stronke rodzic po ludzku i wpisz miejscowosc szpitala,tam powinno pisac cos o tym i sa komentarze.

23MARTA ja tez wogóle nie wstaje:-)jak wysiusiam sie przed połozeniem do łóżka tak wstaje na si dopiero gdzies o 6:00.
moze poprostu ja mam wyzej macice bo z blizniakami to jest wg moje gona 4 tyg do przodu niz w ciazy pojedynczej i mi bardziej uciska na pęcherz, moze dopiero wszytsko przed Wami :-p choc nie zycze, ale chyba predzej czy pozniej wszytskie z nas to czeka.. eh, czasami bije rekordy i wstaje 4 razy

reklama
moze poprostu ja mam wyzej macice bo z blizniakami to jest wg moje gona 4 tyg do przodu niz w ciazy pojedynczej i mi bardziej uciska na pęcherz, moze dopiero wszytsko przed Wami :-p choc nie zycze, ale chyba predzej czy pozniej wszytskie z nas to czeka.. eh, czasami bije rekordy i wstaje 4 razy

Mozliwe ze dlatego ale niektóre dziewczyny też wstawaja:-)ja jak narazie nie.
Ja miałam tyłozgiecie macicy w tej ciazy i gin mówił ze moge miec z tym problemy i ból,nie było na szczescie problemów.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry